DownUNDERground Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2003 Εγκατέστησα τους drivers για ένα mp3 player με σκληρό δίσκο σε Windows98.Στο tray κάτω δεξιά μου έβγαλε ένα icon κάτι σαν "Safely Remove Hardware" μετά την εγκατάσταση όλων των απαραίτητων drivers κλπ.Έκανα δεξί κλικ πάνω στο icon, πήγα στα Properties και τικάροντας μια επιλογή που είχε επέλεξα να κάνει hide αυτό το icon από το tray.Όμως επειδή αν πάω να αποσυνδέσω το mp3 player από το USB κατ' ευθείαν μου βγάζει μπλε οθόνη, θέλω να ξαναεμφανίσω (να το κάνω unhide δηλαδή) το icon για να μπορώ να δουλεύω με το "safely remove hardware".Ξέρει κανείς πώς γίνεται αυτό;
damdim Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Νομίζω πρέπει να πας στις ιδιότητες της συσκευής και θα βρεις κάποια επιλογή "Optimize for fast removal" ή "Optimize for performance".
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Για να επανεμφανίσεις το εικονίδιο Safely Remove Hardware, πήγαινε στις Ιδιότητες της Taskbar (δεξί κλικ στο κουμπί Start > Properties) και στην καρτέλα Taskbar απενεργοποίησε την τελευταία επιλογή (Hide Inactive Icons). Εναλλακτικά, αν έχεις κι άλλα εικονίδια που θες να παραμείνουν κρυμμένα, στο Hide Inactive Icons πάτα το κουμπί Customize και στο Safely Remove Hardware επέλεξε Always Show.
DownUNDERground Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 paredwse για λειτουργικό Win98 αναφέρεσαι ή μήπως XP;Γιατί κάνοντας δεξί κλικ στο "Start" δεν υπάρχει "properties" στο μενού των 98SE που έχω.
dim_b Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Αν θυμάμαι καλά, στα Win98 δεν υπήρχε αυτή η επιλογή.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2003 paredwse για λειτουργικό Win98 αναφέρεσαι ή μήπως XP;Γιατί κάνοντας δεξί κλικ στο "Start" δεν υπάρχει "properties" στο μενού των 98SE που έχω. Αν θυμάμαι καλά, στα Win98 δεν υπήρχε αυτή η επιλογή. @ DownUNDERground: Έχεις δίκιο, δεν πρόσεξα στο αρχικό ερώτημα ότι αναφέρεσαι σε Windows98. Αλλά κι εγώ αναρωτιέμαι αν υπάρχει επιλογή Hide Tray Icons στα Windows98SE. Εγώ δεν την έχω δει ποτέ - όπως βέβαια δεν θυμάμαι να έχω δει το Safely Remove Hardware σε αυτό το λειτουργικό... :?
DownUNDERground Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Η επιλογή για "hide" υπήρχε μέσα στο μενού του "Safely Remove Hardware". Δύσκολη περίπτωσή το προβληματάκι μου μου φαίνεται.
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Καλημερα, Πραγματικά δεν ξέρω αν σε βοηθώ, αλλά επειδή το safely remove h/w, το ήξερα για xp, το έψαξα λίγο. για κοίτα παρακάτω http://www.software-downloads.net/desktop_enhancements/shell_desktop_management/trayicon_explorer.asp http://www.hardware-one.com/forum/read_msg.php?tid=678&forumid=cpu Ελπίζω να βοήθησα,
DownUNDERground Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2004 Μπα όχι τπτ.Ευχαριστώ πάντως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.