Jinks3211 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Χαίρετε, το laptop μου (Fujitsu Lifebook AH530) έχει εδω και μερικές μέρες που δεν ανοίγει πάντα. Πατάω το κουμπί εκκίνησης, ανάβουν τα λαμπάκια, ακούγεται ο φυσιολοφικος θόρυβος και σε 1-2 δευτερόλεπτα σβήνει. Η οθόνη δεν προλαβαίνει να ανοίξει. Παρόλα αυτά είναι φορές που ξεκινάει κανονικά, ανοίγει και λειτουργεί κανονικότατα. Στα χέρια του τεχνικού άνοιξε κανονικά και μόνο απο τα συμπτώματα που του ανέφερα, μου είπε οτι εχει πρόβλημα η μητρική και θέλει αντικατάσταση. Δεν ξέρω αν γινεται να καταλάβει καποιος οτι η μητρική έχει θέμα χωρίς να το ελεγξει αλλά μου φάνηκε κάπως. Ετσι προσπάθησα να το ψάξω μόνη μου. Ετρεξα το διαγνωστικο των windows για ram και δεν μου εβγαλε πρόβλημα, άρα απέκλεισα αυτό το ενδεχόμενο. Υπάρχει κάτι άλλο να βεβαιωθώ οτι όντως η μητρική θέλει αντικατάσταση; Καμία ιδέα;
lek88 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Οταν πατάς να ανοίξει ακούς κάποιον περίεργο ήχο που δεν ακουγόταν πριν το παθει; Στο δικό μου λαπτοπ ακουγόταν ήχος από κάτω στην μητρική οταν πήγαινα να τον ανάψω. Αναβε το ανεμιστηρακι ακουγόταν ο ήχος στην μητρική και έσβηνε το λαπτοπ
Jinks3211 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Όχι, κανένας περίεργος θόρυβος. (Εκτός και αν ειναι κανένας ανεπαίσθητος θορυβος που δεν εχω παρατηρήσει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα