Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1) Τι ειναι το fastpath? 

2) Τι ειναι το φιλτρο που αναφερεις και εσυ και ο φιλος πιο πανω?

Για το 1 παίζεις Online games και έχεις ζητήσει μειωμένο Ping;

για το 2 https://www.google.gr/search?q=adsl+filter&safe=off&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj01KrTyLXQAhVHtBQKHV6DDc8Q_AUICCgB&biw=1366&bih=667

Δημοσ.

Οκ εχω φιλτρο λοιπον. Να βγαλω το καλωδιο του τηλεφωνου ή να αγορασω ενα καλωδιο μονο για συνδεση με το rooter χωρις να χρειαζεται το φιλτρο?

Δημοσ.

Με βάσει τα στατιστικά σου θα έπρεπε να κλειδώνεις γύρω στο 17 αν δεν κάνω λάθος. Δοκίμασε αυτό που σου είπε ο Xristaras. Πάντως το κατέβασμα για το κλείδωμα ειναι σωστό.

Δημοσ.

Εχω σταθερο τηλεφωνο για αυτο δεν βολευει ιδιαιτερα να βγαλω το φιλτρο.

@dkmaster Για το κλεδιωμα που λες δεν καταλαβα τι ακριβως εννοεις.

Δημοσ.

Ωραία επομένως εγώ μπορώ να κάνω κάτι για να αυξήσω την ταχύτητα?

είπαμε και πριν.

βγάλε φίλτρα/τηλέφωνα κλπ και άσε μονο το μόντεμ.

αν δεν

αλλαξε καλώδιο (πριζα με μόντεμ)και δες αν άλλαξε κάτι.

αν δεν

μιλάς με οτε και δηλώνεις βλαβη και χαμηλο συγχρονισμό.

Υπάρχει και το ενδιάμεσο βήμα να πας στον κατανεμητή της πολυκατοικίας(αν μενεις)να βρεις ποιο ζευγος αντιστοιχεί στον δικό σου όροφο και να κουμπώσεις το μόντεμ εκει πέρα να δεις πόσο συγχρονίζει.Αν βλέπεις και εκει την ίδια ταχύτητα,το προβλημα χαμηλού συγχρονισμού βρίσκεται εκτός της οικίας οπότε και μιλάς με πάροχο για την επίλυσή του.

Δημοσ.

με line attenuation down 22,5 ειναι jet η γραμμή σου.

είσαι 1,5 χλμ μακρυά απο αστικό κέντρο αρα τα 12-13 που κλειδώνεις ειναι πολύ καλά φίλε μου.

Δημοσ.

Σε ιδανικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι στο 16, αλλά ρεαλιστικά εγώ θα ήμουν ικανοποιημενος με 12-13. Απλά πιθανόν ο φίλος να μη γνωρίζει και να πιστεύει όπως αρκετοί ότι στα έως 24 ο παροχος έχει κανουλα και δίνει όπως θέλει. Δεν το λέω για κακό απλά φαντάζομαι γι αυτό έφτιαξε και το νήμα.

Δημοσ.

ιδανικες συνθηκες με χαλκο του 1960 ,πολύ δύσκολο και με αποσταση απο αστικό κέντρο άνω του ενός χιλιομέτρου.

στα 12-13 εισαι jet , αφού κατεβάζεις και με 1,2 mb το δευτερόλεπτο εισαι χωρίς πρόβλημα.

Δημοσ.

Σε ιδανικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι στο 16, αλλά ρεαλιστικά εγώ θα ήμουν ικανοποιημενος με 12-13. Απλά πιθανόν ο φίλος να μη γνωρίζει και να πιστεύει όπως αρκετοί ότι στα έως 24 ο παροχος έχει κανουλα και δίνει όπως θέλει. Δεν το λέω για κακό απλά φαντάζομαι γι αυτό έφτιαξε και το νήμα.

Οχι γνωριζω πως το 24 ειναι ουτοπικο και δεν επιτυγχανεται σε ADSL απλως οπως λες και εσυ περιμενα κοντα στα 15-16 αντι για 12-13. Αφου ειναι νορμαλ τοτε δεν πειραζει, θα συνεχισω με τα 1.2 mB/s που στην τελικη δεν ειναι ασχημα απλα ειπα να δω μηπως μπορουσα να ανεβασω λιγο την ταχυτητα. Ευχαριστω παιδια!

Δημοσ.

16+ θα είχες πιθανότατα με snr 6 αλλα ο οτε κάτω απο 8 δεν βάζει δυστυχώς,μίλα μήπως και μπορούν τουλάχιστον να στο πάνε παρακάτω.

προσωπικά με 27 attenuation και snr στο 6(forthnet) κλειδώνω 16600 και χωρίς να έχω ίδιου τύπου chipset στο μόντεμ αντίστοιχο με της κάρτας του dslam(broadcom)

με broadcom μόντεμ ήμουν πάνω απο 17.

Δημοσ.

κάποτε....το 2010 που έμενα αθήνα κοντά στην αγίου μελετίου street έπιανα με οτε 24 και κάτι και κατέβαζα με 2,8 εως 3,2 mb το δευτερόλεπτο ,βέβαια είχα line attenuation 4-5 στο download και τα dslam ήταν λογικά άδεια εκείνη την εποχή ,μιλάμε οτι το αστικό κέντρο ήταν και ειναι κάπου στην θύρας σε απόσταση 200-300 μέτρα ,μόνο σε αυτήν την απόσταση υπάρχουν ελπίδες με adsl να πιάσεις ταβάνι .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...