makisser Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 καλημέρα. εχω την καρτα του τίτλου με 1Gb.. Επειδη λοιπον παρουσιαζε καποια προβληματα την καθαρισα και της αλλαξα θεροαγωγιμη παστα(artic mx-2). Δοκιμαζοντας την με το FuryMark εφτασε στους 60 βαθμους και κολλησε.. Εβαλα και το gpu z και ειδα οτι παρολο που η θερμοκρασια της ανεβαινει πολυ το fan δεν ανεβαζει στροφες και παραμενει σχεδον σταθερο στο 21%-23% της ταχυτητας του γυρω στις 1050 στροφες του παρολο που η θερμοκρασια εφτασε 52 βαθμους. Ειναι λογικό αυτο??.Υπαρχει κάποιος τροπος να αντιμετωπισω το προβλημα?
Sheogorath Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά είναι οι 60 βαθμοί. Φτιάξε custom fan profile με το afterburner.
aekoriginal21 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Επειδή έχω 6950, οι θερμοκρασίες που έχεις είναι μια χαρά. Εμένα βαράει 60αρια βλέποντας youtube με arctic silver.
makisser Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Την σταθεροποιησα στους 54-55 βαθμους και ποιανει 82% fan speed οταν κανω το test με το FuryMark!! ειναι υπερβολικο? Υπαρχει καποιο αλλο διαγνωστικό που να δειχνει error rate??
spy94 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Την σταθεροποιησα στους 54-55 βαθμους και ποιανει 82% fan speed οταν κανω το test με το FuryMark!! ειναι υπερβολικο? Υπαρχει καποιο αλλο διαγνωστικό που να δειχνει error rate?? Τι κάρτα είχες φίλε μου και σου φαίνονται περίεργες αυτές οι θερμοκρασίες?Νομίζω άδικα ανησυχείς.Χαμηλές κιόλας θεωρούνται! 1
ASDIC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 οχι δεν υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα. Οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ καλες και η ταχυτητα ανεμιστηρα ειναι φυσιολογικη. τι προβληματα σου παρουσιασε και αποφασισες να την ανοιξεις και να την καθαρισεις ?
makisser Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εγώ την κάρτα αυτη την πήρα γνωρίζοντας ότι έχει κάποιο προβλημα.. ξεκίνησα λοιπόν αλλάζοντας θερμοαγωγιμη πάστα. Όταν έτρεξα το FuryMark Όταν έφτασε στους 60 βαθμούς κόλλησε. Γι αυτό και θεώρησα στην αρχή ότι πρόκειται για κάποιο θέμα υπερθέρμανσης μια και με το gpu z είδα ότι μέχρι τους 55 δεν ανεβαίνει η ταχύτητα του ανεμιστήρα.. Από ό,τι καταλαβαίνω όμως μάλλον το πρόβλημα οφείλεται αλλού. οχι δεν υπαρχει καποιο τετοιο προγραμμα. Οι θερμοκρασιες σου ειναι πολυ καλες και η ταχυτητα ανεμιστηρα ειναι φυσιολογικη. τι προβληματα σου παρουσιασε και αποφασισες να την ανοιξεις και να την καθαρισεις ? Από το παληκαρι που την πηρα μου ειπε οτι μερικες φορες του ασπριζε η οθονη... ετσι κι αλλιως μια καρτα της ηλικιας της χρειαζεται εναν καλο καθαρισμο. Απλα σε εμενα κολλαει το συστημα συχνα πύκνα. Απλα προσπαθω στην τελικη να διαγνωσω τι προβλημα εχει και αν διορθωνεται..
ASDIC Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 συνηθως καρτες αυτης της ηλικιας με τοσες ωρες γραμμενες, εαν αρχιζουν να παρουσιαζουν τετοια θεματα, δειχνουν μαλλον οτι ηρθε η ωρα της αλλαγης. δεν μπορεις να διαγνωσεις τι προβλημα και τι ακριβως εχει και σε 80% των περιπτωσεων δεν διορθωνεται.
~Palpatin~ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σωστά τα είπε ο προλλαλήσαντας. Μια χαρά θερμοκρασίες, λογικά απλά ήρθε η ώρα για αλλαγή της. Δεν διορθώνονται τέτοια προβλήματα παρα μόνο ίσως αν δοκιμάσεις με διαφορετικούς drivers, αλλά χλωμό το βλέπω.
makisser Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Οκ ευχαριστώ για την βοήθεια σας.. Απλά θεώρησα ότι οι 60 βαθμοί είναι πολλοί.. Γενικά η κάρτα γραφικών ποιο πολύ ζοριζεται από το dual monitors.. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα