Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το overclock το έχεις κάνει εσύ ή μόνη της η μητρική; Γύρνα τον στα 3GHz για αρχή και δες τι τάση δίνει η μητρική απο το bios στον cpu.

Απο θερμοκρασίες καλά φαίνεται και δεν πρέπει να κλείνει απο εκεί.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει overclock . Και πως θα πάω ακριβώς στα 3Ghz ; Αλλάζω το CPU Host Frequency μόνο;

Επίσης για την τάση βλέπω το Normal CPU Vcore;

Δημοσ.

Πρέπει να είναι 8 χρονών. Η gpu ειναι η hd4550.

υπαρχει καποιο αλλο για να δοκιμασεις? Η καρτα λογικα δεν πρεπει να εχει θεμα.

Δημοσ.

Έκανα reset στην μητρικη μετά την συμβουλή του φίλου LF21 και μετά τράβηξα  κάποια screenshots απο το bios. Απ' ότι είδα οι ρυθμίσεις φαίνοται σωστές, εγώ δεν άλλαξα τίποτα . Έχω και screenshot απο το CPUID και στο οποίο φαίνεται το ρολόι στα 3Ghz.

post-236390-0-78705400-1479685429_thumb.jpg

post-236390-0-31026300-1479685763_thumb.jpg

post-236390-0-89096800-1479685941_thumb.jpg

post-236390-0-08093300-1479685965_thumb.jpg

Δημοσ.

O Multiplier του Ε5450 είναι 9*333=2997 ΜΗΖ==3Ghz. Εδω βλεπουμε 6 Multi,που λογικα εχει μενει απο προηγουμενο cpu που ειχες. 6*333=1998==2Ghz. Αμα δεν κανεις OC θα σου ελεγα vα εργοποιησεις τα C1E / C states για εξοικονομηση ενεργειας. Aυτα ειναι συνηθως enabled απο μαμα. Σιγουρα ηταν stock ετσι? Κανε ενα restore defaults στο bios.

Δημοσ.

Τώρα μια χαρά φαίνεται η ταχύτητα του επεξεργαστή, και το vcore καλά είναι.

Μόνο που αν είναι σωστές οι μετρήσεις του τροφοδοτικού που ανέβασες (συνήθως δεν είναι) τότε το τροφοδοτικό σου σιγά σιγά θέλει άλλαγμα.

Όπως και να έχει άστο έτσι όπως είναι και αν ξανακάνει νούμερα βλέπουμε.

Πριν ποιον επεξεργαστή είχες; Δεν σου έκλεινε όπως αυτός τώρα ε;

Δημοσ.

@tuxpower

Ήταν συνεχόμενο το beep. Δεν μου έχει ξανακάνει ωστόσο.

@nikos903

Έβαλα μετρήσεις από το τροφοδοτικό ; Τα 300W εννοείς;

Πριν είχα το Ε5200 . Πριν δούλευε άψογα. Αλλά όπως έγραψα και παραπάνω έστρωσε και τώρα.

Δημοσ.

H φωτογραφία απο το Hardware Monitor δείχνει και τις τάσεις που παίρνει η μητρική απο το τροφοδοτικό, αν δεις είναι λίγο πεσμένες αλλά αυτές οι μετρήσεις είναι τις πιο πολλές φορές σχετικές, δεν δείχνουν σωστούς αριθμούς δηλαδή, για σωστές μετρήσεις θες πολύμετρο...

Όπως και να έχει αφού σου δουλεύει κομπλέ άστο και θα δείξει :P

O 5430 είναι λίγο πιο ενεργοβόρος απο τον 5200 αλλά για 15W να ξεφύγει το τροφοδοτικό είναι long shot... Για να δεις αν είναι το PSU τρέξε ένα OCCT σε power supply test και αν σκάσει πας το αλλάζεις :P Απο την στιγμή που σου δουλεύει κομπλέ όμως γιατί να το πειράζεις απο την άλλη...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...