NickBalis Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γειά σας Το καλοκαίρι έβαλα VDSL 30αρα στο σπίτι μου. Περίμενα πολύ παραπάνω .πιάνει μόνο 16mbps download και έχω 1.2mbps upload και Το Ping από 14 στην ADSL ανέβηκε 35 με την VDSL Αν κάνω Bridge το Speedport με κάποιο TP Link (έχω VoIP) θα έχω καθόλου αλλαγές;
poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 α.σε βαλαν se interleave για αυτο ανεβηκε το Ping. β.το vdsl θελει διαφορετικη καλωδιωση απο το adsl αλλιως εχεις μεγαλες απωλειες. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf το vdsl δεν θελει bride taps. 2
NickBalis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 α.σε βαλαν se interleave για αυτο ανεβηκε το Ping. β.το vdsl θελει διαφορετικη καλωδιωση απο το adsl αλλιως εχεις μεγαλες απωλειες. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf το vdsl δεν θελει bride taps. Μπορώ να κάνω κάτι για να πέσει το Ping;
makis269 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 όταν ειχες το πακέτο έως 24 τι ταχύτητα είχες ? γιατι αν ειχες 3-5 mbps ,τότε με τα 16 της 30αρας πιστευω εισαι καλά.
NickBalis Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 όταν ειχες το πακέτο έως 24 τι ταχύτητα είχες ? γιατι αν ειχες 3-5 mbps ,τότε με τα 16 της 30αρας πιστευω εισαι καλά.Με την adsl είχα 9 mbps
poulinos Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Μπορώ να κάνω κάτι για να πέσει το Ping; ζητα fast. χανεις βεβαια σε ταχυτητα και σε σταθεροτητα. όταν ειχες το πακέτο έως 24 τι ταχύτητα είχες ? γιατι αν ειχες 3-5 mbps ,τότε με τα 16 της 30αρας πιστευω εισαι καλά. απλα αν ειναι απο kv κατι παει στραβα για να πιανει τοσο.εκτος αν εχει πολυ μακρυα και το καφαο και η καλωδιωση του εχει bridge taps. Με την adsl είχα 9 mbps vdsl απο το αστικο κεντρο παιρνεις ή απο kv?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα