Προς το περιεχόμενο

iphone 6s or galaxy s6 edge??

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αν μπορουσες να επιχειρηματολογουσες θα βοηθουσε πολυ :)
εχω δει παντως σε καμερα και οθονη κερδιζει ευκολα το galaxy...

Δημοσ.

Από κάμερα το 6s έχει καλύτερη. Μην κοιτάς τα mp για κάμερα. Αν μου συγκρίνεις 6s με s7 για κάμερα φυσικά το s7 έχει ανώτερη. Για επιδόσεις είναι πλέον γνωστό ότι το iPhone είναι το πιο γρήγορο κινητό μιας και σε τεστ νίκησε το (υπέροχο για μένα) s7 ποσό μάλλον το s6 λοιπόν. Δεν συζητάω την υποστήριξη και τις αναβαθμίσεις που θα πάρει το iPhone μπροστά στο άλλο. Επίσης τα iPhone έχουν μεγάλη μεταπωλητική αξία.

Ξέχασα να σου πω για την οθόνη: όπως είπες και εσυ για την οθόνη τα galaxy έχουν την καλύτερη που υπάρχει. ΤΕΛΟΣ. Δεν υπάρχει καλύτερη! Όμως χαλάνε πολύ μπαταρία για αυτόν τον λόγο και μην σκεφτείς ότι το iPhone έχει χάλια οθόνη. Ας πούμε είναι στην 5αδα με τις καλύτερες οθόνες. Επειδή δεν είναι oled δεν είναι τόσο ζωντανή όσο του άλλου.

Εκτος από αυτό η οθόνη του 6s είναι νεας τεχνολογίας με αισθητήρες πίεσης. Η Samsung θα την ενσωματώσει στο s8 που θα βγάλει την άνοιξη. Όποτε αυτό σημαίνει πως σιγά σιγά το s6 ξεχνιέται και παραγκωνίζεται. Το iPhone 6s είναι παρόμοιο με το 7 που βγήκε φέτος μόνο αδιάβροχο,καλύτερη κάμερα,ηχεία,οθόνη,και ελάχιστα καλύτερες επιδόσεις έχει το 7.

Δημοσ.

Αν ηταν το S7/s7 edge να γινοταν κουβεντα για αυτο.Αλλα σε S6 μερια πεφτει αυτοματα ακυρο λογω υψηλης τιμης,κακης αυτονομιας μπαταριας και αναβαθμισεων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...