Προς το περιεχόμενο

Black Friday 2016

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι παίζει;

δεν ξέρω. Υποθέτω δεν θα παίζει αυτά που παίζει τώρα στο λάπτοπ. 

gta, diablo ξέρω ότι παίζει. δεν θυμάμαι τι άλλο.

• Απαντ. 255
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξέρω. Υποθέτω δεν θα παίζει αυτά που παίζει τώρα στο λάπτοπ. 

gta, diablo ξέρω ότι παίζει. δεν θυμάμαι τι άλλο.

playstation κάντου δώρο βγάζει καλύτερα exclusives

Δημοσ.

Παντως του γερμανου οι προσφορες για εμενα δεν ειναι και κατι το wow που τις ειδα 

Αυτά που έχει ο Γερμανός είναι σκέτη κοροϊδία! Δεν έχουν καμία σχέση με Black Friday. Αυτές είναι προσφορές εκπτώσεων.

Δημοσ.

προλαβε κανεις να δει στην τηλεοραση τις προσφορες του media mark  για την παρασκευη ;

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι τα public θα δώσουν κινητά 40 ευρώ ,τηλεοράσεις 99 ευρω και λάπτοπ 150. Όχι Γιατί μιλούσατε κάποιοι. άντε να δούμε ποια θα είναι

Δημοσ.

Τώρα είδα ότι τα public θα δώσουν κινητά 40 ευρώ ,τηλεοράσεις 99 ευρω και λάπτοπ 150. Όχι Γιατί μιλούσατε κάποιοι. άντε να δούμε ποια θα είναι

Μην ξεχάσεις να πάρεις αγροτικό να κουβαλήσεις ολα τα πράγματα ,ετσι και μια φώτο με όλα τα αποκτηματα

• Like 3
Δημοσ.

Μην ξεχάσεις να πάρεις αγροτικό να κουβαλήσεις ολα τα πράγματα ,ετσι και μια φώτο με όλα τα αποκτηματα

όποιος προλάβει. Δεν είπε κανείς πως θα έχει 1000000 προϊόντα.
Δημοσ.

τα public όποιοι ενδιαφερονται αύριο το βράδυ θα ανακοινώσουν αναλυτικά τις προσφορές

και αυτοί που κράζουν από τις 7 θα ειναι έξω από το κατάστημα αν τους ενδιαφέρει κάτι  :P  

Δημοσ.

τι έχει;

Galaxy A3(2016) 179 ευρω...

εχει λιγα πραγματα πραγματικα δεν αξιζει εκτος και αν ειχες σκοπο να παρεις κατι(ειναι σε οποιο προιον θελουν αυτοι)

Δημοσ.

τα public όποιοι ενδιαφερονται αύριο το βράδυ θα ανακοινώσουν αναλυτικά τις προσφορές

και αυτοί που κράζουν από τις 7 θα ειναι έξω από το κατάστημα αν τους ενδιαφέρει κάτι :P

στάνταρ μην σου πω και νωρίτερα χαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...