Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η εγγυηση ισχυει για 2 ΕΤΗ !

Αυτο στην ουσια γραφει και το μυνημα που σου βγαζει το σιτε της apple φιλε assasin!

Απλα σου ξεκαθαριζει οτι για τον πρωτο χρονο απευθυνεσαι κατευθειαν στην αντιπροσωπια ενω για τον δευτερο στο μαγαζι που το αγορασες στην προκειμενη περιπτωση στους κοσμοκεφτεδες!!

(Ενδέχεται να καλύπτεστε από νομοθεσία περί καταναλωτών - στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και στην Ελβετία, η εθνική νομοθεσία περί καταναλωτών επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν από τον πωλητή δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση για προϊόντα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ελάχιστη περίοδο 2 ετών από την παράδοση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη νομοθεσία ορισμένων χωρών)

Δημοσ.

Αυτο στην ουσια γραφει και το μυνημα που σου βγαζει το σιτε της apple φιλε assasin!

Απλα σου ξεκαθαριζει οτι για τον πρωτο χρονο απευθυνεσαι κατευθειαν στην αντιπροσωπια ενω για τον δευτερο στο μαγαζι που το αγορασες στην προκειμενη περιπτωση στους κοσμοκεφτεδες!!

(Ενδέχεται να καλύπτεστε από νομοθεσία περί καταναλωτών - στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και στην Ελβετία, η εθνική νομοθεσία περί καταναλωτών επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν από τον πωλητή δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση για προϊόντα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ελάχιστη περίοδο 2 ετών από την παράδοση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη νομοθεσία ορισμένων χωρών)

Το ανάποδο ισχύει .

• Like 1
Δημοσ.

Ένα ευχαριστώ και από μένα στον Red21 για το κινητό που πρόλαβε μια φίλη μου που το ήθελε! Παραγγελία από κοντά έγινε στο κατάστημα και της το έφεραν.

Και μια απορία, πότε φτιάχτηκε πως το είδε ο φίλος πριν? Το γράφει στη σελίδα που δίνεις το ΙΜΕΙ?

• Like 2
Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα.....Νομιζω οχι.....αλλα υπαρχουν διαφορες εφαρμογες στο ios store που το δειχνουν τετοιες πληροφοριες!!!

• Like 1
Δημοσ.

Μίλησα σήμερα προβλέπεται να φάω άκυρο . Μου είπαν ότι υπήρξε πρόβλημα συστήματος κλπ κλπ . Τους είπα ότι δεν ευθύνομαι εγώ για αυτό , και περιμένω νεότερα . Τους είπα επίσης ότι σε περίπτωση που αδυνατούν να με εξυπηρετήσουν , ενώ άτομα που παραγγειλαν μετά από εμένα έχουν ήδη παραλάβει αποδεδειγμένα , να μου το στείλουν εγγράφως . Προβλέπω μεγάλο άκυρο . Να σημειωθεί ότι ο κύριος στο τηλέφωνο ειδικά με το τελευταίο φάνηκε πολύ αδιακρίτος καθώς ήθελε και μάλιστα επίμονα να μάθει με αριθμό παραγγελίας ποιοι παρέλαβαν. Φυσικά του ξεκαθάρισα ότι δεν πρόκειται να δώσω επώνυμα τους παραλήπτες με τους οποίους μιλάμε και να μην θίγουμε προφανή ζητήματα . Εν παση περίπτωση , έχουν περάσει όλα τα iPhone από τα χέρια μου (εξαιρουμένου του 5 ) . Όλα τα αγόρασα από σκρουτζομαγαζα και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα . Για έναν κολοσσό όπως η Cosmote αυτό είναι ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο .

Δημοσ.

Τι ωρα την εκανες την παραγγελια θυμασαι??

Γραψε και αν υπαρχει κανενας εδω που παρελαβε με παραγγελια μετα απο σενα μπορει να θελει να σε βοηθησει!!!

Σβηνοντας απλα το ονομα του και τα προσωπικα του στοιχεια απο το μαιλ επιβεβαιωσης και αφηνοντας μονο την ωρα να φαινεται.

Η δικη μου παραγγελια εγινε 11 η ωρα το πρωι της κυριακης αν εχεις παραγγειλει πιο νωρις και σου κανει μου λες.

Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα. Σφραγισμένο, χωρίς να είναι ενεργοποιημένο στην Apple και με άδεια μπαταρία, όπως και οι παραπάνω... :)

Δημοσ.

5:49 Κυριακή 20/11.

Αν κάποιος παρέλαβε και είχε παραγγείλει μετά από εμένα θα με βοηθούσε να μου παραθέσει αριθμό παραγγελίας . Θα ασχοληθώ μια τελευταία φορά και ο,τι καταφέρω .

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων .

Δημοσ.

Εγω βεβαια θα σου λεγα και την αλλη λυση παραλληλα αν την θελεις την συσκευη σοβαρα.

Αν εισαι Αθηνα ειδικα που εχει πολλα καταστηματα γερμανος και κοσμοτε κανε μια βολτα μπορει να βρεις.

• Like 1
Δημοσ.

Να μην εχεις nanosim για να ξεκλειδωσεις το καινουργιο σου iphone...

πικρα :P

ψαλίδι έχεις;  εγώ αυτό έκανα

• Like 1
Δημοσ.

Eπισης επειδη εχουν αναφερθει μερικες παρτιδες με προβληματικες μπαταριες σε 6s (κλεινουν οι συσκευες με 20% μπαταρια) για τσεκαρετε το serial number σας μηπως πεσατε σε καμια απο αυτες.

Οι συγκεκριμενες παρτιδες ειναι οπως εχει αναφερθει απο χρηστες με τους παρακατω χαρακτηρες Q4 Q5 Q6 Q7 Q8 Q9 QC QD QF QG QH στο 4ο και 5ο χαρακτηρα του serial number.

Δημοσ.

Παιδιά πριν λίγο κάλεσα και εγώ στην κοσμοτέ για να μάθω την εξέλιξη της παραγγελία μου. Η απάντηση τους ήταν ότι περιμένουν ενημέρωση από την αποθήκη του για την διαθεσιμότητα που υπάρχει. Η παραγγελία έγινε την Κυριακή στις 17:20.

Δημοσ.

Red δεν καίγομαι τόσο για δεύτερο το ήθελα , από 7Plus γράφω . Απλώς έτυχε και ήταν η περίοδος που έψαχνα δεύτερο κινητό σε αυτή τη τιμή και έβρισκα μόνο μεταχειρισμένα με χρήση έτους . Το πολύ πολύ να ανέβω 130 ευρώ και να πάρω ένα 7 απλό ακόμη . Η κοροϊδία με πείραξε .

Δημοσ.

Δεν εισαι μονος σου παντως απο οτι βλεπω.....μην το αφησετε ετσι αν ειστε πολλοι ειδικα θα βγαλετε ακρη αν τους πιεζετε!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...