Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εδω ηρθε αλλα ολα καλα δε θα το λεγα.......

1) Δε γινεται να παραγγελνεις ενα προιον in stock λιγο μετα την αλλαγη τιμης και να σου λενε οτι ειναι εκτος στοκ (ενω μαλιστα παρεμεινε ολη μερα την κυριακη σε αποθεμα) και να στο στειλουν σε αλλο χρωμα η αλλιως να περιμενεις οταν και αν θα ξαναχουν στοκ χωρις να ξερουν το ποτε συγκεκριμενα!! :confused:

2) Δεν γινεται να μην τηρειται καμια σειρα προτεραιοτητας και οι πρωτες παραγγελιες να εξυπηρετουνται τελευταιες!! :mad:

3) Δεν γινεται να μην υπαρχει καμια επικοινωνια απο την πλευρα της εταιριας για να σου πουν οτι δεν εχουν στοκ αλλα να πρεπει να τους παρεις εσυ για να μαθεις.....δηλαδη αν δεν τους παρεις τι δε στελνουν τιποτα??? :blink:

Λεπτομεριες θα σου πει καποιος....ναι οκ λεπτομεριες αλλα αυτες κανουν την διαφορα και ξεχωριζουν τους επαγγελματιες απο τους οτι κατσει!!

Υ.Γ. Εγω θα παραλαβω απο βδομαδα να σιγουρευτω οτι δεν θα βγει κατι καλυτερο απο τους ανταγωνιστες μεχρι την παρασκευη......αν βγει κατι θα φανε ταπα οι κοσμοκεφτεδες...τωρα πλεον η μπαλα ειναι στο δικο μου γηπεδο......μπερμπαντηδες αυτοι μπερμπαντηδες και εμεις!!! :devil:

• Like 1
  • Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπάθησα να προλάβω και εγώ την  προσφορά. Το αποτέλεσμα να μου έρθει επιβεβαίωση παραγγελίας. Σημερα Τρίτη 22/11 πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν εν ολίγοις ο,τι δεν υπαρχει αποθεμα δεν ξερουν ποτε, αν θα ξανα υπαρξει και τί τιμη. Θλίβομαι που δεν τήρησαν καμια προτεραιοτητα οπως φαινεται.

Δημοσ.

Συμφωνώ σε όλα. Είναι αδικαιολόγητοι. Θα μπορούσαν να είχαν καλύτερο CRM & ERP, όπου να δεσμεύει άμεσα τα κομμάτια, με σειρά προτεραιότητας φυσικά και να μην τρώνε άκυρα αυτοί που παρήγγειλαν νωρίτερα από άλλους...

Δημοσ.

Προσπάθησα να προλάβω και εγώ την  προσφορά. Το αποτέλεσμα να μου έρθει επιβεβαίωση παραγγελίας. Σημερα Τρίτη 22/11 πήρα τηλέφωνο και με ενημέρωσαν εν ολίγοις ο,τι δεν υπαρχει αποθεμα δεν ξερουν ποτε, αν θα ξανα υπαρξει και τί τιμη. Θλίβομαι που δεν τήρησαν καμια προτεραιοτητα οπως φαινεται.

Πιεσε τους.....απο τη στιγμη που η συσκευη ηταν σε αποθεμα την ωρα που παρηγγειλες ειναι υποχρεωμενοι να στην στειλουν.

Ξανα παρε τους τηλεφωνο αυριο και πες τους οτι θελεις να σου την στειλουν σε οποιο χρωμα μπορουν να βρουν ΑΜΕΣΑ.

Δεν θελουν καλοσυνες και γιες σερ δεν καταλαβαινουν απο τετοια....πιεσε τους και θα βγαλεις ακρη!!

Εχεις αριθμο παραγγελιας στα χερια σου και μπορεις να αποδειξεις οτι ηταν σε αποθεμα οταν παρηγγειλες!!

Δημοσ.

Πιεσε τους.....απο τη στιγμη που η συσκευη ηταν σε αποθεμα την ωρα που παρηγγειλες ειναι υποχρεωμενοι να στην στειλουν.

Ξανα παρε τους τηλεφωνο αυριο και πες τους οτι θελεις να σου την στειλουν σε οποιο χρωμα μπορουν να βρουν ΑΜΕΣΑ.

Δεν θελουν καλοσυνες και γιες σερ δεν καταλαβαινουν απο τετοια....πιεσε τους και θα βγαλεις ακρη!!

Εχεις αριθμο παραγγελιας στα χερια σου και μπορεις να αποδειξεις οτι ηταν σε αποθεμα οταν παρηγγειλες!!

Δε θέλω και να χαλιέμαι κιόλας. Αυτό που είπες θα κάνω εαν το στείλουν έχει καλώς. Φαντάσου ότι από τη βιασύνη μου να προλάβω ήθελα ασημί και επέλεξα χρυσό...  :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Πες τους ξερω οτι σε παραγγελιες που εγιναν μετα απο μενα τα στειλατε.....και οτι χρωμα να ναι!!

Οχι βρισιες αλλα απειλεισε τους οτι θα κανεις καταγγελια......αν σου πουν μα και μου πες τους θελω να μιλησω με τον προισταμενο εγω συνηθως ετσι βγαζω ακρη!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ παρέλαβα σήμερα, όλα καλά δε λέω και γρήγορα αλλά πολύ προχειρότητα.. Ένα e-mail με link για φόρμα επικοινωνίας που δεν υπήρχε πουθενά.. Τηλέφωνο εγώ πήρα να μάθω.. Ευτυχώς τα ΕΛΤΑ στέλνουν sms με tracking number.

Ένα άλλο + οι ατοκες δόσεις που γενικά δεν παίζουν εύκολα

• Like 1
Δημοσ.

Σφραγισμενη η συσκευη με την ζελατινα που βαζει η apple??

imei γραφουν στην αποδειξη??

Το ειχαν πακεταρει καλα??

Δημοσ.

Πες τους ξερω οτι σε παραγγελιες που εγιναν μετα απο μενα τα στειλατε.....και οτι χρωμα να ναι!!

Οχι βρισιες αλλα απειλεισε τους οτι θα κανεις καταγγελια......αν σου πουν μα και μου πες τους θελω να μιλησω με τον προισταμενο εγω συνηθως ετσι βγαζω ακρη!!!

Ευχαριστώ αν βγάλω άκρη αύριο θα ενημερώσω εδώ.

Δημοσ.

Μου ήρθε κανονικα σημέρα ... αλλα μου ηρθε αφορτιστο..υπαρχει καποιος λογος ανησυχίας?

Aν ηταν σφραγισμενο εργοστασιακα με ζελατινες οχι.....μαλλον τα ειχαν σε στοκ σε καμια αποθηκη κανα χρονο και ξεφορτισε εντελως η μπαταρια!!

Τσεκαρε επισης και στο σιτε της apple αν σου βγαζει οτι η πρωτη ενεργοποιηση της συσκευης εγινε σημερα απο σενα.

https://checkcoverage.apple.com/gr/el/

Δημοσ.

παρελαβα σφραγισμενο, αφορτιστο (ημερομηνια κατασκευης μεταξυ 6/6/2016 - 12/6/2016), σε IOS 9.

Πρωτη ενεργοποιηση σημερα, official εγγυση μεχρι 21/11/2017 (Ενδέχεται να καλύπτεστε από νομοθεσία περί καταναλωτών - στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και στην Ελβετία, η εθνική νομοθεσία περί καταναλωτών επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν από τον πωλητή δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση για προϊόντα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ελάχιστη περίοδο 2 ετών από την παράδοση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη νομοθεσία ορισμένων χωρών)

Εγινε update σε τελευταιο IOS 10.1. Παιζει μια χαρα απ οτι ειδα εν ολιγοις

Και ενα ευχαριστω στον RED21 για την ενημερωση της προσφορας

• Like 1
Δημοσ.

Σφραγισμενη η συσκευη με την ζελατινα που βαζει η apple??

imei γραφουν στην αποδειξη??

Το ειχαν πακεταρει καλα??

Ναι, σφραγισμένο ήταν εννοείται.. αλλιώς θα το εστελνα πίσω. Στην απόδειξη γράφει s/n. Το πακέτο σίγουρα θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Σε ένα απλό χαρτοκούτι το έβαλαν

Δημοσ.

παρελαβα σφραγισμενο, αφορτιστο (ημερομηνια κατασκευης μεταξυ 6/6/2016 - 12/6/2016), σε IOS 9.

Πρωτη ενεργοποιηση σημερα, official εγγυση μεχρι 21/11/2017 (Ενδέχεται να καλύπτεστε από νομοθεσία περί καταναλωτών - στον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο (ΕΟΧ) και στην Ελβετία, η εθνική νομοθεσία περί καταναλωτών επιτρέπει στους καταναλωτές να λαμβάνουν από τον πωλητή δωρεάν επισκευή ή αντικατάσταση για προϊόντα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για μια ελάχιστη περίοδο 2 ετών από την παράδοση και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από τη νομοθεσία ορισμένων χωρών)

Να σαι καλα φιλε.....την υγεια μας να χουμε να βοηθαμε ο ενας τον αλλο οπως μπορουμε!!

Ιουνιο κατασκευη εεε??

Μπραβο.....λιγο καιρο σχετικα τα χανε στην αποθηκη.....τους το χα να τα χουν κανα χρονο!!!! :-D  :-D

Σφαιρατο ειναι πιο γρηγορο απο το 7αρι απο οτι δειχνουν τα reviews!!!

Δημοσ.

Η εγγυηση ισχυει για 2 ΕΤΗ !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...