iCyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά καλησπέρα. Πήρα και εγώ τηλέφωνα για την εξέλιξη της παραγγελίας και η απάντηση ήταν "Δεν υπάρχει απόθεμα.Εξαντλήθηκαν,Άγνωστο το πότε θα έχουμε ξανά και δεν θα είναι σε αυτή την τιμή" Σου ηρθε κανονικα mail για την επιβεβαιωση παραγγελιας και μετα πηρες τηλεφωνο και εφαγες το ακυρο? Αντικαταβολη ή καρτα/δοσεις ?
Black_Swan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Aθήνα είμαι.Λοιπόν ναι μου ήρθε κανονικά επιβεβαίωση παραγγελίας για να πληρώσω αντικαταβολή και τους το είπα και έφαγα άκυρο.Το space grey είχα παραγγείλει.Τελικά με τα πολλά μου είπαν ότι δεν υπάρχει απόθεμα και πάει με σειρά προτεραιότητας βάση της ώρας της παραγγελίας.Εγώ το παρείγγειλα 12:05 μ.μ ...Aφού τους πίεσα λέγοντας οτι κοροιδεύουν τον κόσμο μου είπαν ό,τι υπήρχε σε απόθεμα τελικά το Silver...
mtzs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παραγγελια εχθες με απευθειας πληρωμη με χρεωστικη περι τις 11:50 μολις ο RED 21 εβγαλε εκ νεου τις προσφορες Η παραγγελία σας με αριθμό 1XXXXX βρίσκεται στο στάδιο «Αποστολή» Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές και αριθμό φορτωτικής NDXXXXXXXXGR. Τον αριθμό φορτωτικής μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε για να εντοπίσετε και να συνεννοηθείτε για την παράδοση της παραγγελία σας, επικοινωνώντας με την εταιρία courier στο τηλέφωνο 11120 (από σταθερό και κινητό) και 8001182000 (από σταθερό χωρίς χρέωση) Με εκτίμηση, COSMOTE E-shop 1
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Η δικη μου παραγγελια παντως που εγινε σιγουρα πριν απο την δικη σου bro μου ειπαν οτι θα σταλει αυριο.....οχι οτι τρεχει κατι....απλα καμια σειρα προτεραιοτητας ετσι για να μην μας παραμυθιαζουν. Τι χρωμα αν επιτρεπεις??
mtzs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 rose gold. για τη συζυγο παει που ειχε ξεμεινει με ενα παλιο ανδροιδες που σερνεται. εγω μενω με το ταπεινο G4. Δεν το αλλαζω λογω φωτο και βιντεο Δε ξερω αν παιζει ρολο το χρωμα καθως και το οτι πλερωσα απευθειας χωρις αντικαταβολη. Για να ειμαι ειλικρινης το χρωμα και ο τροπος πληρωμης επιλεχθηκε κατοπιν γρηγορης σκεψης με γνωμονα οτι θα ειναι αυτο με τη πιο μικρη ζητηση οποτε θα εχω περισσοτερες πιθανοτητες να το λαβω αν ειναι να πεσουν ακυρα
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Παιζει το ρολο του και αυτο....οπως επισης πιθανοτατα παιζει το ρολο του οτι οσοι παραγγειλαμε space gray μετα απο δικη μας και οχι δικη τους επικοινωνια πραγμα απαραδεκτο μας το αλλαξαν με την δικαιολογια της ελειψης διαθεσιμοτητας σε silver!! Τεσπα καλοδουλευτο bro!!
mtzs Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κατι μου λεει βαση πιθανοτητων οτι ενοψη μαυρης παρασκευης υπαρχει περιπτωση απο ανταγωνιστριες εταιριες να παιξει ακομα και καλυτερη προσφορα!!! Δεν το ξερω...υποθετω βαση καλων πιθανοτητων ομως πιστευω!! Θεωρω απιθανο να παιξει καλυτερη προσφορα απο ελληνικο καταστημα (μεγαλη αλυσιδα). Αφου ειδαν οτι σε αυτη τη τιμη πεφτει σκοτωμα το καλυτερο που μπορει να παιξει ειναι price match. γι αυτο και το χτυπησα χωρις δευτερη σκεψη σχετικα με τον τροπο πληρωμης (το ειχα σκεφτει να περιμενω τη παρασκευη αλλα λεω δε βαριεσαι; ποσο πιο κατω να παει; 20-30 ευρω μαξ) Απο εξωτερικο (αμαζον λογω Black Fri) μπορει. αλλα και παλι και πιο κατω να παει δε θαναι 10-20 ευρω τα μεταφορικα; Πρεπει να χτυπησει 450 για να πεις οτι ειναι τεραστια διαφορα. Θα εκπλαγω
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως αδερφε μου πριν την παρασκευη δεν παραλαμβανω να το σιγουρεψω αυτος ειναι και ενας απο τους λογους που εβαλα αντικαταβολη!! 1
iCyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εγω πηρα το iPhone 6 64GB και το μονο που ηρθε ειναι ενα mail για επιβεβαιωση παραγγελιας,δεν ακολουθησε αλλο mail με κωδικους αποστολης κλπ! Επισης απο οτι ειδα τωρα το λινκ με το 6αρι δεν δουλευει καν !
Red21 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τα αφαιρεσανε και τα 6αρια και τα 6s τα 64αρια εντελως απο το σιτε της cosmote μαλλον ξεστοκαρανε εντελως......θα βαλω τελος στον τιτλο. Παρε τους τηλεφωνο μπρο αυριο να δεις τι γινεται και εμεις τηλεφωνο τους πηραμε....μη περιμενεις να σε παρουν δεεεενννν....
iCyd Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δοκιμασα να παρω στο σε ενα τηλεφωνο που ειπανε πιο πανω τα παιδια 210ΧΧΧΧ που ειναι το eshop τους αλλα λειτουργει 9-5 οποτε αυριο πρωι πρωι!
aris1964 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σε μένα με παραγγελία 6 64 χθές το απόγευμα,μου ήρθε mail ότι βρίσκεται σε κατάσταση αποστολή με ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές. Για την ώρα όλα άψογα.
Arct1c Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Η παραγγελία σας με αριθμό 10***** βρίσκεται στο στάδιο «Αποστολή» Η παραγγελία σας έχει αποσταλεί με την εταιρία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ ταχυμεταφορές και αριθμό φορτωτικής μππλα μπλα μπλα... οποτε ολα κομπλε
SaFiS Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πήρα πριν λίγο τηλέφωνο και μου είπαν ότι σήμερα θα φύγει. Παραγγελία Κυριακή μεσημέρι από Cosmote (iPhone 6s 64GB Silver)...
Red21 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Τα ιδια και εδω για σημερα!!!! Στειλανε στους βραδινους και μετα στους πρωινους τυπους!!! Μιλαμε για σειρα προτεραιοτητας ετσι?? Την ακολουθουν ευλαβικα ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ παρεκκληση!! Κλασικες και διαχρονικες, σαν το παλιο καλο κρασι, συμπεριφορες κοσμοκεφτεδων, γερμανοασπροκαλτσοσανδαλιδων, παμπλικιδων, βοδια, κωτσοβολαδων, μεδιαμαρκισιων, γουιντιδων και λοιπων δημοκρατικων δυναμεων!! Δε βαριεσαι......υπαρχουν και χειροτερα.....αφου τουλαχιστον θα τα στειλουν παλι καλα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα