Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eνας θεος ξερει ποσες παραγγελιες εγιναν χθες που ηταν διαθεσιμα ολη μερα μεχρι σημερα το πρωι.....

Κατα τα αλλα δεν ηταν και καμια σουπερ προσφορα....χαχαχαχα

Δωστε μηλα στο λαο ρεεεε.......

Ας μας ενημερωσουν τα παιδια που εκαναν παραγγελια, για την εξεληξη!

Στη δικη μου που την εκανα πριν ανοιξω το θεμα καμια εξελιξη μεχρι στιγμης!!!

• Like 1
  • Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πήρα και εγώ τηλέφωνα για την εξέλιξη της παραγγελίας και η απάντηση ήταν

"Δεν υπάρχει απόθεμα.Εξαντλήθηκαν,Άγνωστο το πότε θα έχουμε ξανά και δεν θα είναι σε αυτή την τιμή"

Δημοσ.

εκανα παραγγελια ...αλλα δεν με πηρε κανεις τηλ απο cosmote για επιβεβαιωση η ν μ πει οτι εξαντληθηκαν...
ξερετε που πρεπει ν παρω τηλ?

Δημοσ.

εκανα παραγγελια ...αλλα δεν με πηρε κανεις τηλ απο cosmote για επιβεβαιωση η ν μ πει οτι εξαντληθηκαν...

ξερετε που πρεπει ν παρω τηλ?

2102501100 είναι το eshop της κοσμοτε. 

Δημοσ.

Χθες βράδυ έκανα παραγγελία 6s 64, μου ήρθε απαντητικό email και σήμερα το πρωί που επικοινώνησα μου είπαν ότι αύριο το πρωί πιθανότατα θα είναι σπίτι μου.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Πήρα και εγώ τηλέφωνα για την εξέλιξη της παραγγελίας και η απάντηση ήταν

"Δεν υπάρχει απόθεμα.Εξαντλήθηκαν,Άγνωστο το πότε θα έχουμε ξανά και δεν θα είναι σε αυτή την τιμή"

σε ποια πολη εισαι? υπαρχουν ακομα κομματια σε μερικα καταστηματα

Δημοσ.

Χθες βράδυ έκανα παραγγελία 6s 64, μου ήρθε απαντητικό email και σήμερα το πρωί που επικοινώνησα μου είπαν ότι αύριο το πρωί πιθανότατα θα είναι σπίτι μου.

Χρωμα που παρηγγειλες??

Δημοσ.

παντως πηγε η ψυχη μου στο διαολο οταν ειδα αυτο....''ο gmail δεν μπορει  να επιβεβαιωσει αν το μηνυμα σταλθηκε απο το cosmote.gr''
αλλα πηρα στο 2102508100 (το eshop ) και μου ειπαν οτι αυριο θα φυγει με κουριερ κανονικα...
Btw ειχε 24 ατοκες μεσω πιστωτικης

Με πηρε και ενας το μεσημερι απο και καλα Cosmote απο ενα ακυρο αριθμο και καλα για μια προσφορα στο τηλεφωνο και μου το κλεισε στα μουτρα....και λεω την πατησαμε....

Δημοσ.

Σε ποιο χρωμα παιδες γιατι εμενα μου ειπαν οτι υπαρχει μονο silver και αυτο θα μου στειλουν ενω ειχα παραγγειλει χθες πρωι πρωι space gray.

Δημοσ.

Οut of stock λεει το μαυρο....

Τους λεω πως ρε παιδια εκτος αποθεματος αφου το παρηγγειλα σχεδον με το που αλλαξατε τιμη στο σιτε και ηταν κανονικοτατα διαθεσιμο.

Μου λενε εγινε χαμος απο παραγγελιες και μονο ασημι μπορουμε να σας στειλουμε.....και το δεκτηκα απο τα ολοτελα καλη και η παναγιωταινα!!!

Μαλλον τα μαυρα τα κρατανε για τους δικους τους η για παραγγελιες των καταστηματων τους!!

Θα μπορουσα να το συνεχισω και να επιμενω αλλα δε το κανα μιας και μου προσεφεραν εναλλακτικη στο ιδιο προιον σε αλλο χρωμα απλα!!

Εγω προτιμουσα μαυρο μιας και δε φαινονται τα bezels στην οθονη.....αλλα μετα σκεφτηκα δε βαριεσαι...silver ας ειναι silver!!

Βεβαια αν δεν επικοινωνησεις εσυ με δικη σου πρωτοβουλια να ρωτησεις τι γινεται δεν επικοινωνει κανεις απο την cosmote μαζι σου για να σε ενημερωσει.....μεγα φαουλ!!!

Παντως αν κρατανε σειρα προτεραιοτητας και αν κρινω απο το ποτε εγινε η δικια μου παραγγελια (πριν γραψω εδω για το price match της cosmote) και το θεμα που δημιουργηθηκε με το χρωμα δυσκολο το βλεπω να παραλαμβανουν χωρις παρατραγουδα οι παντες που παρηγγειλαν απο χθες το πρωι μεχρι σημερα το πρωι!!!

Ποσα silver δηλαδη να εχουνε σε αποθεμα??

Δημοσ.

Εγω παντως το ξαναλεω....καλο θα ειναι οσοι παρηγγειλαν με αντικαταβολη και κουριερ να περιμενουν μεχρι την παρασκευη για να παραλαβουν (οι εταιριες κουριερ μετα απο συνεννοηση με τον παραληπτη ειναι υποχρεωμενες να περιμενουν 10 μερες προτου επιστρεψουν το δεμα στον αποστολεα) και οσοι δεν προλαβαν η τους ακυρωσαν να μην σκανε τοσο!!

Κατι μου λεει βαση πιθανοτητων οτι ενοψη μαυρης παρασκευης υπαρχει περιπτωση απο ανταγωνιστριες εταιριες να παιξει ακομα και καλυτερη προσφορα!!!

Δεν το ξερω...υποθετω βαση καλων πιθανοτητων ομως πιστευω!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...