Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενταξυ εν μερη δεν ειναι δα και η τρομερη προσφορα το 6s 64ρι σε αυτη την τιμη. 505ευρω ξεκιναει το 32αρι μοντελο ουτως ή αλλως.

Επισης και για τα περι ελληνικης εισαγωγης απο αλυσιδα που μπορει να αναφερει καποιος,και αυτες 1χρονο εγγυηση καλυπτουν και για τον δευτερο χρονο πρεπει ο κατοχος να παει ο ιδιος το κινητο στο service.

Δημοσ.

Μα δεν ειπε ρε παιδες κανεις οτι σκιζει τα βρακια του!!! :cry:  :cry:

Για καποιον που του αρεσουν τα μηλαρακια και το χε σκοπο ειναι μια καλη ευκαιρια να τσιμπησει ενα σε συμπαθητικη τιμη....απλα!!! :-)

Υ.Γ. Και να μην το παρει απο καποιον εδω μεσα που το πουλαει μεταχειρισμενο στα ιδια λεφτα...γιατι ως γνωστον οι τιμες στα apple και στις ραβδους χρυσου δεν πεφτουν!!! :shock:

Δημοσ.

Που ειναι το προβλημα?? :-) 

Και εγω κοινωνικη πολιτικη κανω...... :confused: 

Βαζω προσφορες για να παρει μηλα ο λαος σε καλες τιμες!!! :cry:  :cry:

Αριστερη πολιτικη για το συμφερον του λαου....ρεεεεε!!!  :fear: 

Ασε που μαλλον δεν εχεις παει ποτε στη Κουβα να δεις τι παιζει (εκτος απο τα απιστευτα καπουλια που εχουν οι κουβανες)!!! :X 

φυσικά και ξέρω. Απλά δεν έχεις φωτο τον κουβανέζικο λαό αλλά κάτι άλλο. Τ περαστικά μου.

τωρα να δεις τι θα γινει στις αγγελιες... αριστοσφραγιστα 6s σε τιμη χωμα 480€

Δημοσ.

Θα μπορουσα να σου κανω μαθημα ολοκληρο περι του προσωπου αυτου αλλα δεν ειναι εδω το καταλληλο σημειο!!!

Οσον αφορα το περαστικα δοξα το θεο δεν εχω καποιο προβλημα υγειας, στο επιστρεφω και μαθε να μιλας καλυτερα!!!

Δηλαδη τι να μην το ανοιγα το θεμα να επωφεληθει οποιος ενδιαφερεται τελοσπαντων επειδη εσυ εχεις τα ψυχολογικα σου??

Αν δεν σου αρεσει το θεμα που αποτελει προσφορα αποδεδειγμενα μπορεις να πας παρακατω....οχι να γραφεις οτι σου κατεβει στο μυαλο!!!

Δημοσ.

Γνωριζετε εαν  η cosmote δεχεται πληρωμη με δοσεις για (online)αγορα iphone?

Μπορεις να περασεις απο καποιο καταστημα αυριο και να ρωτησεις.

Δημοσ.

Γνωριζετε εαν  η cosmote δεχεται πληρωμη με δοσεις για (online)αγορα iphone?

Γραφει εως 36 ατοκες προχωρα λιγο την παραγγελια σου να δεις τι επιλογες πληρωμης σου δινει!!

https://www.cosmote.gr/mobile/cosmoportal/cosmote.portal?_nfpb=true&_pageLabel=E03

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...