Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μαζί σου σε όλα αυτά που λες. Και 'γω πάντα κρατάω screenshots σε παραγγελίες. Έτσι πήρα και το iPhone 5s 64GB από e-shop στα 400€. Το παραγγέλνω με άμεση διαθεσιμότητα στις 01:00 τα ξημερώματα Κυριακής. Μετά από 25 λεπτά είχε πάει στα 700€ και κατόπιν παραγγελίας. Με πήραν Δευτέρα να μου πουν λάθος. Τους είπα ότι είχα screenshots και ολοκληρωμένη παραγγελία, οπότε ή τιμούσαν το "συμβόλαιο" αγοράς ή εξώδικο από τον δικηγόρο μου και καταγγελία στους αρμόδιους φορείς. Τρίτη μεσημέρι είχα το τηλέφωνο στα χέρια μου. Το κακό με τον Γερμανό είναι ότι πολλοί δεν το κυνηγάνε όταν αρχίζουν και πέφτουν τα άκυρα, με αποτέλεσμα να τους παίρνει να το ξανακάνουν. Αν φάνε μια μαζική καταγγελία και κανά πρόστιμο ίσως μαζευτούν σε κάποια φάση...

Είσαι αλάνι!

• Like 1
Δημοσ.

Για να δούμε, θα φάμε άκυρο?? Ψήθηκα άσχημα και χτύπησα ένα ασημί από Cosmote...

Δε παιζει ακυρο στην συγκεκριμενη περιπτωση στο ξαναπα αδερφε.....δεν ειναι λαθος τιμη ουτε παιζει ελλειψη διαθεσιμοτητας μιας και χθες το βγαλε ο ασπροκαλτσοσανδαλης γερμαναρας και σημερα οι κοσμοκεφτεδες που στην ουσια ειναι ιδιο μαγαζι!!

Αυτο που παιζει ειναι οι λοιπες δημοκρατικες δυναμεις (παμπλικια, μεδιαμαρκες, βοδια, κωτσοβωλαδες, γουντιδες) να το πανε παρακατω στην μαυρη παρασκευη!!

Δημοσ.

Και 'γω θέλω να πιστεύω ότι θα το στείλουν. Ούτως η άλλως την κάρτα την χρέωσαν...

Ευχαριστώ και για την ανακάλυψη της προσφοράς... :)

• Like 1
Δημοσ.

Εγω τσιμπησα το iPhone 6 64GB . Πολυ καλη τιμουλα αν σκεφτει καποιος οτι τα iPhone 6 16GB παιζουν στα 320-350 μεταχειρισμενα!

• Like 1
Δημοσ.

Χτύπησα ένα 6S 64 GB space grey με πιστωτική κάρτα. Η πληρωμή προχώρησε κανονικά, συνεπώς υποθέτω ότι από αύριο-μεθαύριο περιμένω τον courier.

Δημοσ.

Ετοιμος για παραγγελια ημουν και εγω αλλα μετα μου ηρθε στο μυαλο η αυτονομια των μικροτερων συσκευων της apple.Αχ και να ηταν το 6s plus :(

• Like 1
Δημοσ.

χαχαχαχα......εσυ θες και τον σκυλο χορτατο!! :shock:  :-D  :-D

Την μερα παντως την βγαζει ανετα και το μικρο 6s με ios 10!!!

Ασε που στα συγκριτικα με το απλο iphone 7 σε ταχυτητα του ριχνει στα αυτια κανονικα....και οχι σε ενα δυο συγκριτικα.....σε ολα που εχω δει!!! :shock:

Δημοσ.

Ενω το να πεταει ο Γερμανος οτι εχει εκπτωση ''εως 60%''οταν δεν υπαρχει ουτε σε ενα προιον εστω 50% εκπτωση ειναι καλυτερο? Για συγκριτικων οκ αλλα εγω το ειπα με την εννοια να υπαρχει και μια ποικιλια στις επιλογες.

Δημοσ.

Υπομονη μεχρι την μαυρη παρασκευη εσυ τοτε λοιπον.....μπορει και να σου κατσει!!! :-)

Επισης τα 6s plus δεν πεφτουν μιας και δεν υπαρχει λογος ξεστοκαρισματος οταν ακομα τα 7 plus κοστιζουν στο χιλιαρικο!!!

Στα απλα 6s αυτο που γινεται ειναι καθαρο ξεστοκαρισμα μιας και το απλο 7αρι ειναι κοντα στο 600αρι με πτωτικες τασεις καθημερινα!!!

Υ.Γ. Το συγκεκριμενο μυνημα ειναι σημαδιακο για εμενα....μολις συμπληρωσα 666 :devil:  :devil:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν νομιζω κανεις να τυφλωθηκε ουτως ή αλλως και απο το προηγουμενο 10ημερο εκπτωσεων που ειχαν τα μαγαζια απο τις (αν)υπαρκτες εκπτωσεις,και αρα εχω πολυ μικρες βλεψεις και για το παραπανω.

Δημοσ.

Παντως ηδη στα 499 το 64αρι 6s θεωρω οτι ειναι αν μη τι αλλο μια καλουτσικη προς καλη προσφορα, λογω κυριως χωρητικοτητας και λογω μικρων ουσιαστικων διαφορων απο το 7αρι!!!

Εγω παντως επιμενω, χωρις φυσικα να ξερω κατι, πως ειναι πολυ πιθανο μεχρι τα χριστουγεννα (αν οχι μεχρι την παρασκευη) να δουμε και καλυτερες προσφορες στα μηλα λογω ανταγωνισμου στο ξεστοκαρισμα των εταιριων!!

Δημοσ.

χαμός για 4,7 και παλιο μοντελο στα 500€. νταξ και γω iphone εχω αλλα μια γελαδα με χρυσα δοντια ειναι ... ακου 500 για 6s.

Παντως ηδη στα 499 το 64αρι 6s θεωρω οτι ειναι αν μη τι αλλο μια καλουτσικη προς καλη προσφορα, λογω κυριως χωρητικοτητας και λογω μικρων ουσιαστικων διαφορων απο το 7αρι!!!

Εγω παντως επιμενω, χωρις φυσικα να ξερω κατι, πως ειναι πολυ πιθανο μεχρι τα χριστουγεννα (αν οχι μεχρι την παρασκευη) να δουμε και καλυτερες προσφορες στα μηλα λογω ανταγωνισμου στο ξεστοκαρισμα των εταιριων!!

το avatar με τα λεγομενα ποσο ταιριάζει λουκουμακι

• Like 1
Δημοσ.

Που ειναι το προβλημα?? :-) 

Και εγω κοινωνικη πολιτικη κανω...... :confused: 

Βαζω προσφορες για να παρει μηλα ο λαος σε καλες τιμες!!! :cry:  :cry:

Αριστερη πολιτικη για το συμφερον του λαου....ρεεεεε!!!  :fear: 

Ασε που μαλλον δεν εχεις παει ποτε στη Κουβα να δεις τι παιζει (εκτος απο τα απιστευτα καπουλια που εχουν οι κουβανες)!!! :X 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...