paylidis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 εσυ εισαι αρχοντας, πως τα καταφερες ετσι;;; χαχαχα ναι επισης εχουν δωρεαν 1 ετος ασφαλεια, ξεχασα αν το αναφέρω...
Mad360 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Λοιπόν εξαργύρωσα και εγώ με κάτι που θα έχει μεταπωλητική αξία βεβαίως και είναι νέα παραλαβή . Εδώ και καιρό ήθελα νέα action camera . Μου πήγε στραβά η παραγγελία της Yi2 καθώς τελείωσε το απόθεμα από gearbest και έτσι αγόρασα από Γερμανό με 230 ευρώ την hero 5 black .
kalogero Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Έχουν ξυπνήσει πλέον στον Γερμανό και μπήκαν δυναμικα στην αγορά 1
ALekzUnder Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Συγγνώμη για το εμβόλιμο, τι εννοείτε 12 δωροεπιταγές; Που είναι αυτά τα πράγματα; Το παρακολουθώ το θέμα και θέλω ένα 6s γκρί αλλά έχω χαθεί τελείως. -edit- Ok το βρήκα, ήταν για όσους είχαν κάνει παραγγελία ήδη σην προσφορά.
zio10 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2016 Έχουν ξυπνήσει πλέον στον Γερμανό και μπήκαν δυναμικα στην αγορά Δυναμικά μέσα μπήκαν, όχι στην αγορά!
Belial Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν βρήκα άλλου θέμα να γράψω. Έχω παραγγείλει το iPhone 7 από Γερμανό και από 21-12 είναι σε κατάσταση αποστολής από την αποθήκη. Πληρωμή στο κατάστημα. Περιμένω να το συνδυάσω με το 10% από Eurobank. Βλέπετε να προλαβαίνω αλλαγή του χρόνου; 1
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Συγνώμη για το offtopic αλλά δεν βρήκα άλλου θέμα να γράψω. Έχω παραγγείλει το iPhone 7 από Γερμανό και από 21-12 είναι σε κατάσταση αποστολής από την αποθήκη. Πληρωμή στο κατάστημα. Περιμένω να το συνδυάσω με το 10% από Eurobank. Βλέπετε να προλαβαίνω αλλαγή του χρόνου; Δε γνωρίζω για την διαθεσιμότητα του iPhone 7 στο Γερμανό αλλά ο Kaktos77 εχθές είπε ότι δεν του δέχτηκαν την πληρωμή με κάρτα eurobank.. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/631678-tabletapple-ipad-mini-retina-wi-fi-germanos-179€-235€τελος/?p=55365993 1
Belial Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δε γνωρίζω για την διαθεσιμότητα του iPhone 7 στο Γερμανό αλλά ο Kaktos77 εχθές είπε ότι δεν του δέχτηκαν την πληρωμή με κάρτα eurobank.. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/631678-tabletapple-ipad-mini-retina-wi-fi-germanos-179€-235€τελος/?p=55365993 Σε κατάστημα γερμανός που βρέθηκα είχαν αναρτήσει νόμο που από 22-12-16 αν θυμάμαι καλά υποχρεώνει όλες τις συναλλαγές πάνω από 500€ να γίνονται με κάρτα. Αν είναι υπεράνω του νόμου ας μην την δεχτούν. Σε κατάστημα γερμανός που βρέθηκα είχαν αναρτήσει νόμο που από 22-12-16 αν θυμάμαι καλά υποχρεώνει όλες τις συναλλαγές πάνω από 500€ να γίνονται με κάρτα. Αν είναι υπεράνω του νόμου ας μην την δεχτούν. άν έχει κάποιος όρεξη μπορεί να διαβάσει τα παρακάτω https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/32880 συγνώμη και πάλι για το εκτεταμένο offtopic
giankwst7 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δε γνωρίζω για την διαθεσιμότητα του iPhone 7 στο Γερμανό αλλά ο Kaktos77 εχθές είπε ότι δεν του δέχτηκαν την πληρωμή με κάρτα eurobank.. Δες εδώ http://www.insomnia.gr/topic/631678-tabletapple-ipad-mini-retina-wi-fi-germanos-179€-235€τελος/?p=55365993 Σε κατάστημα γερμανός που βρέθηκα είχαν αναρτήσει νόμο που από 22-12-16 αν θυμάμαι καλά υποχρεώνει όλες τις συναλλαγές πάνω από 500€ να γίνονται με κάρτα. Αν είναι υπεράνω του νόμου ας μην την δεχτούν. άν έχει κάποιος όρεξη μπορεί να διαβάσει τα παρακάτω https://www.taxheaven.gr/news/news/view/id/32880 συγνώμη και πάλι για το εκτεταμένο offtopic Σήμερα παρέλαβα ένα ipad από τον Γερμανό και εγώ με παραγγελία μέσω ιντερνετ και δεν δέχτηκαν πληρωμή με κάρτα eurobank γιατί έχω βάλει παραλαβή και αντικαταβολή στο κατάστημα. Τώρα επειδή η παραγγελία σου είναι πάνω από 500 ευρώ ανέφερε τους τον νόμο και θα στο περάσουν με κάρτα δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά. 1
karsi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Μου βάλατε ιδέες τώρα. Σήμερα θα παραλάβω από κατάστημα (519€) . Λέτε να μην κάνουν δεκτά τα μετρητά να πρέπει να πάω με κάρτα;
ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μου βάλατε ιδέες τώρα. Σήμερα θα παραλάβω από κατάστημα (519€) . Λέτε να μην κάνουν δεκτά τα μετρητά να πρέπει να πάω με κάρτα; Πήγες ή επέδραμε το ΣΔΟΕ; Με το πρόγραμμα €πιστροφή της eurobank θα είχες 51,9€ δώρο για άλλες αγορές.. κάνω λάθος; Επεξ/σία 29 Δεκεμβρίου 2016 από ЭΛ Ɓaʼnâņ Šŀưƫäņジ
karsi Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2016 Πήγα με κάρτα τελικά. Μου είπαν ότι πλέον έτσι μόνο γίνεται. Οποτε μια χαρα
JohnMik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται! 18/12 κάνω παραγγελία on-line για παραλαβή απ το κατάστημα ώστε να χρησιμοποιήσω τις δωροεπιταγές που έλαβα. 19/12 γίνεται αποστολή απο την αποθήκη και κολλάει το σύστημα εκεί! Παίρνω προχτθές τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται και μου λέει πως είναι απο 20/12 στο κατάστημα!!! Πάω σήμερα στο κατάστημα και μου λένε δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω τις δωροεπιταγές για παραγγελία που έγινε on-line! παίρνω στα κεντρικά μου λένε τα ίδια ενώ εδώ έχει ειπωθεί πως κάποιοι πήραν έτσι συσκευές! και το κορυφαίο, ρωτάω τι συσκευές έχετε εδώ στο κατάστημα μήπως βρω καμιά να πάρω επιτόπου και μου λέει δεν έχω τίποτα!! Λες και δεν θέλουν να μου εξαργυρώσουν τις επιταγές!
zio10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται! 18/12 κάνω παραγγελία on-line για παραλαβή απ το κατάστημα ώστε να χρησιμοποιήσω τις δωροεπιταγές που έλαβα. 19/12 γίνεται αποστολή απο την αποθήκη και κολλάει το σύστημα εκεί! Παίρνω προχτθές τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται και μου λέει πως είναι απο 20/12 στο κατάστημα!!! Πάω σήμερα στο κατάστημα και μου λένε δεν γίνεται να χρησιμοποιήσω τις δωροεπιταγές για παραγγελία που έγινε on-line! παίρνω στα κεντρικά μου λένε τα ίδια ενώ εδώ έχει ειπωθεί πως κάποιοι πήραν έτσι συσκευές! και το κορυφαίο, ρωτάω τι συσκευές έχετε εδώ στο κατάστημα μήπως βρω καμιά να πάρω επιτόπου και μου λέει δεν έχω τίποτα!! Λες και δεν θέλουν να μου εξαργυρώσουν τις επιταγές! Σε άλλο κατάστημα δεν ισχύουν οι επιταγές;
JohnMik Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2017 Ισχύει αλλά μου είπαν ότι μπορώ να πάρω μόνο ότι υπάρχει σε στοκ στο κατάστημα. Οπότε θα παω σε κεντρικό κατάστημα ετσι ώστε να εχω παραπανω επιλογές γιατί εδώ στο συνοικιακο δεν εχουν τίποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα