karsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και πάνω που έλεγα για SE βλέπω τώρα την προσφορά στο 7ρι 32 και μπαίνω σε σκέψεις αν αξίζει τα 519...
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Και πάνω που έλεγα για SE βλέπω τώρα την προσφορά στο 7ρι 32 και μπαίνω σε σκέψεις αν αξίζει τα 519... ? Φανταζομαι εννοεις τα 719ευρω του Γερμανου - τα 200ευρω της προσφορας?Αν ναι προφανως και αξιζουν και με το παραπανω,δεδομενου οτι στο παρον θεμα μιλαγαμε πριν κανα μηνα για 6s στα ιδια χρηματα. Ολως τυχαιως η τιμη στο 7plus δεν αλλαξε καθολου
karsi Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 ? Φανταζομαι εννοεις τα 719ευρω του Γερμανου - τα 200ευρω της προσφορας?Αν ναι προφανως και αξιζουν και με το παραπανω,δεδομενου οτι στο παρον θεμα μιλαγαμε πριν κανα μηνα για 6s στα ιδια χρηματα. Ολως τυχαιως η τιμη στο 7plus δεν αλλαξε καθολου Ναι αυτό εννοώ με το -200 . Σαν τιμή σίγουρα να αξίζει παίρνεις με 519 ένα κινητό φετινό στην ουσία. Απ τη στιγμή που με καλύπτει και το μέγεθος οθόνης. Απλα έχω δει και τα βιντεακια που το 6S είναι ταχύτερο αλλά σε ένα πρόσφατο που ειδα ισορροπησε η κατάσταση. Δλδ με προβληματίζει αν το 32ρι είναι χειρότερο από το άλλα.
Fulgore Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 To Iphone 7 εχει καλυτερο(πιο future proof)επεξεργαστη,2πλα στερεο ηχεια στο κατω μερος,ειναι αδιαβροχο,εχει μεγαλυτερη μπαταρια/αυτονομια και σε ολα τα αλλα ειναι πανω κατω τα ιδια(ιντσες,αναλυση,ram)με το 6s. Ειναι κυριολεκτικα αυτο που λεμε καλυτερο στα παντα εκτως φυσικα της απουσιας θυρας ακουστικων που χρειαζεται ανταπτορα. Δεν υπαρχει καν συγκριση μεταξυ των δυο κινητων ας κανουν οτι συγκριτικα θελουν στο youtube. 1
Mad360 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ σημερα στο site γερμανος. Καμια τυχη λεει κουπονι δεν βρεθηκε ενω δεν με βαζει μεσα στο συστημα όταν προσπαθω να κανω login. δεν ξερω τι να πιστεψω πλεον.
DimitrisDrama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Γιατί δεν πήγες κατευθείαν από το κατάστημα είναι τόσο εύκολο και γίνεται άμεσα 1
Mad360 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Θα πάω αργότερα και ενημερώνω εδώ . Το αντικείμενο που θέλω δεν το έχουν στοκ αλλά θα το παραγγείλουν . Αυτό σημαίνει ότι δεν θα τους δείξω τις επιταγές πυτε θα τους ενημερώσω από τώρα . Θα τους ενημερώσω με την παραλαβή .
DimitrisDrama Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν Θά σου τίποτα φίλε μου απλά παραγγέλνεις και πληρώνεις με αυτές
iCyd Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Και μενα δεν τις δεχοταν στο site. Εγω πηγα παρηγγειλα ενα ipad ηρθε σε 2 μερες,πηγα εδωσα τις δωροεπιταγες συν τα εξτρα λεφτα και εφυγα! Οι δωροεπιταγες αν ειναι η κλασσικες μπλε-ασπρες το γερμανου ειναι ΜΟΝΟ για το καταστημα!
paylidis Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 σα μετρητα τις βλεπουν, δε κανουν κιχ σε κανενα καταστημα... εμενα κουτι μου εκατσαν, 719 το 7αρι - 200€ - 19,8€ επιστροφή που ειχα στην εθνική μου βγηλε 499 ωραιοτατα ευρω και ειναι κινητάρα απο τις λιγες... η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν μου αντιπροτειναν το SE στα 199 που εδωσαν στο διπλανό θέμα, θα προτιμούσα εκεινο αλλα παρόλο που το ζήτησα ΔΕΝ.... 1
Mad360 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 σα μετρητα τις βλεπουν, δε κανουν κιχ σε κανενα καταστημα... εμενα κουτι μου εκατσαν, 719 το 7αρι - 200€ - 19,8€ επιστροφή που ειχα στην εθνική μου βγηλε 499 ωραιοτατα ευρω και ειναι κινητάρα απο τις λιγες... η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν μου αντιπροτειναν το SE στα 199 που εδωσαν στο διπλανό θέμα, θα προτιμούσα εκεινο αλλα παρόλο που το ζήτησα ΔΕΝ.... Μια χαρά σου βγήκε ίδια λεφτά επόμενο μοντέλο ουσιαστικά. Η μισή χωρητικότητα 32 αντί για 64 gb δεν θα αποτελούσε ούτε για εμένα ανασταλτικό παράγοντα . Με κόβω να πηγαίνω για κανένα iPad .
iceman Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 αν έχετε και κάρτα eurobank έχετε και 10% επιστροφή και το όλο deal πάει ακομα καλύτερα!
karsi Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Και γω προσπαθω να κάνω αυτό το σύνολο 819-100(προσφορά)-200(δωροεπιταγες) αλλά εδώ και δύο μέρες περιμένω τον υπάλληλο να "ρωτήσει την επιθεωρητρια του αν γίνεται να συνδυάσει την έκπτωση με τις δωροεπιταγες". Του λέω γίνεται μου λέει θα ρωτήσω. Και ακόμη ρωτάει... Αύριο αν δεν έχει πάρει να μου πει πάω σε άλλο κατάστημα και φυσικά θα κάνω παράπονα για το συγκεκριμένο.
Mad360 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Όπως ειπώθηκε παραπάνω τα βλέπουν σαν μετρητά . Πήγαινε και πες του ότι δεν υπάρχει κάποιος περιοριστικός όρος στις επιταγές και ότι υποχρεούνται να τις δεκτούν είτε προτιθεσαι να αγοράσεις προϊόν σε προσφορά είτε όχι . Τέλος δείξε του τους όρους της επιταγής που αναγράφονται πισω από αυτήν για να διαπιστώσει τα παραπάνω ιδιοις ομασι.
Savouromanis Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πήρα iPhone 7 Plus με την ασφάλεια και μείον 600€ από 12 δώροεπιταγές οι οποίες αφαιρέθηκαν απ τη τιμή. Κανένα πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα