Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουμε κανένα νέο για την επιταγή ? .. Παρέλαβε κάποιος ?

Πρέπει να έχει έρθει σε εμένα. Με πήρε ο πατέρας μου πριν λίγο ότι ήρθε ένας φάκελος για εμένα από acs. Δεν περίμενα κάτι άλλο οπότε ήρθε. Περισσότερα όταν τη δω από κοντά :)
Δημοσ.

Σε εμένα ήρθε επιτέλους!

3 δωροεπιταγές των 60€ και 1 των 20€ για αγορές από τα καταστήματα Γερμανός μέχρι τις 31/01/2017

Ήρθε και σε εμένα. + 1 πακέτο σύνδεσης κοσμοκαρτας 

Δημοσ.

Και σε μενα ηρθαν ακριβώς οπως αναφέρθηκε. Μολις γυρισα απο καταστημα γερμανος.

Λοιπόν, οι δωροεπιταγες εξαργυρωνονται ΜΟΝΟ απο το ιντερνετ και οχι σε φυσικό καταστημα Γερμανός. Επισης μου τονισαν στο κατάστημα πως αμα βαλω παραλαβη απο το κατάστημα και αντικαταβολή πληρωνω ΜΟΝΟ με μετρητα οποια διαφορά προκυψει.

Δημοσ.

Ναι τις είδα και εγώ τώρα. Όπως και σε εσάς 3*60 1*20 και μία κοσμοκαρτα. iCyd πηγές σε κατάστημα και σου είπαν αυτό; Μα πάνω στις δωροεπιταγες γράφει ότι εξαργυρονονται στα "καταστήματα του δικτύου Γερμανός" . Ότι να ναι κάνουν. Εν πάση περιπτώσει ξέρετε αν μπορούμε να τις χρησιμοποιησουμε αθροιστικά;

Δημοσ.

Ναι τις είδα και εγώ τώρα. Όπως και σε εσάς 3*60 1*20 και μία κοσμοκαρτα. iCyd πηγές σε κατάστημα και σου είπαν αυτό; Μα πάνω στις δωροεπιταγες γράφει ότι εξαργυρονονται στα "καταστήματα του δικτύου Γερμανός" . Ότι να ναι κάνουν. Εν πάση περιπτώσει ξέρετε αν μπορούμε να τις χρησιμοποιησουμε αθροιστικά;

Τις χρησιμοποιείς αθροιστικα νομίζω κακονικα. Ναι μου το ειπα μεσα στα μούτρα μου και τους έδειξα μαλιστα και τι λεει η δωροεπιταγη απο πισω στην πρώτη γραμμη.

Μίλησα με κατάστημα γερμανός και μου είπαν οτι εξαργυρώνονται κανονικά στο κατάστημα και αθροιστικά.

Εμενα παλι το ακριβώς αντιθετο.

Δημοσ.

Εν τέλει παρέλαβα και σήμερα είχε προσφορά από εχθές στα καταστήματα 249 το a5 2016 και πήγα και το πήρα 49 ευρώ χωρίς πολλά πολλα.... Δεν μου είπαν τίποτα στο καταστημα....

Δημοσ.

Εν τέλει παρέλαβα και σήμερα είχε προσφορά από εχθές στα καταστήματα 249 το a5 2016 και πήγα και το πήρα 49 ευρώ χωρίς πολλά πολλα.... Δεν μου είπαν τίποτα στο καταστημα....

Εσύ τιναξες την μπάνκα στον αέρα! Μια χαρά σου ήρθε η αργοπορια των γερμανοτσολιαδων...
  • Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά...Ποια επιταγή εξαργυρώσατε και σε ποιο κατάστημα... για βοηθήστε μπας και πάρουμε και εμείς κινητό... εμάς γιατί μας λένε ότι η επιταγή είναι μόνο για online????

Δημοσ.

Αμα ειναι η κλασσικη επιταγη του γερμανου (μπλε-ασπρο) μονο σε καταστημα. Στο λεω με σιγουριά γιατι εχθες έτρεχα ολο το πρωι για το συγκεκριμενο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ κάλεσα στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι μπορώ να κάνω την παραγγελία από το online και να πάω να παραλάβω από το κατάστημα της επιλογής μου και εκεί να εξαργύρωσω τις δωροεπιταγές

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...