Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει αναλάβει κάποια εταιρεία (δεν μου είπαν ποιά) τις αποστολές και τελικά δρομολογήθηκαν τη Δευτέρα..
Με διαβεβαίωσαν ότι θα με πάρει τηλ η εταιρεία για να μου πει περισσότερα.
Είμαστε λέει περίπου 50 άτομα που θα τη στείλουν ταχυδρομικά...

Δημοσ.

Η πλάκα ειναι ότι τα εχει όλα τόσο ακριβά που εν τέλει δε συμφέρει να τα παρεις απο εκει τα iPhone (καταλήγει να εχει μια μικρη διαφορά σε σχέση με το σκρουτζ που το προτιμώ για apple προιοντα λογω καλύτερης εγγυησης μεσω infoquest)...

Δημοσ.

Κατα τα αλλα τελειωσε και η εβδομαδα ηλεκτρονικου εμποριου και οι αλλοι ακομα να ξεμπερδεψουν με τα ρημαδο iphone.

Δημοσ.

Η πλάκα ειναι ότι τα εχει όλα τόσο ακριβά που εν τέλει δε συμφέρει να τα παρεις απο εκει τα iPhone (καταλήγει να εχει μια μικρη διαφορά σε σχέση με το σκρουτζ που το προτιμώ για apple προιοντα λογω καλύτερης εγγυησης μεσω infoquest)...

Μπορείς να το πας οποιαδήποτε στιγμή στην Infoquest και ας το έχεις πάρει από Πάροχο. Τα καλύπτουν όλα εδώ και καιρό...

Βέβαια η Document είναι καλύτερη τον τελευταίο καιρό. Έχουν αναφερθεί αρκετά θεματάκια με την Infoquest τον τελευταίο καιρό, ειδικά για κάλυψη διετίας με τιμολόγιο...

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπαν Τεταρτη 14 θα είναι σπίτι μου (Θεσσαλονίκη) με acs. Για να δούμε...

Δημοσ.

Το ίδιο είπανε και σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να περάσει η εβδομάδα ηλεκτρονικού Εμπορείου με τις προσφορές και μετά να μοιραστούν οι δωροεπιταγές...

Δημοσ.

Το ίδιο είπανε και σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να περάσει η εβδομάδα ηλεκτρονικού Εμπορείου με τις προσφορές και μετά να μοιραστούν οι δωροεπιταγές...

Ναι γιατι λιωσανε στις προσφορες τωρα στην εβδομαδα ηλεκτρονικου εμποριου ολες οι αλυσιδες....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...