paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 ετσι ειπαν, τι να πω... στο αλλο θεμα με τα λουμια αλλα βλέπω... οτι να ναι ομως...
forgotten Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 μπερδεμα , τελικα αυτες οι προσφορες ειναι σαν το λαχειο ενα πραγμα
Black_Swan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Έχει αναλάβει κάποια εταιρεία (δεν μου είπαν ποιά) τις αποστολές και τελικά δρομολογήθηκαν τη Δευτέρα..Με διαβεβαίωσαν ότι θα με πάρει τηλ η εταιρεία για να μου πει περισσότερα.Είμαστε λέει περίπου 50 άτομα που θα τη στείλουν ταχυδρομικά...
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Η πλάκα ειναι ότι τα εχει όλα τόσο ακριβά που εν τέλει δε συμφέρει να τα παρεις απο εκει τα iPhone (καταλήγει να εχει μια μικρη διαφορά σε σχέση με το σκρουτζ που το προτιμώ για apple προιοντα λογω καλύτερης εγγυησης μεσω infoquest)...
Fulgore Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Κατα τα αλλα τελειωσε και η εβδομαδα ηλεκτρονικου εμποριου και οι αλλοι ακομα να ξεμπερδεψουν με τα ρημαδο iphone.
SaFiS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Η πλάκα ειναι ότι τα εχει όλα τόσο ακριβά που εν τέλει δε συμφέρει να τα παρεις απο εκει τα iPhone (καταλήγει να εχει μια μικρη διαφορά σε σχέση με το σκρουτζ που το προτιμώ για apple προιοντα λογω καλύτερης εγγυησης μεσω infoquest)... Μπορείς να το πας οποιαδήποτε στιγμή στην Infoquest και ας το έχεις πάρει από Πάροχο. Τα καλύπτουν όλα εδώ και καιρό... Βέβαια η Document είναι καλύτερη τον τελευταίο καιρό. Έχουν αναφερθεί αρκετά θεματάκια με την Infoquest τον τελευταίο καιρό, ειδικά για κάλυψη διετίας με τιμολόγιο... 1
stelios18120 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Παραμένει απολαυστικο το συγκεκριμένο thread 2
Black_Swan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Eν αναμονή της δωροεπιταγής με το ταχυδρομικό περιστέρι... 2
karsi Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν για επιβεβαίωση στοιχείων και μου είπαν Τεταρτη 14 θα είναι σπίτι μου (Θεσσαλονίκη) με acs. Για να δούμε...
Black_Swan Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Επιβεβαιώνω και εγώ.Με ενημέρωσαν για παραλαβή την Τετάρτη με Acs.
paylidis Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Μια απο τα ιδια... Μ'αρεσει που τις ειχαν στειλει απο τη Δευτερα με acs βασει των λεγομενων της τηλεφωνητριας... 1
kosmasdel Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Πρεπει να ακριβυνουν ρε παιδια πρωτα τα προϊόντα ενοψει γιορτων και μετα να σας ερθουν οι επιταγες! 3
gvupp Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το ίδιο είπανε και σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να περάσει η εβδομάδα ηλεκτρονικού Εμπορείου με τις προσφορές και μετά να μοιραστούν οι δωροεπιταγές...
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2016 Το ίδιο είπανε και σε μένα. Η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να περάσει η εβδομάδα ηλεκτρονικού Εμπορείου με τις προσφορές και μετά να μοιραστούν οι δωροεπιταγές... Ναι γιατι λιωσανε στις προσφορες τωρα στην εβδομαδα ηλεκτρονικου εμποριου ολες οι αλυσιδες.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα