DimitrisDrama Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2016 Κόκκινε πολύ μιλάς κανε δουλειά σου όλοι σε κραξαμε και συνεχίζεις και πάλι θα στο πω όλοι δεν μάθαμε από εδώ μέσα ότι υπάρχει προσφορά μάτια έχουμε και ποσό μάλλον που δουλεύω κιόλας εκεί γι'αυτό τράβα χειρόφρενο και άσε τώρα της εξυπνάδες Γιατί πολλά μας τα πες. Όπως είπε το άλλο παιδί όλοι το συμφέρον κοιτάμε αλλά οχι να κλέψουμε πουλώντας εξυπνάδες 699 έχει ενώ στο Σκρουτζ έχει 580. Έκανες μ@@@ια τέλος άντε ξεκόλλα τώρα αν δεν το ήθελε το σωστό θα ήταν να πει να του δώσει κάποιος την επιταγή και να τον δώσει 299 Αυτό ειναι το λογικό. Αλλιώς είναι κουτοπονηριά Αυτό που κανείς 1
Sonis4 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2016 Μετά από επικοινωνία που είχα με την κοσμοτε το Σάββατο μου είπαν ότι από Δευτέρα θα παραλάβω την επιταγή με κουριερ. άντε να δούμε ...
paylidis Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Χθες ειπαν οτι τις εστειλαν... Πηρα να ζητησω αλλη αντιπροταση για τη γυναικα καθως και με το SE καλυμενη θα ήταν αλλα ηταν κατηγορηματικοι οτι το θεμα εχει κλεισει και εχουν φυγει οι επιταγες
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Εγώ πάντως δωροεπιταγη 200 ευρώ για το 950 ακόμα την περιμένω..
Zus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Κόκκινε πολύ μιλάς κανε δουλειά σου όλοι σε κραξαμε και συνεχίζεις και πάλι θα στο πω όλοι δεν μάθαμε από εδώ μέσα ότι υπάρχει προσφορά μάτια έχουμε και ποσό μάλλον που δουλεύω κιόλας εκεί γι'αυτό τράβα χειρόφρενο και άσε τώρα της εξυπνάδες Γιατί πολλά μας τα πες. Όπως είπε το άλλο παιδί όλοι το συμφέρον κοιτάμε αλλά οχι να κλέψουμε πουλώντας εξυπνάδες 699 έχει ενώ στο Σκρουτζ έχει 580. Έκανες μ@@@ια τέλος άντε ξεκόλλα τώρα αν δεν το ήθελε το σωστό θα ήταν να πει να του δώσει κάποιος την επιταγή και να τον δώσει 299 Αυτό ειναι το λογικό. Αλλιώς είναι κουτοπονηριά Αυτό που κανείς Ρε φίλε, σοβαρά τώρα, έχεις και μούτρα και εμφανίζεσαι εδώ μέσα? Έχεις βγάλει την τσάμπα δωροεπιταγή που τσίμπησες από εδώ στα 170€ στις αγγελίες και κατηγορείς τον άλλο για κουτοπονηριά? Και μάλιστα παραδέχεσαι κιόλας ότι δουλεύεις εκεί και τις δωροεπιταγές που είναι για πελάτες τις παίρνεις εσύ και τις βγάζεις στις Αγγελίες του insomnia? ΕΛΕΟΣ ΡΕ 12
baskon Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Μεταφέρω το μυνημα μου από το thread του 950 xl καθώς πιστευω οτι και τα δικά σας κουπόνια δουλευουν με τον ίδιο τρόπο.. Κατά την εξαργύρωση του κουπονιού ΠΡΟΣΟΧΗ. a. Σε καμια περιπτωση δε κανουμε Back - αλλα ολοκληρωνουμε την παραγγελία μεχρι τέλους (αυτό το γράφει και στις οδηγίες). b. Αν θελετε να εμφανιζεται και στο ιστορικο του λογαριασμού σας, κάντε Log in πριν κανετε ολοκλήρωση αγοράς (δε το γραφει στις οδηγίες).. Αλλιώς βάζετε κουπόνι και μετά σας ζητάει να κανετε Log in ή να προχωρήσετε την παραγγελία χωρις Log in.. Αν πατήσετε Log in...Καίτε το κουπόνι! Ελεος..λενε οτι δε χρειάζεται να κανουμε log in, αλλά δε λένε ότι σε περιπτωση που κανουμε θα πρεπει να εχουμε κανει απο πριν και οχι κατα τη διαδικασία παραγγελίας! Ps: Πρώτη φορά βλέπω κουπόνι με παγίδες..Suspense Μέχρι και το τέλος!
Black_Swan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλημέρα.Παρέλαβε τελικά κανείς την δωροεπιταγή?Είχατε κάποια ενημέρωση?Προσωπικά προσπαθώ να επικοινωνήσω με το 13888 και πέφτει η γραμμή απ'το πρωί...
DimitrisDrama Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Να σου πω τελειώσαμε με τον έναν άρχισε άλλος τωρα....; εγώ πουλάω κάτι που μου ανήκει όποιος θέλει αγοράζει δεν πουλάω κάτι που αγόρασα 499 699 ενώ κοστίζει 580 βουτά την γλώσσα σου στο μυαλό σου και μετά μιλά κουτοπονηριά είναι αυτό που κάνει Όχι αυτό που κάνω και άντε πόλη μας έχετε ζαλίσει εγώ δεν θέλω να αγοράσω κάτι τι ζόρι τραβάς εσύ άιντε με τον κάθε πικραμενο εδώ μέσα
SaFiS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 To 13888 δεν μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Θα καλέσεις 2102501100 αν παρήγγειλες από Cosmote ή 2102508100 αν παρήγγειλες από Γερμανό (ωράριο 9:00 - 17:00 και στα δύο)... 1
dobro Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δικαιωμα του καθε ενος ειναι να κανει/πουλαει/αγοραζει οτι επιθυμει.Ειναι και ο λογος που υπαρχουν οι αγγελιες.Εδω ομως ειναι για τις προσφορες που βγαινουν απο διαφορα μαγαζια και την πορεια της αποστολης/παραλαβης του καθε προϊοντος!Κακως αρχισε η αντιπαραθεση μεταξυ μελων και συνεχιζεται......ας τελιωσει εδω,ερχονται γιορτες αδεργια .Τελος το οφ τοπικ μου και αναμενω καποιο φιλο που θα παραλαβει και να μας πει τελικες εντυπωσεις και μονο.Ευχαριστω και συγνωμη. 1
Black_Swan Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλεσα και το 2102501100 και μου είπαν οτι εχουν δρομολογηθεί απο την Παρασκευή οι δωροεπιταγές και οτι κανονικα θα έπρεπε να έχω ενημερωθεί απο την εταιρεία των αποστολών...Υπομονή μου λενε...(ποση ακόμα δεν ξέρω)Απλά ήθελα να μάθω αν κάποιος είχε κάτι νεότερο ή αν κάποιος τελικά παρέλαβε.
mberg Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Πράγματι, έχει παραλάβει κάνεις ρε παιδιά δωροεπιταγη από το κάψιμο του 6s η τίποτα;
paylidis Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 τιποτα και εδω... εμενα μου ειπαν οτι τις εστειλαν με κουριερ τη Δευτερα οταν τους πηρα εγω για αντιπροσφορα/αντιπροταση εναντι αυτης που μου εκαναν... ουτε φωνη ουτε ακροαση βεβαια απο τις κουριερ ακομα.
baskon Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2016 Καλά με κουριερ τις έστειλαν τις δικές σας δωροεπιταγές;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα