evkar Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 καταπληκτική εταιρεία , τι να πει κανείς .(!!!!!!!!) Είχα περάσει χθες από το κατάστημα Πανεπιστημίου της Cosmote για να ρωτήσω για καμμιά επιδότηση , οι υπολογιστές του είχα κολλήσει όλοι . Περίμενα 15 λεπτά τίποτα , μου λέει΄η τύπισσα "ξέρετε ενώνουμε τα ηλεκτρονικά μας συστήματα σε όλο το Δίκτυο με Γερμανό κλπ" γιαυτό έχουμε προβλήματα . Εγώ πως νόμιζα ότι αυτό έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό? Χαιρέτησα και έφυγα .
Fulgore Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Για την Cosmote ειναι γνωστο οτι κυριως αγοραζει ο κοσμος day one(οσους δηλαδη δεν τους ενδιαφερει η αρχικη τιμη κυκλοφοριας και απλα ψαχνουν αποθεμα),με επιδοτηση(οπως γενικα σε αλυσιδες)και αντε σε καμια περιπτωση οπως αυτη του θεματος. Στο μεγαλυτερο διαστημα το γνωριζουν και οι ιδιοι οτι απο κοσμο και πωλησεις τα σκρουτζομαγαζα τους εχουν παρει τον κοσμο. Ηδη παιζει στα χρηματα της προσφορας αυτης το Iphone 6s 32gb https://www.skroutz.gr/s/9889976/Apple-iPhone-6s-32GB.html και ουτε καθεται να ασχοληθει κανεις με τις δικαιολογιες της πλακας απο Cosmote. 1
fay259 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2016 Σε τέτοιες μεγάλες προσφορες που αναμενεται να γινει πανικος,δεν εμπιστεύομαι προσωπικά ποτέ τα ηλεκτρονικά καταστήματα..Πρόπερσι που ειχε βγαλει προσφορά το media markt το πρωτο ipad mini 32 γιγα στα 299e πηρα τηλ πρωι πρωι απευθείας το καταστημα Μαρουσι για κρατηση και μεχρι τις 11 ήμουν ηδη εκει..Μεχρι να φυγω απο το μαγαζι ειχαν μεινει τρια μονο (απο ενα μεγαλο καροτσι που τα ειχαν μεσα)..Περσι που ειχε βγαλει αντιστοιχη προσφορα με το 5s ο γερμανος παλι στα 500 ευρώ (αρχες Γεναρη ηταν) πηρα στα κεντρικα και ρωτησα που ειναι διαθεσιμο..Τηλεφωνησα εκανα μια κρατηση,το πηρα ασχετα αν βγηκε με προβλημα και το πουλησα μετα την αντικατασταση...Φιλος τις προηγουμενες μερες με ολο το χαμο,και ενώ εδώ γραφανε καποια μέλη ότι εφαγαν ακυρο απο ιντερνετ και ηταν εξαντλημενα,πηρε στα κεντρικα ΓΕΡΜΑΝΟΣ του ειπε η κοπελα για καποια αποθεματα Πειραια (το γραψα και εδω) και πηγε και το πηρε, 6s 64gb silver 500 ευρω.. Φυσικα δεν κανω υποδειξεις,ο καθενας κρινει οπως νομιζει αλλα σε κατι τετοιες προσφορες που γινονται μαζικες παραγγελιες για να προλαβουν τις προσφορες ηλεκτρονικα,καντε εναν κοπο να κανετε και ενα τηλ..Σιγουρα ειναι πιο ευκολο για μας που μενουμε Αθηνα και εχουμε πολλά μαγαζιά = πολλές πιθανοτητες ωστοσο δε χανετε κατι να δοκιμασετε..Καλοριζικο σε όσους το απέκτησαν,καλές χρήσεις!! 2
gepant Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2016 Αν κάποιος ενδιαφέρετε για 6 128 Κρήτη Ηράκλειο μόνο για αύριο πμ
iCyd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Παιδιά μολις με πηραν τηλεφωνο απο την Cosmote και μου είπαν πως για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν και στο τέλος δεν παρέλαβα το κινητό επειδή δεν υπήρχε απόθεμα μου κάνουν δώρο μια δωροεπιταγη των 200ευρω.
karsi Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Μόλις με πήραν από Cosmote(έτσι φάνηκε τουλάχιστον απ το νούμερο και απ το ότι είχαν πληροφορίες για την παραγγελία που είχα κάνει) . Μου είπαν ότι ως ανταμοιβή για την ακύρωση παραγγελίας που μου έκαναν και επειδή δεν μπόρεσαν να με εξυπηρετήσουν , μου κάνουν δώρο μία επιταγή 200€ για αγορά από καταστήματα Γερμανός και ξανά επιβεβαίωσαν τα στοιχεία μου και θα ειδοποιηθω ξανά για την παραλαβή. Παιδιά μολις με πηραν τηλεφωνο απο την Cosmote και μου είπαν πως για την ταλαιπωρία που προκάλεσαν και στο τέλος δεν παρέλαβα το κινητό επειδή δεν υπήρχε απόθεμα μου κάνουν δώρο μια δωροεπιταγη των 200ευρω.Εμείς κάναμε κοντά τις παραγγελίες όλο ταυτόχρονα μας παίρνουν χαχα
iCyd Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Εμείς κάναμε κοντά τις παραγγελίες όλο ταυτόχρονα μας παίρνουν χαχα Χαχα κανονικά 1
JohnMik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κι εμένα το ίδιο μου είπαν. Δηλαδή με 69€ θα πάρω HUAWEI P9 Lite + Smartband? ΑΝ είναι έτσι δε με χαλάει καθόλου που τελειώσανε τα iphone!!! 2
dobro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Κι εμένα το ίδιο μου είπαν. Δηλαδή με 69€ θα πάρω HUAWEI P9 Lite + Smartband? ΑΝ είναι έτσι δε με χαλάει καθόλου που τελειώσανε τα iphone!!! το deal της χρονιας! 2
master1992g Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Χλωμό το βλέπω να δώσουν μια δωροεπιταγή των 200 ευρώ. Πιθανώς να είναι σαν τις δωρεπιταγές που δίνει ο "ΓΕΡΜΑΝΟΣ" , π.χ. 100 ευρώ δωροεπιταγή, αλλά 20€ για αγορές video games,20€ σταθερό τηλέφωνο, 10€ για μπαταρίες και 50€ για κινητά τηλ. σύνολο δηλαδή 100€
Fulgore Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Και εγω αυτο πιστευω, γιατι για φαντασου να σκασεις στο καταστημα και να παρεις ενα κινητο στην ουσια δωρεαν μεχρι 200ευρω επειδη σου εριξαν ακυρο σε μια παραγγελια
paylidis Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 ειχα παραγγειλει και εγω ενα για τη γυναικα και με πηραν και μου ειπαν μια δωροεπιταγη 200€ ανεξαρτήτως ποσού αγοράς... βρωμάει αλλα θα δείξει...
dobro Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2016 αφου ηταν αγορα συσκευης,θα απαιτησετε την επιταγη των 200€ ΜΟΝΟ για αλλη αγορα συσκευης! επρεπε να παραγγειλω για πλακα και εγω...και θα εβλεπαν...(αλλα μπορει και να μου το εστελναν και μετα.....μακαρονια,χααχα) 4
Sonis4 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Γνωρίζει κάποιος πόσο καιρό κάνει να έρθει η δωροεπιταγη ?
giorpa Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2016 αν είναι δωροεπιταγή 200 ευρώ μούφα θα είναι λογικά με τις φουσκωμένες τιμές του Γερμανού τα 200 ευρώ ακόμα και αν διατίθενται για αγορά συσκευής θα εξανεμιστούν κατ' ελάχιστον στο καπέλο της τιμής χώρια που αν υπάρχουν προϋποθέσεις του τύπου ημερομηνία λήξης κουπονιού έκπτωσης, είναι δώρον άδωρο να σε πιέζουν να ξαναγοράσεις από αυτούς άλλος μπορεί να είχε εναλλακτικές προσφορές να αγοράσει και τώρα να έχασε τις εκπτώσεις επειδή δεσμεύτηκε-ταλαιπωρήθηκε από το Γερμανό καλό το κουπόνι έκπτωσης, αλλά για την κοροϊδία που προηγήθηκε, μοιάζει με καλή πατέντα win-win για την cosmote-γερμανός: αποφεύγει τις καταγγελίες στους αρμόδιους φορείς και μαζί κρατάει τους καταναλωτές πελατεία σε μια ομηρία αγορών πιστεύω ότι θα όφειλαν να κάνουν πολλά παραπάνω για την κατάσταση που δημιούργησαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα