Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ξερω τι κανουν στην αμερική, στην Ελλαδα στα refurbished (που δινουν απο τους επισημους retailers οταν πληρώνεις για αντικατασταση συσκευης εκτος εγγυησης) εδιναν 3 μήνες...

Η "προσφορα" ανεβηκε και επισημα. Τιποτα ουσιώδες κατ εμε στα apple

προσθεσαν στην περιγραφη "εγγύηση 12 μήνες"

• Απαντ. 315
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Σχετικά με τα refurbished ισχύουν τα παρακάτω.

Σε αντικατάσταση εκτός εγγύησης (παλιό + διαφορά) ισχύει το 3μηνο όπως αναφέρθηκε.

Σε refurbished πώλησης (πουλιούνται κανονικά και στα Apple Stores) ισχύει ΑΥΣΤΗΡΑ 1 χρόνος και όσο να χτυπιέται κάποιος, δεν μπορεί να αξιώσει τον 2ο χρόνο βάση της οδηγίας...

• Like 1
Δημοσ.

Μπορει να μου εξηγησει εμενα καποιος γιατι το συγκεκριμενο προιον δεν υπηρχε μεχρι χθες στο σιτε τους και γιατι δεν υπαρχει κανενα αλλο ανακατασκευασμενο γενικοτερα?? :shock:

Τη σαβουρα των αμερικανων μας κανανε εισαγωγη να μας την πουλησουν αλλα μπανανια??? :mad:  :mad:

Η μηπως για να παει αυριο η κυρα κατινα στα μπακαλικα τους να την ταισουν κουτοχορτο και να πει και στη γειτονια τι τρομερες προσφορες ειχαν!@#^^**(())) :mad:

• Like 1
Δημοσ.

Και επίσημα τέλος στην παραγγελία λοιπόν. Μου τηλεφώνησε πριν λίγο μία ευγενεστατη κατά τ άλλα κυρία απ την cosmote. Και αφού μου ζήτησε καμία 20ρια φορές συγνώμη και είπε ότι δεν υπάρχει απόθεμα κλπ κλπ, μου πρότεινε το 6ρι στην προνομιακή τιμή 449€. Γλυτωνετε και 50€ μου λέει. Τεσπα έκανα μία προσπάθεια να τους πιεσω αλλά είναι τοίχος δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Οπότε ακύρωσα.

Δημοσ.

Και επίσημα τέλος στην παραγγελία λοιπόν. Μου τηλεφώνησε πριν λίγο μία ευγενεστατη κατά τ άλλα κυρία απ την cosmote. Και αφού μου ζήτησε καμία 20ρια φορές συγνώμη και είπε ότι δεν υπάρχει απόθεμα κλπ κλπ, μου πρότεινε το 6ρι στην προνομιακή τιμή 449€. Γλυτωνετε και 50€ μου λέει. Τεσπα έκανα μία προσπάθεια να τους πιεσω αλλά είναι τοίχος δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Οπότε ακύρωσα.

Μιλας για 6 ή 6s?

Δημοσ.

Συν ενας και γω μολις μιλησα πριν απο λιγο χιλια συγνωμη και τα συναφια τους λεω ειστε απαραδεκτοι να γνωριζετε. Μου προτεινε και μενα το 6αρι 128gb αρνηθηκα ευγενικα και καπου εδω κλεινει και αυτο το θεμα.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...