Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ουτε 6s υπαρχουν μονο καποια 6s plus!!!

Οποτε τι 6s να βγαλουν???

Το πλαισιο εχει αλλα κανει "βλακ" friday!! :X  :-D

Σα να το λεγανε καλα τα αδερφια τις προαλλες οτι δεν θα βγει καλυτερη προσφορα στα μηλα απο των γερμανοκοσμοκεφτεδων!!!

Τrue story.

Καλα απο τους αλλους που τα ειχαν και τα πηραμε ακομα τα παιρνουμε  :X

Δημοσ.

Μαλλον τα παμπλικια θα μας δουλεψουν και αυτα....εκ των εσω πληροφοριες λενε οτι:

s7 edge στα 500

s7 στα 400

Refurbished 6s plus 16 στα 400

Huawei P9 στα 400

Oποιος παει στα μαγαζακια τους για τοσο μικρες διαφορες απο τον σκρουτζη να εξεφτελιστει και να τους κανει το χατηρι για εμενα ειναι το λιγοτερο ανιδεος!!! :mad: 

Σιγα τα ωαααααα...... :devil:

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομίζω να δούμε πουθενά τα 499€ του 6s. Ευτυχώς παρέλαβα... :)
Το έψηνα απο καιρό και μόλις είδα την τιμή, δεν χρειάστηκε 2η σκέψη. Οι άτοκες ήταν το κερασάκι...

Ευχαριστώ και πάλι Red21... :)

Δημοσ.

ισχύει αυτό που λέει ο red21. και iphone 5s 249 ευρω. όλα τα κινητά που έχουν βγάλει μέχρι στιγμής είναι για αγορά από το κατάστημα και μόνο.

Δημοσ.

Refurbished 6s plus πανακριβα στα 400 ευρω θα πουλανε στον κοσμο αυριο για να κανουνε μπουγιο.....καταντια!!!

Οι μπουγαδοκεφτεδες!!! :-D  :-D

Και η χειροτερη καταντια??

Πολυ αμφιβαλω αν αυτοι που θα πανε να τα παρουνε ξερουν τι ειναι refurbished!!! :cry:  :cry:

Δημοσ.

Μαλλον τα παμπλικια θα μας δουλεψουν και αυτα....εκ των εσω πληροφοριες λενε οτι:

s7 edge στα 500

s7 στα 400

Refurbished 6s plus 16 στα 400

Huawei P9 στα 400

Oποιος παει στα μαγαζακια τους για τοσο μικρες διαφορες απο τον σκρουτζη να εξεφτελιστει και να τους κανει το χατηρι για εμενα ειναι το λιγοτερο ανιδεος!!! :mad: 

Σιγα τα ωαααααα...... :devil:

υπαρχει καπου φυλλαδιο να δουμε τιμες??

Δημοσ.

Θα πας??

Να εξεφτελισεις τον εαυτο σου για δεκα και εικοσι ευρω διαφορα απο σκρουτζ.....ελα πες το πλακα μου κανεις??? :shock: :-(

Δημοσ.

Refurbished 6s plus πανακριβα στα 400 ευρω θα πουλανε στον κοσμο αυριο για να κανουνε μπουγιο.....καταντια!!!

Οι μπουγαδοκεφτεδες!!! :-D  :-D

Και η χειροτερη καταντια??

Πολυ αμφιβαλω αν αυτοι που θα πανε να τα παρουνε ξερουν τι ειναι refurbished!!! :cry:  :cry:

στα οποία η apple δινει 3 μήνες εγγυηση και εντελως τυχαία στο site δεν αναφέρει καθόλου ποσο εγγυηση θα δώσουν αυτοί στα συγκεκριμένα...

Δημοσ.

Θα πας??

Να εξεφτελισεις τον εαυτο σου για δεκα και εικοσι ευρω διαφορα απο σκρουτζ.....ελα πες το πλακα μου κανεις??? :shock: :-(

το s7 εχει 62e διαφορα με σκρουτζ

• Like 1
Δημοσ.

στα οποία η apple δινει 3 μήνες εγγυηση και εντελως τυχαία στο site δεν αναφέρει καθόλου ποσο εγγυηση θα δώσουν αυτοί στα συγκεκριμένα...

Aστο φιλε αν τελικα επιβεβαιωθει η συγκεκριμενη προσφορα ειναι το λιγοτερο παραπλανητικη απο πολλες πλευρες και υποτιμητικη ως προς την νοημοσυνη των πελατων τους!!!

Δημοσ.

http://www.apple.com/shop/browse/home/specialdeals/iphone/iphone_6s_plus

We test and certify all Apple refurbished products and include a 1-year warranty.

Δημοσ.

Αρα αξιζει αν και refurbished η αγορα του?

All refurbished iPhone models also include a brand new battery and outer shell.

το αφηνω πανω σου.. προσωπικα ο μονος μου ενδοιασμος ειναι τα 16gb, γιατι τωρα δεν μου αρκουν (iphone 6 16gb).

Δημοσ.

Εγω δεν θα το παιρνα ουτε τσαμπα......... :shock:

Καταρχας θεωρω οτι υποτιμαται η νοημοσυνη μου....μιας και μεχρι χθες δεν υπηρχε καν το συγκεκριμενο προιον στο σιτε τους, ουτε πουλανε refurbished γενικοτερα.....τα φερανε γιαυτο το σκοπο συγκεκριμενα!!!!

Αν πραγματικα σεβοταν τον καταναλωτη ας βγαζανε τα καινουργια.....εχουνε!!! :-D

Δημοσ.

http://www.apple.com/shop/browse/home/specialdeals/iphone/iphone_6s_plus

We test and certify all Apple refurbished products and include a 1-year warranty.

Δε ξερω τι κανουν στην αμερική, στην Ελλαδα στα refurbished (που δινουν απο τους επισημους retailers οταν πληρώνεις για αντικατασταση συσκευης εκτος εγγυησης) εδιναν 3 μήνες...

Η "προσφορα" ανεβηκε και επισημα. Τιποτα ουσιώδες κατ εμε στα apple

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...