Arct1c Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ψαλίδι έχεις; εγώ αυτό έκανα ειναι παλια η σιμ μου...δεν κοβεται
gvupp Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ειναι παλια η σιμ μου...δεν κοβεται Τότε θα πρέπει να πας στον πάροχο για αντικατάσταση 1
georgepant Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 μπαχαλο ολα παλι εκανα παραγγελια χτες με καρτα iphone 6 128 gold μετα στο χαλαρο το βρηκα απο καταστημα σε ενα δεκαλεπτο περνω μια φορα για ακυρωση μου λενε ενταξει ξαναπερνω γιατι δεν πηρα μαιλ ακυρωσης και μου λενε ενταξει χτες ακυρωθηκε σημερα πρωι μου ηρθε ο courier πορτα αθηνα -κρητη στην επομενη μερα τι να πω μπαχαλο
iCyd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 5:49 Κυριακή 20/11. Αν κάποιος παρέλαβε και είχε παραγγείλει μετά από εμένα θα με βοηθούσε να μου παραθέσει αριθμό παραγγελίας . Θα ασχοληθώ μια τελευταία φορά και ο,τι καταφέρω . Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων . Εγω εκανα παραγγελια Κυριακη 20/11 13:52μμ και τους εχω παρει 3 τηλεφωνα απο τοτε. Στο τριτο εσκασα και τους τα εχωσα λιγο παραπανω! Μου ειπαν οτι θα με ενημερωσαν για αποθεμα,το ιδιο μου ειχαν πει και προχθες και ακομα ενημερωνουν !
Mad360 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω εκανα παραγγελια Κυριακη 20/11 13:52μμ και τους εχω παρει 3 τηλεφωνα απο τοτε. Στο τριτο εσκασα και τους τα εχωσα λιγο παραπανω! Μου ειπαν οτι θα με ενημερωσαν για αποθεμα,το ιδιο μου ειχαν πει και προχθες και ακομα ενημερωνουν ! Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα .
Arct1c Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Το ίδιο ακριβώς και σε εμένα . Εγω παντως την εκανα βραδυ Κυριακης -ξημερωματα Δευτερας , και Τριτη πρωι ηταν σπιτι.. Μεγαλο μπαχαλο η κατασταση...φαντασου τι χαμος γινοταν και ποσος κοσμος θα πηρε..
Red21 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω παντως την εκανα βραδυ Κυριακης -ξημερωματα Δευτερας , και Τριτη πρωι ηταν σπιτι.. Μεγαλο μπαχαλο η κατασταση...φαντασου τι χαμος γινοταν και ποσος κοσμος θα πηρε.. Eσυ μπορεις να βοηθησεις τους υπολοιπους επομενως μιας και η παραγγελια σου εγινε μετα τις δικες τους και εχεις παραλαβει κανονικοτατα!!! Μη φοβασαι δεν μπορουν να σου κανουν τιποτα απο την στιγμη που εχεις παραλαβει ηδη!!!! Δωσε τους αριθμο παραγγελιας να τους χορεψουν τσιφτετελι τους κοσμοκεφτεδες για να μαθουνε να σεβονται τους καταναλωτες!!! 1
iCyd Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγω πηρα το 6 64GB,δεν ξερω κατα ποσο αλλαζει τα δεδομενα,αλλα απο εδω,τουλαχιστον οσοι εχουν γραψει στο θεμα εχω δει μονο ενα ακομα παλικαρι που πηρε το 6αρι!
JohnMik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παραγγελία iPhone 6 64GB gold Νοεμ 20 στις 12:14 μ.μ Καμία ενημέρωση ακόμη και εγώ δεν ασχολήθηκα. αύριο αν βρω χρόνο θα πάρω να ρωτήσω
JohnMik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 ΟΚ ευχαριστώ. Μόλις κάλεσα. Μια κοπελιά που βαριόταν να μιλήσει μου είπε οτι περιμένουν απόθεμα αυτές τις μέρες. Οπότε θα ξαναπάρω Παρασκευή να ρωτήσω,,,
paolinio6 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Εγώ πήρα δυο εξαρια 64 gold την Κυριακή το πρωί.τριτη τα έφερε κουριερ.παρελαβα το ένα γιατι δεν μου έβγαζε αλλά χρήματα η κάρτα και το άλλο θα πάω από βδομάδα απο τα ελτα.Αν τελικά δεν το κρατήσω θα ενημερώσω αν κάποιος από Θεσσαλονίκη το θέλει να πάμε να το πάρει.
pittas Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γιατι πεφτετε απο τα συννεφα απο την 'εξυπηρετηση' που συναντατε ? Τωρα θα μαθετε τι σκουπιδια ειναι γερμανος και κοσμοτε ? Αφου συνεχιζετε και τους δινετε λεφτα με τοσες κοροιδιες καλα σας κανουν στην τελικη
Fulgore Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Γιατι πεφτετε απο τα συννεφα απο την 'εξυπηρετηση' που συναντατε ? Τωρα θα μαθετε τι σκουπιδια ειναι γερμανος και κοσμοτε ? Αφου συνεχιζετε και τους δινετε λεφτα με τοσες κοροιδιες καλα σας κανουν στην τελικη Συγνωμη αλλα και οι αλλες αλυσιδες δεν εχουν και πολυ καλυτερη εξυπηρετιση(vodafone,wind)για να κραζουμε μονο τις παραπανω και ακομα και γενικα απο τις μεγαλες αλυσιδες υπαρχουν πολλα παραπονα.Ενταξυ αν ειναι να ριξουμε ακυρο σε ολες δεν γινεται δουλεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα