chromich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα,μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να επικοινωνισω με καποιο μελος στον οποιο για καποιον λογο που δεν γνωριζω, δεν μπορω πλεον να στειλω ΠΜ.ΕυχαριστωΧρονης
chromich Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 υπαρχει τροπος να βρω τηλ ή email του? πως μπορω να μαθω εαν με μπλοκαρε? Ευχαριστω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μπας και έχει γεμίσει PMs το inbox σου? Άρχισε να σβήνεις...
chromich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μπας και έχει γεμίσει PMs το inbox σου? Άρχισε να σβήνεις... Ευχαριστω για την γνωμη σου, αλλα εχω φτασει μολις στο 24% του inbox μου. Γι' αυτο δεν ξερω παρακατω
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σε άλλους μπορείς να στείλεις ή μόνο σε εκείνον το πρόβλημα? Γιατί μπορεί να έχει γεμίσει το δικό του inbox.
chromich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σε άλλους μπορείς να στείλεις ή μόνο σε εκείνον το πρόβλημα? Γιατί μπορεί να έχει γεμίσει το δικό του inbox. σε αλλους κανονικα. Πως μπορω να μαθω εαν ειναι γεματο το δικο του. Στη συζητηση βγαζει το μυνημα σαν "all members have left the conversation"
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν γνωρίζω, ίσως να ξέρει κάποιος από την ομάδα διαχείρισης...
chromich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δυστυχώς δεν γνωρίζω, ίσως να ξέρει κάποιος από την ομάδα διαχείρισης... εχω ρωτησει διαφορους στην ομαδα διαχ. αλλα δεν εχω παρει απαντηση.
Sheogorath Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Έχει φύγει απο την συζήτηση και δεν θέλει να επικοινωνήσει μαζί σου. Simple as that.
chromich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 τι πρεπει να κανω για να βγαλω ακρη μαζι του, με επιασε ''στον υπνο'' και την πατησα σαν αρχαριος απο το μελος και τωρα δεν μπορω να τον βρω.
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αν αναφέρεσαι σε συναλλαγή, τότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος.Αν θυμάσαι το όνομά του, και προφανώς δεν έχει διαγράψει και το λογαριασμό ήδη, προσπάθησε στην αναζήτηση --> Μέλη. Αν εκεί τον εμφανίσει, λογικά θα έχεις τη δυνατότητα να του στείλεις ΠΜ.Το πιθανότερο είναι "να την έκανε" γενικώς.
chromich Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αν αναφέρεσαι σε συναλλαγή, τότε μάλλον αυτός είναι ο λόγος. Αν θυμάσαι το όνομά του, και προφανώς δεν έχει διαγράψει και το λογαριασμό ήδη, προσπάθησε στην αναζήτηση --> Μέλη. Αν εκεί τον εμφανίσει, λογικά θα έχεις τη δυνατότητα να του στείλεις ΠΜ. Το πιθανότερο είναι "να την έκανε" γενικώς. το μελος υπαρχει ακομη αλλα απλως με αγνωει. το ΠΜ δεν μπορει να αποσταλει. Επεξ/σία 21 Νοεμβρίου 2016 από chromich
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα