panormou13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και εμενα ηρθε mail να παω να παραλαβω 2 απο το καταστημα οποτε λογικα ολα οκ
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και στα 10 ευρω δεν αξιζει γιατι θα σε βγαλει την πιστη.Ειναι σαν κατι tablet που τα δινουν 30 ευρω αλλα δεν κανουν απολυτως τιποτα απο το να σε σπανε τα νευρα.Προτιμηστε κατι τετοιο με λιγα παραπανω χρηματα: http://www.banggood.com/Bluboo-Maya-5_5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6580A-Quad-Core-1_3GHz-Smartphone-p-1061970.html?rmmds=search μιας και το πηρα για μια θεια μου εδω και λιγους μηνες και μονο τα καλυτερα εχει να λεει και οσο το δουλεψα και εγω ειναι οτι πιο vfm υπαρχει σε αυτη την τιμη. Κακη αγορα για κινεζικο. Ενδεικτικα στα ιδια λεφτα μπορουσες αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-lenovo-golden-warrior-a8 ή με 10 ευρω πανω αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-xiaomi-redmi-4a
Heybro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Κακη αγορα για κινεζικο. Το εχεις δουλεψει και το λες αυτο?3 μηνες που το εχει ειναι αψογο δεν σκαλωνει πουθενα με μπαταριαρα και καλη καμερα για μερα.Δοκιμασε το και μετα πες κακη αγορα.
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ειναι καλυτερα και απο αποψη επεξεργαστη και απο αποψη εταιρειας. Το οτι δεν "κολλαει" για τις δικες σου απαιτησεις/χρηση, δεν σημαινει οτι ειναι καλη συσκευη. Μα αληθεια συγκρινεις τη μπουμπου μπλουμπλου με lenovo και xiaomi? Και την αντιπροτεινεις μαλιστα ως οτι αυτη ειναι εξυπνη επιλογη ενω οι αλλοι που πηραν αυτο (ελληνικο καταστημα, ελληνικη αντιπροσωπεια, φτηνοτερο, επωνυμο κλπ) καναν κακη αγορα;Στη καμερα θα θα συμφωνησω οτι εχει αθλια του λενοβο (μου το δωσε φιλε φιλος να του αλλαξω rom... κατα τα αλλα εντυπωσιακα γρηγορο για τα λεφτα του)... αλλα απο xiaomi δεν μπορω να το πιστεψω.
Heybro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Ειναι καλυτερα και απο αποψη επεξεργαστη και απο αποψη εταιρειας. Το οτι δεν "κολλαει" για τις δικες σου απαιτησεις/χρηση, δεν σημαινει οτι ειναι καλη συσκευη. Μα αληθεια συγκρινεις τη μπουμπου μπλουμπλου με lenovo και xiaomi? Και την αντιπροτεινεις μαλιστα ως οτι αυτη ειναι εξυπνη επιλογη ενω οι αλλοι που πηραν αυτο (ελληνικο καταστημα, ελληνικη αντιπροσωπεια, φτηνοτερο, επωνυμο κλπ) καναν κακη αγορα; Στη καμερα θα θα συμφωνησω οτι εχει αθλια του λενοβο (μου το δωσε φιλε φιλος να του αλλαξω rom... κατα τα αλλα εντυπωσιακα γρηγορο για τα λεφτα του)... αλλα απο xiaomi δεν μπορω να το πιστεψω. Βρε δούλεψε το και μετά μου λες. Άσε την μάρκα σαν οθόνη επεξεργαστή 2gb Ram είναι άψογο. Εγώ έχω ένα NOTE 3 με custom Rom που παει σφαίρα οι απαιτήσεις μου είναι πολύ υψηλές. Οπότε όταν λέω ότι το bluboo με άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είμαι 100% αντικειμενικος. Είχε βγει στα 67 ευρώ όταν το είχα πάρει. Μιλάω για 5.5 ίντσες πάντα.
dobro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 49€ deal απο ελληνικο μαγαζι(+εγγυηση).....delivered. Τελος. Παμε για αλλα,χεχεχε 3
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Βρε δούλεψε το και μετά μου λες. Άσε την μάρκα σαν οθόνη επεξεργαστή 2gb Ram είναι άψογο. Εγώ έχω ένα NOTE 3 με custom Rom που παει σφαίρα οι απαιτήσεις μου είναι πολύ υψηλές. Οπότε όταν λέω ότι το bluboo με άφησε πολύ καλές εντυπώσεις είμαι 100% αντικειμενικος. Είχε βγει στα 67 ευρώ όταν το είχα πάρει. Μιλάω για 5.5 ίντσες πάντα. Οκ για τις ιντσες εχεις δικιο. Ομως το οτι παει καλα λογο ελαφρωμενης rom και καλης εκδοσης android (πχ οχι ασηκωτο jellybean) δεν σημαινει οτι ειναι γρηγοροτερο απο τα αλλα. Και τα αλλα σχεδον pure android ειναι, δεν βλεπω λογο να ειναι πιο αργα (το lenovo το χω δουλεψει και κοντραρει το g2 που εχει custom kernel). Ισα ισα που οταν γινεται οντως βαρια χρηση θα κερδιζει ο επεξεργαστης τους. Και το σημαντικοτερο, δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει ιδια ποιοτητα κατασκευης με lenovo/xiaomi. Για να μη μιλησω για θηκες/ανταλλακτικα κλπ. 49€ deal απο ελληνικο μαγαζι(+εγγυηση).....delivered. Τελος. Παμε για αλλα,χεχεχε Α ρε ιχνηλατη εχεις φτιαξει πολυ κοσμο.
Themos3 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Και στα 10 ευρω δεν αξιζει γιατι θα σε βγαλει την πιστη.Ειναι σαν κατι tablet που τα δινουν 30 ευρω αλλα δεν κανουν απολυτως τιποτα απο το να σε σπανε τα νευρα.Προτιμηστε κατι τετοιο με λιγα παραπανω χρηματα: http://www.banggood.com/Bluboo-Maya-5_5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6580A-Quad-Core-1_3GHz-Smartphone-p-1061970.html?rmmds=search μιας και το πηρα για μια θεια μου εδω και λιγους μηνες και μονο τα καλυτερα εχει να λεει και οσο το δουλεψα και εγω ειναι οτι πιο vfm υπαρχει σε αυτη την τιμη. Πες αλήθεια είσαι το 2ο profile του αρχηγού με τα χιλιάδες post που εξαφανίστηκε απο το τοπικ!
Heybro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πες αλήθεια είσαι το 2ο profile του αρχηγού με τα χιλιάδες post που εξαφανίστηκε απο το τοπικ! Οχι King2009 εδώ που έφαγα Ban πριν κάνα μήνα. Οκ για τις ιντσες εχεις δικιο. Ομως το οτι παει καλα λογο ελαφρωμενης rom και καλης εκδοσης android (πχ οχι ασηκωτο jellybean) δεν σημαινει οτι ειναι γρηγοροτερο απο τα αλλα. Και τα αλλα σχεδον pure android ειναι, δεν βλεπω λογο να ειναι πιο αργα (το lenovo το χω δουλεψει και κοντραρει το g2 που εχει custom kernel). Ισα ισα που οταν γινεται οντως βαρια χρηση θα κερδιζει ο επεξεργαστης τους. Και το σημαντικοτερο, δεν μπορω να πιστεψω οτι εχει ιδια ποιοτητα κατασκευης με lenovo/xiaomi. Για να μη μιλησω για θηκες/ανταλλακτικα κλπ. Α ρε ιχνηλατη εχεις φτιαξει πολυ κοσμο. Απλά έγραψα τις εντυπώσεις μου για το συγκεκριμένο κινητό και ότι είναι vfm στα 70 για αυτά που δίνει και πάει σφαίρα για τα Specs που έχει. Μπορεί στα 49 να δείχνει προσφορά το συγκεκριμένο για Ελλάδα αλλά μεταξύ μας με 1 gb Ram δεν πας πουθενά. Απλά αφήνω την άποψή μου. 1
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μωρε καλο μπορει να σου βγηκε... αλλα πως μπορεις να το λες vfm οταν υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα ιδια χρηματα; Και αν ηθελα οπωσδηποτε 5.5 ιντσες σε αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leagoo-m5-plus το οποιο μαλιστα εχει και 4g με 800αρα μπαντα
Heybro Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μωρε καλο μπορει να σου βγηκε... αλλα πως μπορεις να το λες vfm οταν υπαρχουν καλυτερες επιλογες στα ιδια χρηματα; Και αν ηθελα οπωσδηποτε 5.5 ιντσες σε αυτα τα λεφτα θα προτιμουσα αυτο https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leagoo-m5-plus το οποιο μαλιστα εχει και 4g με 800αρα μπαντα Δεν ειναι καλυτερο ομως αυτο ειναι το θεμα.2500ma μπαταρια vs 3000 το αλλο.Ιδια cpu ιδια οθονη ιδια ram.Το ενα εχει 15 ευρω παραπανω στα περισσοτερα καταστηματα.Η ποιοτητα του bluboo με εξεπληξε μιας και ειναι ολο μεταλλικο και δεν το περιμενα ουτε εγω.Αλλα ας μην το παμε σε πιο ειναι καλυτερο και χαλασουμε το θεμα που ειναι το alcatel στα 49 ευρω απο Ελλαδα.
Antretng Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι καλυτερο ομως αυτο ειναι το θεμα.2500ma μπαταρια vs 3000 το αλλο.Ιδια cpu ιδια οθονη ιδια ram.Το ενα εχει 15 ευρω παραπανω στα περισσοτερα καταστηματα.Η ποιοτητα του bluboo με εξεπληξε μιας και ειναι ολο μεταλλικο και δεν το περιμενα ουτε εγω.Αλλα ας μην το παμε σε πιο ειναι καλυτερο και χαλασουμε το θεμα που ειναι το alcatel στα 49 ευρω απο Ελλαδα. Με 500mah μολις παραπανω μπαταρια η μπουμπου δεν ειναι τοσο μεγαλη διαφορα. Η μπαταρια ειναι κατι πολυ σχετικο... μπορει να χει τα διπλασια mah αλλα τελικα να βγαζει τη μιση αυτονομια. Που ειδες ιδια cpu... εχει τη νεοτερη της εκδοση. Που τα ειδες τα 15 ευρω... 9 ευρω ειναι η διαφορα. Και υπενθυμιζω το 4g με 800αρα μπαντα. Σε καθε περιπτωση οπως βλεπεις δεν ειναι και τοσο vfm οταν υπαρχουν τοσες εναλλακτικες. Σιγουρα οχι τοσο πολυ για να το αντιπροτεινεις εδω. Αλιμονο αν προτεινε ο καθενας τη καθε κινεζια που του βγηκε καλη σε ενα θεμα με ελληνικο (ουτε καν παραεισαγωγης σκρουτζ) και μαλιστα φτηνοτερο κινητο που εχει και 4g. Ναι θα συμφωνησω να σταματησουμε το offtopic που ξεκινησες. Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2016 από Antretng
Pseudonumo Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Πολύ καλή τιμή τα 52 ευρώ για 4g με snap 410. Βέβαια, η τιμή στο σκρουτζ 149 ευρώ πρώτα και 210 τώρα είναι αστεία. Να το χαρείτε
panormou13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Παρελαβα και τα δυο.μπραβο στο γερμανο σε σχεση με κατι ακυρα του public κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα