Προς το περιεχόμενο

[smartphone]ALCATEL OneTouch Go Play 4G @germanos 49 €[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ρε ακυρακια που θα πεσουννν

Πολύ εποικοδομητικό για το topic. Μη ξεχάσεις μόλις πέσουν να πεις "εγώ σας τα έλεγα"....

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το πω να είσαι σίγουρος.

Επειδή σ χρέωσε την πιστωτική 52€ δεν σημαίνει ότι θα στο δώσει ο γερμανός να ξέρεις απλά...

Όταν σ ρίξει άκυρο μην ξεχάσεις να μ πεις εσύ είχες δίκιο... ;)

Και επίσεις μάθε και το άλλο...σε τέτοιες "απίστευτες προσφορες" καλό θα ήταν να βάζεις πληρωμή με αντικαταβολη γιατι όταν δεν θα λάβεις κανένα κινητό λόγω λάθους του γερμανού θα αργήσουν να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή σ χρέωσε την πιστωτική 52€ δεν σημαίνει ότι θα στο δώσει ο γερμανός να ξέρεις απλά...

Και επίσεις μάθε και το άλλο...σε τέτοιες "απίστευτες προσφορες" καλό θα ήταν να βάζεις πληρωμή με αντικαταβολη γιατι όταν δεν θα λάβεις κανένα κινητό λόγω λάθους του γερμανού θα αργήσουν να σου επιστρέψουν τα χρήματα σου.

Συνεχίζεις να "προσφέρεις" στο τελειωμένο θέμα. Μισό να πάω να πάρω τα ποπ κορν μου μέχρι να φτάσεις τα 4000 μηνύματα...

Δημοσ.

Οκ έγινε

Με το καλό να παραλλαβεις και να το χαρείς.

Καλή συνέχεια themos3 σου εύχομαι και 33 ;)

Και συγνώμη που δεν έχω 1440

ουσιώδη μηνύματα σαν τα δικά σου :)

Ακόμα γελαω με το όποιος πρόλαβε πρόλαβε να ξερεις και με το αμεσως moneyback που θα παρεις

...

Άντε και καλό σαββατοκύριακο

• Like 1
Δημοσ.

Περιμένω το μέλος themos3 να βάλει φωτογραφία με το κινητό και τα 49€ που πλήρωσε και το παρελλαβε τελικά.

Γιατί με εκραζε ότι θα το πάρει στα 49€ της "προσφοράς"

Themos3 τι έγινε; Παρελλαβες; Ωραίο το κινητό;

Αν δεν το έλαβες τελικά τι έγινε; Τους κυνηγήσες για δωρεάν κινητό όπως ελεγες μερικά ποστ πριν; Πήρες ακαριαίο money back;

Περιμένω να δω τι έγινε γιατί θέλω να ανέβει ο message counter... Έχω μεγάλο όφελος..

Δεν βαζεται μυαλό μερικοί...και το χειρότερο δεν ακούτε και δεν παραδεχεστε κιόλας!

• Like 2
Δημοσ.

Οκ μπαμπινιωτη έγινε.

Το ποιος έγινε ρόμπα και φάνηκε ότι είναι σαλιας φάνηκε...

Όσο για το πιτσιρικο επίσεις.ενθουσιασμος 10χρονου αλλά από πράξεις τιποτα...ακόμα περιμένουμε να δούμε την αγορά στα 49€ (μάλλον ποτέ δεν θα την δούμε..)

Από λόγια χορτασαμε!! Τώρα τι απολαμβάνεις εσύ δεν βλεπω.

οτι σε γλεντησε ο γερμανός;

Μάθε ότι εχασες από όλες τις αποψεις,και το απολάμβανω εγώ γιατί ερχεσαι στα λογια μου.

(Κάνε αναφορά να σβηστεί το comment δεν πειράζει)

Αν είσαι μάγκας και να πω μπράβο που το πήρες στα 49€ που έκανες τον έξυπνο βάλε φωτό! Από λόγια άλλο τίποτα είσαι.

• Like 1
Δημοσ.

Αντι να τα βαζουμε με τα καταστημα και να πεφτουν βροχη οι καταγγελιες καθομαστε και μαλωνουμε μεταξυ μας... Ελεος ρε παιδια

Δημοσ.

Ε ρε ακυρακια που θα πεσουννν

Οκ έγινε

Με το καλό να παραλλαβεις και να το χαρείς.

Καλή συνέχεια themos3 σου εύχομαι και 33 ;)

Και συγνώμη που δεν έχω 1440

ουσιώδη μηνύματα σαν τα δικά σου :)

Ακόμα γελαω με το όποιος πρόλαβε πρόλαβε να ξερεις και με το αμεσως moneyback που θα παρεις

...

Άντε και καλό σαββατοκύριακο

Περιμένω το μέλος themos3 να βάλει φωτογραφία με το κινητό και τα 49€ που πλήρωσε και το παρελλαβε τελικά.

Γιατί με εκραζε ότι θα το πάρει στα 49€ της "προσφοράς"

Themos3 τι έγινε; Παρελλαβες; Ωραίο το κινητό;

Αν δεν το έλαβες τελικά τι έγινε; Τους κυνηγήσες για δωρεάν κινητό όπως ελεγες μερικά ποστ πριν; Πήρες ακαριαίο money back;

Περιμένω να δω τι έγινε γιατί θέλω να ανέβει ο message counter... Έχω μεγάλο όφελος..

Δεν βαζεται μυαλό μερικοί...και το χειρότερο δεν ακούτε και δεν παραδεχεστε κιόλας!

Οκ μπαμπινιωτη έγινε.

Το ποιος έγινε ρόμπα και φάνηκε ότι είναι σαλιας φάνηκε...

Όσο για το πιτσιρικο επίσεις.ενθουσιασμος 10χρονου αλλά από πράξεις τιποτα...ακόμα περιμένουμε να δούμε την αγορά στα 49€ (μάλλον ποτέ δεν θα την δούμε..)

Από λόγια χορτασαμε!! Τώρα τι απολαμβάνεις εσύ δεν βλεπω.

οτι σε γλεντησε ο γερμανός;

Μάθε ότι εχασες από όλες τις αποψεις,και το

(Κάνε αναφορά να σβηστεί το comment δεν πειράζει)

Αν είσαι μάγκας και να πω μπράβο που το πήρες στα 49€ που έκανες τον έξυπνο βάλε φωτό! Από λόγια άλλο τίποτα είσαι.

http://tinypic.com/r/2evqet3/9

Και όπως λέει το γνωστό moto: Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς .... ΦΑΠΠΠΠΠΠΠ

Thnx again Dobro! Άψογος όπως πάντα!

• Like 10
Δημοσ.

Τι ψέμα πάντως που πήρα άκυρο όταν πήγα σε κατάστημα να το πάρω με 49 ευρώ....καλορίζικο σε όσους παραλάβουν 

Δημοσ.

Και στα 10 ευρω δεν αξιζει γιατι θα σε βγαλει την πιστη.Ειναι σαν κατι tablet που τα δινουν 30 ευρω αλλα δεν κανουν απολυτως τιποτα απο το να σε σπανε τα νευρα.Προτιμηστε κατι τετοιο με λιγα παραπανω χρηματα:

http://www.banggood.com/Bluboo-Maya-5_5-Inch-2GB-RAM-16GB-ROM-MT6580A-Quad-Core-1_3GHz-Smartphone-p-1061970.html?rmmds=search

μιας και το πηρα για μια θεια μου εδω και λιγους μηνες και μονο τα καλυτερα εχει να λεει και οσο το δουλεψα και εγω ειναι οτι πιο vfm υπαρχει σε αυτη την τιμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...