Προς το περιεχόμενο

[smartphone]ALCATEL OneTouch Go Play 4G @germanos 49 €[ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

SIM: Single, Οθόνη: 5", 1280 x 720 pixels, CPU: 1200 MHz, Πυρήνες CPU: 4, RAM: 1 GB, Μνήμη Αποθήκευσης: 8 GB, Δίκτυο: 4G, Κάμερα: 8 MP,Αδιάβροχο μέχρι 1 μέτρο

https://www.germanos.gr/product/alcatel-onetouch-go-play-4g/20311366/

large_20160112114356_alcatel_onetouch_go

απο 149 ιστορικο ,τωρα 210

http://www.skroutz.gr/s/8165533/Alcatel-OneTouch-Go-Play-8GB.html

Επεξ/σία από dobro
  • Like 3
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι προσφορα, με την έννοια ότι 210 το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (snap 410, 1 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικός χώρος, android 5.0) 

specs 200 ευώ δεν είναι.

αν κάποιος θέλει φτηνό αδιάβροχο με 50 ευρώ (χωρίς specs) τότε οκ 

• Like 1
Δημοσ.

Kαι για την μανα μου επισης θα φυσαει!!!! :-D  :-D

Για 52 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα) νομιζω τα specs του ειναι σουπερ.....δε βλεπω κατι αντιστοιχο σε αυτα τα λεφτα!!! :shock:  :devil:

Thanks Dobro!!!

Εdit: Κλασικο ξεστοκαρισμα Γερμανου.....5-6 κομματια και τελοοοοςςςς!!!

Δημοσ.

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε!
Ωραίο για δωράκι χριστουγέννων σε μη απαιτητικό χρήστη.
Ωραίος για ακόμα μια φορά ο Dobro.

είναι λάθος παιδιά. λέει από 189 μόνο(λολ) 149. και στην τιμή έχουν 49.

Εμένα πάντως μου χρέωσε κανονικά την πιστωτική μου με 52€.... 
Δημοσ.

λάθος τιμή, 99 ευρώ στην προσφορά και άκυρο από μένα γενικά στον γερμανό

πήγα ρώτησα σε κατάστημα και αυτή είναι η απάντηση που πήρα

Δημοσ.

πιθανον να πεσει 'ακυρο", γι'αυτο παντα επιλεγουμε μονο αντικαταβολη για να μη μπλεκουμε μετα "μα πληρωσα / επιλεξτε κατι αλλο"

Όποιος πρόλαβε πρόλαβε!
Ωραίο για δωράκι χριστουγέννων σε μη απαιτητικό χρήστη.
Ωραίος για ακόμα μια φορά ο Dobro.

Εμένα πάντως μου χρέωσε κανονικά την πιστωτική μου με 52€.... 

λογικο, αφου αυτη η τιμη ειναι περασμενη στο site

Δημοσ.

εννοειται επιλεγουμε μονο αντικαταβολη για να μη μπλεκουμε μετα "μα πληρωσα / αγοραστε κατι αλλο"

Κάτσε να δούμε τι θα γίνει γιατί παραπάει το φαινόμενο που τα καταστήματα δεν γνωρίζουν τις τιμές που είναι περασμένες στο site τους.

Δημοσ.

H δικη μου παραγγελια παντως φαινεται να προχωραει κανονικα!!!

Επισης προς τους μη παθοντες....απο γερμανους, βοντες και τα λοιπα...δεν παραγγελνουμε ποτε με παραλαβη απο καταστημα....παντα αποστολη σπιτι και ας χρεωνει ενα μικρο ποσο μεταφορικα!!!

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε να δούμε τι θα γίνει γιατί παραπάει το φαινόμενο που τα καταστήματα δεν γνωρίζουν τις τιμές που είναι περασμένες στο site τους.

ειναι συνηθες το φαινομενο και πονταρουν σε αυτον που θα προπληρωσει και μετα θα αναγκαστει να αγορασει κατι αλλο, συν τη διαφημιση του site. και εφοσον δε τους ακουμπαει κανενας νομος, δηλωνουν απλα ενα "ουπς λαθος" και τελειωνει εκει

Δημοσ.

ειναι συνηθες το φαινομενο και πονταρουν σε αυτον που θα προπληρωσει και μετα θα αναγκαστει να αγορασει κατι αλλο, συν τη διαφημιση του site. και εφοσον δε τους ακουμπαει κανενας νομος, δηλωνουν απλα ενα "ουπς λαθος" και τελειωνει εκει

σκεφτόμουν στην αρχή να κάνω παραγγελία από το site τους και καπάκι να πάω και στο κατάστημα να ρωτήσω σχετικά με την τιμή και αν ήταν όντως αυτή η τιμή θα το τσίμπαγα από το κατάστημα και θα ακύρωνα την παραγγελία από το site. τέλος πάντων καλή τύχη σε αυτούς που έκαναν παραγγελία 

Δημοσ.

πιθανον να πεσει 'ακυρο", γι'αυτο παντα επιλεγουμε μονο αντικαταβολη για να μη μπλεκουμε μετα "μα πληρωσα / επιλεξτε κατι αλλο"

Αυτά που λέτε απο που προκύπτουν? Ποιός ακριβώς θα μου πει οτι αφου πληρώσατε ΠΡΕΠΕΙ να πάρετε κάτι άλλο απο τον Γερμανό?

Moneyback σε δευτερόλεπτα θα πάρω.....για να μην πω οτι αμα το κυνηγήσει κάποιος παίρνει και το κινητό και ας ήταν "λάθος" τους...

• Like 1
Δημοσ.

δεν νομιζω οτι ειναι προσφορα, με την έννοια ότι 210 το συγκεκριμένο μοντέλο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (snap 410, 1 GB RAM, 8 GB αποθηκευτικός χώρος, android 5.0) 

specs 200 ευώ δεν είναι.

αν κάποιος θέλει φτηνό αδιάβροχο με 50 ευρώ (χωρίς specs) τότε οκ 

Τι ειναι αυτα που λες ρε φιλε; Δεν ειναι προσφορα γιατι σου λεει αρχικη τιμη 150 ή 200; Οτι δεν βρισκεις απο Ελλαδα τετοια χαρακτηριστικα σε αυτη την τιμη, δεν αποτελει προσφορα; :blink:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...