GiannisKS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλημέρα σας, έχω ένα λάπτοπ (Lenovo G505s) με windows 8,1 το οποίο το έχω εδώ και 3μιση χρόνια. Format του έκανα πριν κανα 1μιση χρόνο περίπου. Πριν 2 μέρες μου έκλεισε ξαφνικά λόγω του ότι είχε ζεσταθεί, και από εκείνη τη στιγμή και μετά όταν πατάω τερματισμό λειτουργίας δεν κλείνει, δηλαδή αφού μου βγάζει την μπλε οθόνη που λέει "Τερματισμός λειτουργίας" και φορτώνει, μετά έρχεται η μαύρη οθόνη (και κανονικά περίμενα 4-5 δεύτερα και έκλεινε) και τώρα δεν κλείνει με την καμία. Άλλαξα και τον τρόπο τερματισμού δοκιμάζωντας με το power button αλλά τίποτα. Ο μόνος τρόπος να κλείσει είναι με πατημένο για 2-3 δεύτερα το power button. Επίσης όταν έχω και τη μπρίζα αντί να κάνει τερματισμό κάνει επανεκκίνηση. Κάποια ιδέα μήπως γλυτώσω το format παίζει ;; Ευχαριστώ πολύ.
IT chef Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 -Ζεσταίνεται το λάπτοπ. -Καν'του φορμάτ. -Μα..τι σχέση έχει.. -Φορμάτ. -Κρίμα δεν είναι..; -Windows ήθελες..φορμάτ. Αυτά...καθαρισμό και φορμάτ.
nik0laus Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 -Ζεσταίνεται το λάπτοπ. -Καν'του φορμάτ. -Μα..τι σχέση έχει.. -Φορμάτ. -Κρίμα δεν είναι..; -Windows ήθελες..φορμάτ. Αυτά...καθαρισμό και φορμάτ. +1 Xλωρίνη Κλινέξ Αυτήν ξέρετε , αυτήν εμπιστεύεστε :-D
thepoint Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Υποθέτω και με επανεκκίνηση δεν λειτουργεί... sfc /scannow Τρέξε το παραπάνω από τη γραμμή εντολών με δικαίωμα διαχειριστή αν συνεχίζει DISM /Online /Cleanup-Image /RestoreHealth κάνε το ίσιο με το παραπάνω αν επιμένει κάνε επαναφορά σε χρονικό σημείο πριν την εμφάνιση του προβλήματος - αυτή η διαδικασία κάνει και αυτόματη επανεκκίνηση.
ss13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αφού πείραξες τις λειτουργίες δες αυτό http://www.adslgr.com/forum/threads/378665-%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%B6%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%B1-Windows-7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα