Moderators Inuyasha Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ delid τον fx8320 που έχω. Αξίζει να γίνει? Θέλω να τον κάνω μήπως μπορέσω να τον κλοκάρω παραπάνω από 4,5GhzΑν δεν κάνω λάθος τα amd είναι soldered (κολλημένα) οπότε δεν νομίζω να γίνεται 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 αν μπορεί ο 8320 θα γίνεται και ο 8370 αν και το βλέπω δύσκολο και ισως να μην αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Δεν έχω εμπειρία απο AMD τα παιδιά θα σ απαντήσουν σε αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Δανειστικα προχειρα απο εναν φιλο μπλοκ επεξεργαστη και εστησα την υδροψυξη Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2016 από Dinosfan 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ delid τον fx8320 που έχω. Αξίζει να γίνει? Θέλω να τον κάνω μήπως μπορέσω να τον κλοκάρω παραπάνω από 4,5Ghz Μπορεις να το κανεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα χαλασεις τον επεξεργαστη.ειναι soldered δηλαδη δεν εχει παστα αναμεσα στο τσιπακι και το IHS οπως οι intel. αλλα και να καταφερεις να το κανεις και δεν χαλασει κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δεις μειωση,μπορει απεναντιας να δεις και αυξηση θερμοκρασιων. σε αυτο το θεμα τουλαχιστον οι amd ειναι καλυτεροι απο τους Intel. για να καταλαβεις delid σε solder επεξεργαστες γινετε με.....τηγανι.πρεπει να ζεσταθει πολυ καλα και να λιωσει το υλικο για να βγει το καπακι.μην γελασεις. με λιγα λογια,κατσε οπως εισαι.εαν θελεις να πειραματιστεις κανε lapping. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeSmirlis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Μπορεις να το κανεις αλλα κατα πασα πιθανοτητα θα χαλασεις τον επεξεργαστη.ειναι soldered δηλαδη δεν εχει παστα αναμεσα στο τσιπακι και το IHS οπως οι intel. αλλα και να καταφερεις να το κανεις και δεν χαλασει κατα πασα πιθανοτητα δεν θα δεις μειωση,μπορει απεναντιας να δεις και αυξηση θερμοκρασιων. σε αυτο το θεμα τουλαχιστον οι amd ειναι καλυτεροι απο τους Intel. για να καταλαβεις delid σε solder επεξεργαστες γινετε με.....τηγανι.πρεπει να ζεσταθει πολυ καλα και να λιωσει το υλικο για να βγει το καπακι.μην γελασεις. με λιγα λογια,κατσε οπως εισαι.εαν θελεις να πειραματιστεις κανε lapping. Ή φωτιά από αναπτήρα να τον βαράει από κάτω, δηλαδή ο CPU ανάποδα και η φλόγα από κάτω! Δεν θα το έκανα ποτέ μου όμως! Lapping κανε, μερικές φορές έχει πολλούς βαθμούς διάφορα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα με βάλατε στην μπρίζα.Ξέρουμε τι γυαλόχαρτα χρειάζεται????offtopic τελείως Βρήκα άκρη οκ!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2016 Τώρα με βάλατε στην μπρίζα.Ξέρουμε τι γυαλόχαρτα χρειάζεται????offtopic τελείως Βρήκα άκρη οκ!!!!!!!!!! Εξαρτάται από το πόσο θέλεις να το πας εγώ ξεκινάω πχ από 400αρι και φτάνω στο 3000 τόσο που χωρίς Γυάλισμα με κάποια αλοιφή δίνει σαν καθρέφτης, μπορείς να σταμάτησεις και αρκετά νωρίτερα ακόμα και στο 800 πχ έχεις ένα πολύ καλό αποτέλεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ delid τον fx8320 που έχω. Αξίζει να γίνει? Θέλω να τον κάνω μήπως μπορέσω να τον κλοκάρω παραπάνω από 4,5Ghz Πλάκα κάνεις έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Πλάκα κάνεις έτσι; Δεν το είχα ψάξει το θέμα με τους FX απλά με ένα παλιο q9400 που είχα του έκανα delid και lapping και είδα μεγάλη διαφορά θερμοκρασιας κοντά στους 10 βαθμους αν θυμάμαι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Δεν το είχα ψάξει το θέμα με τους FX απλά με ένα παλιο q9400 που είχα του έκανα delid και lapping και είδα μεγάλη διαφορά θερμοκρασιας κοντά στους 10 βαθμους αν θυμάμαι καλάέκανες delid τον q9400? Ίδια διαδικασία είναι και στον fx σε soldered επεξεργαστες τόσες διάφορες δεν παίζει, αν έκανες lapping και επεξεργαστή και ψύκτρα η διαφορά σε θερμοκρασίες ήταν από εκεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2016 αν μπορεί ο 8320 θα γίνεται και ο 8370 αν και το βλέπω δύσκολο και ισως να μην αξίζει Soldered είναι. Δεν αξίζει + ότι έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες να καταστρέψεις το τσιπ. Από την άλλη μπορείς να "γυαλίσεις" το καπάκι, εάν φυσικά δεν έχει εγγύηση πλέον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα