La_MoRt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 GZ για τις επιλογές και για την ωραία δουλειά. Στη θέση σου αν ήμουν θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω σωλήνες με χρώμα και όχι υγρό γιατί γεμίζουν τα ψυγεία με χρώμα μέσα και είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις μετά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εχεις ίσως κάποιο θέμα γιατί φαίνονται όλες σωστα το χω ελέγξει σε πολλά pc και κινητα Μπορεί γιατί είμαι απο την δουλειά , αλλά και εχθές που μπήκα απο κινητό πάλι δεν τις έβλεπα, θα δοκιμάσω απο το σπίτι , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 GZ για τις επιλογές και για την ωραία δουλειά. Στη θέση σου αν ήμουν θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω σωλήνες με χρώμα και όχι υγρό γιατί γεμίζουν τα ψυγεία με χρώμα μέσα και είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις μετά. αυτα που βαφουν ειναι το Dye της Mayhems τα παστελ οχι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
La_MoRt Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Αναμένω με ανυπομονησία για νέο update ωραία δουλειά και επιλογές μπράβο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
.::NikoS::. Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ωραιο το build γενικως αλλα να ρωτησω, αυτο το αναποδο κουτι εχει καποιο χρηστικο λογο; Προσωπικα αυτο με χαλαει στη συνθεση αυτη. (οκ γουστα ειναι αυτα, απλα θα ηθελα να μαθω αν προσφέρει κατι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ωραιο το build γενικως αλλα να ρωτησω, αυτο το αναποδο κουτι εχει καποιο χρηστικο λογο; Προσωπικα αυτο με χαλαει στη συνθεση αυτη. (οκ γουστα ειναι αυτα, απλα θα ηθελα να μαθω αν προσφέρει κατι) συμφωνα με την Corsair λεει οτι εχεις καλητερο Airflow και καλητερες θερμοκρασιες λογο οτι βρισκεται ψηλα η καρτα γραφικων... εγω πηρα το κουτι καθαρα για την εμφανιση και γιατι ηθελα κατι διαφορετικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Τα πρωτα Benchmark στις μνημες Stock with XMP στα 3000Mhz timings 15-16-16 ΟC 3466Mhz timings 16-16-16 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Προχωρησαμε σε Delid στον 6600Κ Καθαριστηκε το pcb απο την παλια κολα μπηκε και η Liquid Medal idle κατασταση πριν μετα Yπαρχει μια διαφορα 7C° βαθμων πιστευω θα μπορουσε να ταν παραπανω αν ειχα καλητερη ψυχτρα και ανεμηστηρες στο κουτι. Η μεγαλη διαφορα φανηκε σε Stress Test εκει φαινεται οτι δουλευει το Delid καθως στα 4,4 Ghz με 1,29Vcore επιανα 87C° βαθμους ενω τωρα πιανω 69C° Επεξ/σία 29 Νοεμβρίου 2016 από Dinosfan 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Για μια ακόμη φορά πολλά μπράβο Κωνσταντίνε για το νέο σου project.Περιμένουμε την συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μάστορας απλά Κωνσταντίνε, συνέχισε την καλή δουλειά όπως πάντα ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 αυτα που βαφουν ειναι το Dye της Mayhems τα παστελ οχι... Tα παστελ τα δουλεψα λιγο , και ακομα εχω μπλεξει με το support τους 2 διαφορετικα χρωματα ολα σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα αλλαξαν χρωμα , ολα αγορασμενα απο αυτος (δηλαδη τα πρωτα) απο εκει και περα στελνουν αντικατασταση +το Blitz pro για να καθαριζω , την τελευταια φορα μου εστειλαν και σωληνες μηπως ειναι απο εκει το προβλημα , τελευταια λυση μου εστειλαν το x1 red και μου εκαναν πληρη refund Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2016 Tα παστελ τα δουλεψα λιγο , και ακομα εχω μπλεξει με το support τους 2 διαφορετικα χρωματα ολα σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα αλλαξαν χρωμα , ολα αγορασμενα απο αυτος (δηλαδη τα πρωτα) απο εκει και περα στελνουν αντικατασταση +το Blitz pro για να καθαριζω , την τελευταια φορα μου εστειλαν και σωληνες μηπως ειναι απο εκει το προβλημα , τελευταια λυση μου εστειλαν το x1 red και μου εκαναν πληρη refund Τα χω χρησιμοποιήσει σε 4 υπολογιστές δεν μου χουν δημιουργήσει απολύτως κανένα θέμα ούτε βάφουν ουτε αφήνουν καταλειπα σαν να βάζεις νερό απεσταγμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2016 Ούτε κατάλοιπα μου άφησαν ούτε Τίποτα σε πολύ μικρό χρονικό άλλαξε το χρώμα είτε προς το σκούρο είτε αλλαγή σε κάτι διαφορετικό (μιλάμε πάντα για καινούργια εξαρτήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Διαφορα Bench που ετρεξα κλοκαρισμενο τον 6600Κ στα 4,5GHz και μνημες στα 3466ΜΗz 14-16-16 Cinebench R11.5 Cinebench R15 Aida64 PIFAST 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papajohn87 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2016 Σκέφτομαι να κάνω και εγώ delid τον fx8320 που έχω. Αξίζει να γίνει? Θέλω να τον κάνω μήπως μπορέσω να τον κλοκάρω παραπάνω από 4,5Ghz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα