Προς το περιεχόμενο

Project: The Blue Carnage #34

Dinosfan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

GZ για τις επιλογές και για την ωραία δουλειά. Στη θέση σου αν ήμουν θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω σωλήνες με χρώμα και όχι υγρό γιατί γεμίζουν τα ψυγεία με χρώμα μέσα και είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις μετά.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Εχεις ίσως κάποιο θέμα γιατί φαίνονται όλες σωστα το χω ελέγξει σε πολλά pc και κινητα

Μπορεί γιατί είμαι απο την δουλειά , αλλά και εχθές που μπήκα απο κινητό πάλι δεν τις έβλεπα, θα δοκιμάσω απο το σπίτι , ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :)

GZ για τις επιλογές και για την ωραία δουλειά. Στη θέση σου αν ήμουν θα προτιμούσα να χρησιμοποιήσω σωλήνες με χρώμα και όχι υγρό γιατί γεμίζουν τα ψυγεία με χρώμα μέσα και είναι δύσκολο να τα καθαρίσεις μετά.

αυτα που βαφουν ειναι το Dye της Mayhems τα παστελ οχι...

• Like 1

Ωραιο το build γενικως αλλα να ρωτησω, αυτο το αναποδο κουτι εχει καποιο χρηστικο λογο; Προσωπικα αυτο με χαλαει στη συνθεση αυτη. (οκ γουστα ειναι αυτα, απλα θα ηθελα να μαθω αν προσφέρει κατι)

Ωραιο το build γενικως αλλα να ρωτησω, αυτο το αναποδο κουτι εχει καποιο χρηστικο λογο; Προσωπικα αυτο με χαλαει στη συνθεση αυτη. (οκ γουστα ειναι αυτα, απλα θα ηθελα να μαθω αν προσφέρει κατι)

συμφωνα με την Corsair λεει οτι εχεις καλητερο Airflow και καλητερες θερμοκρασιες λογο οτι βρισκεται ψηλα η καρτα γραφικων... εγω πηρα το κουτι καθαρα για την εμφανιση και γιατι ηθελα κατι διαφορετικο 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προχωρησαμε σε Delid στον 6600Κ 

14971958_10211132535614935_191991211_n.j

15211787_10211132536494957_724244592_n.j

Καθαριστηκε το pcb απο την παλια κολα μπηκε και η Liquid Medal 

15151282_10211132537174974_515467248_n.j

15204114_10211132538335003_92947320_o.jp

idle κατασταση πριν

kykyk.png

μετα

bfbfdbhf12.png

Yπαρχει μια διαφορα 7C° βαθμων πιστευω θα μπορουσε να ταν παραπανω αν ειχα καλητερη ψυχτρα και ανεμηστηρες στο κουτι.

Η μεγαλη διαφορα φανηκε σε Stress Test εκει φαινεται οτι δουλευει το Delid καθως στα 4,4 Ghz με 1,29Vcore επιανα 87C° βαθμους ενω τωρα πιανω 69C°

m_bmbm.png

Επεξ/σία από Dinosfan
  • Like 6

• Moderators

αυτα που βαφουν ειναι το Dye της Mayhems τα παστελ οχι...

Tα παστελ τα δουλεψα λιγο , και ακομα εχω μπλεξει με το support τους 2 διαφορετικα χρωματα ολα σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα αλλαξαν χρωμα , ολα αγορασμενα απο αυτος (δηλαδη τα πρωτα) απο εκει και περα στελνουν αντικατασταση +το Blitz pro  για να καθαριζω , την τελευταια φορα μου εστειλαν και σωληνες μηπως ειναι απο εκει το προβλημα , τελευταια λυση μου εστειλαν το x1 red και μου εκαναν πληρη refund

Tα παστελ τα δουλεψα λιγο , και ακομα εχω μπλεξει με το support τους 2 διαφορετικα χρωματα ολα σε λιγοτερο απο 1 βδομαδα αλλαξαν χρωμα , ολα αγορασμενα απο αυτος (δηλαδη τα πρωτα) απο εκει και περα στελνουν αντικατασταση +το Blitz pro για να καθαριζω , την τελευταια φορα μου εστειλαν και σωληνες μηπως ειναι απο εκει το προβλημα , τελευταια λυση μου εστειλαν το x1 red και μου εκαναν πληρη refund

Τα χω χρησιμοποιήσει σε 4 υπολογιστές δεν μου χουν δημιουργήσει απολύτως κανένα θέμα ούτε βάφουν ουτε αφήνουν καταλειπα σαν να βάζεις νερό απεσταγμένο

• Moderators

Ούτε κατάλοιπα μου άφησαν ούτε Τίποτα σε πολύ μικρό χρονικό άλλαξε το χρώμα είτε προς το σκούρο είτε αλλαγή σε κάτι διαφορετικό (μιλάμε πάντα για καινούργια εξαρτήματα)

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...