Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Kαλησπερα σε ολα τα παιδια ειμαι ο Κωνσταντινος και παρεα θα σας παρουσιασω το 4ο μου Build με ονομασια The Blue Carnage #34 Εχοντας δοκιμασει παρα πολλα κουτια οπως CM STRYKER , 800D , Cosmos S , 760T , 780T , 900D σκεφτηκα να δοκιμασω κουτι το οποιο θα χει την μητρικη σε inverted μορφη τι εννοω? με απλα λογια η μητρικη θα νε αναποδα 360 μοιρες. Ενα κουτι το οποιο καλυπτε αυτες τις αναγκες ειναι το Corsair 600C και το οποιο αγοραστηκε διχως δευτερη σκεψη. Λοιπον το κουτι ειναι αυτο εδω: To project θα στηθει πανω στην πλατφορμα Z170 αναλυτικα τα specs ειναι: Ηardware: Carbide Series® Clear 600CMSI Z170A Mpower Gaming Titanium EditionIntel Core i5-6600KCorsair Builder Series CX750M G.Skill TridentZ 8GB DDR4-3000MHzOCZ Trion 150 240GB "Καρτα γραφικων θα αγοραστει τα Χριστουγεννα με μια απο τις 980ΤΙ ειτε 1070 να φανταζουν ως λυση."Οπως εχω κανει και σε προηγουμενα μου Build θα εγκατασταθει Custom υδροψυξη τοσο σε επεξεργαστη αλλα και σε καρτα γραφικων αναλυτικα τα Parts ειναι: Watercooling: Cpu Waterblock: EK-Supremacy EVO - Full NickelAντλία: EK-D5 Vario (12V DC Pump)Ρεζερβουάρ: Barrow POM/PMMA acrylic water pump cover for D5 + Barrow 90 130 210mm cylinder water tank extension tank for D5Ρακόρ+γωνιες: 10xFormulaMod Black Silver G1/4'' thread 90 degree Rotary Fitting Adapter , 1xBarrow G1/4" White Black Silver Three Rotary 90-Degree 360 degree , 2xBarrow Rotary G1/4'' cube Silvery brass 3-way adapter , 8xCompression Fitting 14mm Rigid/Hard Tube Silver , 1xFormulaMod Mini ValveΥγρα: Mayhems Pastel Blue Berry Tελος θα χρησιμοποιηηθουν sleeved extensions σε γκρι χρωμμα για καλωδια μητρικης 24pin-8pin-Audio & USB καθως επεισης και για την καρτα γραφικων. Tα πρωτα parts εχουν φτασει εδω και 2 μερες, θα ανεβαινουν συντομα φωτο, εντος της ημερας θα εχει ερθει και η μητρικη για να ξεκινησουμε.... STAY TUNED Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από Dinosfan 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Mε το καλό κι ας άργησες τόσο να εμφανιστείς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Mε το καλό κι ας άργησες τόσο να εμφανιστείς. Eπιστρεφω δυναμικα Αυτα ειναι των πρώτα parts που παρελαβα πριν μερες : και σήμερα ηρθε το τελευταίο αλλά και πολύ σημαντικό part , η μητρική : Εδω όλα τα Parts συγκεντρωμενα πλην τροδοφοτικου που ειναι ειδη εγκατεστημενο: Λοιπόν ξεκινάμε την συναρμολόγηση τα λέμε σύντομα Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2016 από Dinosfan 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω γιατί, αλλά και σε Ffox και σε Edge οι φωτό σου δεν ανοίγουν, δεν εμφανίζονται. Στο "δείξτε το κουτί σας" εμφανίζονται κανονικά. Ισχύει και για τα δύο posts σου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Κωνσταντίνε εύγε για τα builds σου και τον κόπο σου , ωστόσο οι φώτο δεν ανοίγουν ούτε σε chrome δυστυχώς. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Φτάσαμε ως τα μεσάνυχτα για να τελειώσουμε το Build , αλλά η τρέλα για ένα χόμπι δεν έχει ώρα . Πάμε να δούμε μαζι βήμα βήμα την συναρμολόγηση : Εδω οι μνημες περιμενουν την μητρικη:Εδώ η μητρική με όλα της τα καλούδια : Κοντινες φωτο απο το "κοσμημα " της MSI Kαι συνεχιζω με περισσοτερες φωτο Επόμενα βήματα μπήκε το motherboard backplate Υστερα προχωραμε στην τοποθετηση της CPU Παστουλα ΜΧ4 να μην κρυωνει το παιδι Μια μια οι μνημες μπαινουν και αυτες στα slots cpu - ψυχτρα - ram τοποθετηθηκαν ! ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ... Επεξ/σία 20 Νοεμβρίου 2016 από Dinosfan 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αφοτου τοποθετηκαν οι μνημες ο επεξεργαστηστης και η ψυχτρα παμε να τα βαλουμε και στο κουτι : Ενα ενα μπαινουν και τα extensions Συνεχιζουμε: Μπηκε η προχειρη καρτα γραφικων Tωρα το μονο που εμεινε ειναι το συμμαζεμα των καλωδιων: Νομιζω οτι καλητερα δεν γινοταν: Αφου ημαστε πλεον ετοιμοι παμε για το πρωτο Boot: SUCCESS!!!! Εγκατασταση Windows 10: Final pics: ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΑΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΟΛΙΣ ΑΓΟΡΑΣΩ TA PARTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΔΡΟΨΥΞΗ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2016 από Dinosfan 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Βάλε spoiler στις φωτό γιατί αύριο μόλις επανέλθει κανένας mod και πιει καφέ θα πέσει γκρίνια! Παρατήρηση (τρομάρα μου): Μη βάζεις την παστούλα παρά μόνο την τελευταία στιγμή...πιάνει σκόνη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Βάλε spoiler στις φωτό γιατί αύριο μόλις επανέλθει κανένας mod και πιει καφέ θα πέσει γκρίνια! Παρατήρηση (τρομάρα μου): Μη βάζεις την παστούλα παρά μόνο την τελευταία στιγμή...πιάνει σκόνη Και τα προηγουμενα ποστ ετσι ηταν δεν εχουν προβλημα μολις εβαλα την παστα μπηηκε στο καπακι και η ψυχτρα κανα θετικο μηνυμα θα μου πεις ολο κακιες... γνωμη για το κουτι , η επιλογη του θεματος καλη? ηθελα να ξεφυγω απο κλασικα theme Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τί να πω...πλάκα μου κάνεις? Κάθε φορά μαθήματα παραδίδεις. Είπαμε, χαρά στο κουράγιο σου - ζηλεύω το μεράκι σου. Το ολοκληρωμένο περιμένω, να δείξει ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Τί να πω...πλάκα μου κάνεις? Κάθε φορά μαθήματα παραδίδεις. Είπαμε, χαρά στο κουράγιο σου - ζηλεύω το μεράκι σου. Το ολοκληρωμένο περιμένω, να δείξει ακόμα περισσότερο. Eχω ενα δειλημα για το χρωμμα ποιο απο τα 2 : 1.Mayhems blue berry 2.Mayhems raspberry purple Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PunishedSnake Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Eχω ενα δειλημα για το χρωμμα ποιο απο τα 2 : 1.Mayhems blue berry 2.Mayhems raspberry purple Νομίζω οτι το πρώτο ταιριάζει πιο πολύ στα ανοιχτά χρώματα της μητρικής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Με τα παστέλ δεν τα πήγαινα ποτέ καλά, οπότε κι εγώ στο 1ο θα συμφωνήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εκτός απο 3 φωτό δεν βλέπω καμία άλλη (απο chrome) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinosfan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Εκτός απο 3 φωτό δεν βλέπω καμία άλλη (απο chrome) Εχεις ίσως κάποιο θέμα γιατί φαίνονται όλες σωστα το χω ελέγξει σε πολλά pc και κινητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα