tsortis2929 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Εμ βλέπεις θα έχει 3-5 μπαταρίες ο φίλος από πάνω και θα της αλλάζει όλοι μέρα χαχαχα.. ώρες ώρες απορώ τι κινητό έχει γιατί των βλέπω συνέχεια να κατα κρίνει το 97% των κινητών...
Fulgore Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 πάρε το s6 απλό τουλαχ τα πάει καλύτερα από μπαταρία σε σχέση με τα άλλα 2 . οτι δηλαδη καποιος μπορει να παρει στα σοβαρα σχολιο που λεει οτι το S6 τα παει καλυτερα απο πλευρας αυτονομιας με το S6 edge που ειναι ιδια συσκευη απλα με λιγο μεγαλυτερη μπαταρια....
ziaba Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 το απλό με μικρότερή μπαταρία έχει την ίδια αυτονομία με το edge άρα μπορούμε να πούμε ότι τα πάει λίγο καλύτερά από θέμα μπαταρίας ( παραδέχομαι ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός ) Απλα θα προσπερνουσα το θεμα ,αν δεν διαβαζα το σχολιο του φιλου μου ziaba. Αυτο ναι,μπορει να συμβει.... Αν αντι για το πουλ@κι σου,αρχισεις και παιζεις την μπαταρια μεσα-εξω... Το εχω 3 μηνες και δεν ξεχωριζει καν οτι το κατω μερος αποσπαται. Αναμεσα σε αυτα τα 3,απο εμενα g5 με κλειστα ματια... σε μένα έτυχε να πειραματιστώ με 2 συσκευές και οι 2 είχαν ΓΝΩΣΤΌ το πρόβλημά »»»»»»»»»»» 1
tsortis2929 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 το απλό με μικρότερή μπαταρία έχει την ίδια αυτονομία με το edge άρα μπορούμε να πούμε ότι τα πάει λίγο καλύτερά από θέμα μπαταρίας ( παραδέχομαι ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός ) σε μένα έτυχε να πειραματιστώ με 2 συσκευές και οι 2 είχαν ΓΝΩΣΤΌ το πρόβλημά »»»»»»»»»»» Και τι τα τράβηξες και φωτογραφία να τα έχεις στο αρχείο σου? Hmm :/
ziaba Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Και τι τα τράβηξες και φωτογραφία να τα έχεις στο αρχείο σου? Hmm :/ όχι η φώτο είναι ενδεικτική κανε αναζήτησή lg g5 modular gap θα σου φεύγει κάθε απορία
tsortis2929 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Πάντως έχει ένας γνωστός μου το g5 και πραγματικά αξίζει το κάθε ευρώ το κινητό. Και δεν έχω παρατηρήσει να έχει θέμα με το καπάκι βασικά δεν το έχω παρατηρήσει και να πω την αλήθεια. Αλλά έτσι από περιέργεια θα το δω και θα σας πω
tsilitheo1 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 το απλό με μικρότερή μπαταρία έχει την ίδια αυτονομία με το edge άρα μπορούμε να πούμε ότι τα πάει λίγο καλύτερά από θέμα μπαταρίας ( παραδέχομαι ίσως ήμουν λίγο υπερβολικός ) σε μένα έτυχε να πειραματιστώ με 2 συσκευές και οι 2 είχαν ΓΝΩΣΤΌ το πρόβλημά »»»»»»»»»»» Δεν διαφωνω φιλε μου οτι συμβαινει... Το θεμα ειναι ποτε και πως. Εγω στους 3 μηνες την εχω αφαιρεσει μονο 2 φορες. Και αυτο επειδη φιλοι ζητουσαν επιδειξη. Τωρα, αν καποιος καθεται και "την παιζει" (την μπαταρια) ολη μερα,αλλο θεμα 1
ziaba Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 2 κουτάτες συσκευές με στραβό καπάκι http://www.youtube.com/watch?v=xcOZ6gRzISc
subcode Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 huawei p9... πάει νερακι σε σχεση με τα αλλα 2 αλλα ειναι ενα κλικ κατω σε καμερα (πίσω κάμερα βεβαια γιατι η μποστινη ειναι εξαιρετικη με χειροτερη του s6 που ειναι για τα μπαζα). μειονεκτημα η κατωτερη GPU αν και δεν υπαρχει καποιο παιχνιδι που δεν μπορει να ανταπεξελθει ανετα. επισης σε cpu power ο kirin κανει πλακα στα αλλα 2 (βλεπε geekbench 4) επισης αριστη υλοποιηση software και σαφως καλυτερη μπαταρια απο τα αλλα 2... μη μου πεις για την 1080p οθονη...περα απο εφαρμογες VR δεν θα δεις καμια διαφορα σε θεματα pixel density με τα αλλα 2. εξαιρετικη οθονη εκτος αν εισαι λάτρης της amoled. έχω δουλέψει και τα 3 και αποκομισα τα παραπανω. βεβαια κατεληξα στο mate 8 αλλα δεν ξερω αν θες να πας σε τετοιο μεγεθος. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα