Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε ζητησα κατ'αρχας να συγκρινουμε χρονολογιες εκδοσης...το θεμα ειναι βαση των specs τι γινεται!Τα samsung οταν λενε πυρηνες 4+4 τι ειναι?8 πυρηνες?Το lg g5 εχει 4ram και 4 πυρηνες τα s6 εχουν 3ram....εχει πολλα θετικα το lg...πχ επεξεργαστη στα 2,2 τα s6 ειναι στα 2,1....αποσπομενη μπαταρια το lg ενω τα αλλα δυο οχι..καλυτερη καμερα μπροστα και πισω...δεχεται καρτα μνημης ενω τα s6 οχι...

Δημοσ.

Κοίτα να δεις από θέμα σε επιδόσεις το g5 κοντράρει στα ίσα όλες της μεγάλες ναυαρχίδες όπως s7-htc 10 και πάει λέγοντας.. έχει των snapdragon 820 επεξεργαστή και το s6 έχει αν θυμάμαι καλά των exynos 7420 αρκετά κατώτερος από τον 820... απλά το αν ένα κινητό έχει πολλούς πυρήνες δεν πάει να πει ότι είναι και γρήγορο...

Για να σου δώσω να καταλάβεις στην Αμερική τα s7 έχουν των ίδιο επεξεργαστή των snapdragon 820..

Δημοσ.

Κανένα αν είναι να δώσεις 400€ πάρε τουλάχιστον το oneplus 3/3T που είναι κινητήρα και άσε τα αλλά.

Το one plus 3 σταμάτησε η παραγωγή..

Το one plus 3t είναι στα 440 βάλε και 20 μεταφορικά πάει 460 αν είναι σε αυτό το ποσό παίρνει το s7 από εδώ..

Αν μου αρέσει το 1+3t αλλά πάει πολύ..

• Moderators
Δημοσ.

Το one plus 3t είναι στα 440 βάλε και 20 μεταφορικά πάει 460 αν είναι σε αυτό το ποσό παίρνει το s7 από εδώ..

Από ποτέ 20 μεταφορικά εδώ και κάνα χρόνο από 100 ευρώ και πανω είναι δωρεάν τα μεταφορικά εκτός αν άλλαξε κάτι

Δημοσ.

Μα είναι δωρεάν τα μεταφορικά και ποτε είπε η oneplus ότι σταματάει την παραγωγή του 3;

Δημοσ.

Για τα μεταφορικά δεν το ήξερα ότι άλλαξε μιας και η τελευταία μου συσκευή ήταν πριν καιρό..

Όσο ότι σταματά πλέον την παραγωγή του 1+3 για να πουλησει το 1+3t έτυχε να το διαβάσω σε 1-2 σελίδες η μία νομίζω ότι είναι το reddit..

• Moderators
Δημοσ.

Να σταματήσει το απλό op3 ιδιαίτερη εντύπωση μιας και θεωρώ χαζό την παραγωγή 2 σχεδόν ιδίων συσκευών, αν όντως σταματάει η παραγωγή ίσως όταν ξεστοκαρει όλα τα op3 να ρίξει την τιμή του καινούργιου

Δημοσ.

πάρε το s6 απλό τουλαχ τα πάει καλύτερα από μπαταρία σε σχέση με τα άλλα 2 ... και μακριά από το lg πήγαινέ σε ένα μαγαζί και δες το πορτάκι της μπαταρίας θα ναι έτοιμο να πέσει ή δεν θα εφαρμόζει καλά μιλάμε για πολύ μούφα κατασκευή και αρκετά προβλήματά

Δημοσ.

Απλα θα προσπερνουσα το θεμα ,αν δεν διαβαζα το σχολιο του φιλου μου ziaba. Αυτο ναι,μπορει να συμβει.... Αν αντι για το πουλ@κι σου,αρχισεις και παιζεις την μπαταρια μεσα-εξω... Το εχω 3 μηνες και δεν ξεχωριζει καν οτι το κατω μερος αποσπαται. Αναμεσα σε αυτα τα 3,απο εμενα g5 με κλειστα ματια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...