alitakoss Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Έχω το ρούτερ του παρόχου μου με το οποίο συνδέομαι στο ιντερνετ. Έχω κι ένα άλλο ρούτερ Technicolor TG589vn v3. Θέλω να μου υποδείξετε όποιοι μπορείτε έναν τρόπο ώστε το δεύτερο ρούτερ να παίρνει (ασύρματα) το σήμα από το κύριο ρούτερ ώστε από κεί να το μεταδίδω με ethernet στην τηλεόραση. Γνωρίζω ότι αυτό μπορεί να γίνει και με άλλο τρόπο, αλλά αφού έχω ήδη το TG589vn v3 γιατί να μην το εκμεταλλευτώ; Σας παρακαλώ όσοι μπορείτε βοηθήστε, όσο χαζό κι αν φαίνεται το θέμα μου! Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
sundance_kid Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Στην ουσία θέλεις να κάνεις ένα wireless bridge. Απ όσο θυμάμαι μπορέις να το κάνεις απο τον setup wizard του GUI του, έχει επιλογή bridge.
alitakoss Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Στην ουσία θέλεις να κάνεις ένα wireless bridge. Απ όσο θυμάμαι μπορέις να το κάνεις απο τον setup wizard του GUI του, έχει επιλογή bridge. Ευχαριστώ. Μπορείς να μου πεις λίγα περισσότερα καθ' ότι πρώτη φορά ασχολούμαι με το θέμα; Ευχαριστώ και πάλι
jkoukos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Άλλο το bridge της WAN σύνδεσης και άλλο το bridge μιας ασύρματης ζεύξης. Εσύ θέλεις την δεύτερη η οποία είναι εφικτή μόνον μέσω WDS και κατά κύριο λόγο σε συσκευές τους ίδιου κατασκευαστή. Κοίτα αν υπάρχει επιλογή μέσα στο μενού, αλλά δεν τρέφω αυταπάτες καθώς το 99% των modem/router δεν έχουν τέτοια δυνατότητα
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2016 τα technicolor πλεον εχουν βγαλει την λειτουργεια wds.ακομα και οταν επαιζε πχ thomson 585 v7 επαιζαν μονο με wep. Οποτε ή τα ενωνεις με καλωδιο ειτε τα ενωνεις με powerline ειτε παιρνεις repeater(Που θα χασεις σε ταχυτητα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα