Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν υπαρχουν πολλα πραγματα.

πλεον ολοι οι παροχοι παιζουν pppoe/llc.θα παιξουν καποιοι και Pppoa/vcmux αλλα ειναι σαν compatibility πως να το πω.

αυτο ισχυει για ολους τους παροχους.

στο wifi δεν υπαρχειπαλι σωστο καναλι.

τα καναλια ειναι απο 1 εως 13.το 12 και 13 δεν τα πιανουν συσκευες αμερικης.με καποιο προγραμα οπως το inssider δοκιμαζουμε να δουμε που ειναι το πιο ελευθερο καναλι.και κανουμε δοκιμες οτι παιζει σωστα.

σε καποια ρουτερ που παιζουν n υπαρχει επιλογη για channel width 20/40.to 20/40 ειναι το πιο γρηγορο αλλα αν εχουμε παρεμβολες τοτε δοκιμαζουμε το 20.στα 5 ghz υπαρχουν αλλα καναλια.μετα για μεγαλυτερη ταχυτητα απλα ειτε διαμεσω του ρουτερ αν το υποστηριζει ειτε απο τον παροχο ζηταμε το χαμηλοτερο margin.οι παροχοι δινουν 6 απο το ρουτερ το παμε και πιο χαμηλα.επισης το interleave που ειναι το default απο τους παροχους δινει την μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα και μεγαλυτερο ping.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν υπαρχουν πολλα πραγματα.

πλεον ολοι οι παροχοι παιζουν pppoe/llc.θα παιξουν καποιοι και Pppoa/vcmux αλλα ειναι σαν compatibility πως να το πω.

αυτο ισχυει για ολους τους παροχους.

στο wifi δεν υπαρχειπαλι σωστο καναλι.

τα καναλια ειναι απο 1 εως 13.το 12 και 13 δεν τα πιανουν συσκευες αμερικης.με καποιο προγραμα οπως το inssider δοκιμαζουμε να δουμε που ειναι το πιο ελευθερο καναλι.και κανουμε δοκιμες οτι παιζει σωστα.

σε καποια ρουτερ που παιζουν n υπαρχει επιλογη για channel width 20/40.to 20/40 ειναι το πιο γρηγορο αλλα αν εχουμε παρεμβολες τοτε δοκιμαζουμε το 20.στα 5 ghz υπαρχουν αλλα καναλια.μετα για μεγαλυτερη ταχυτητα απλα ειτε διαμεσω του ρουτερ αν το υποστηριζει ειτε απο τον παροχο ζηταμε το χαμηλοτερο margin.οι παροχοι δινουν 6 απο το ρουτερ το παμε και πιο χαμηλα.επισης το interleave που ειναι το default απο τους παροχους δινει την μεγαλυτερη ταχυτητα αλλα και μεγαλυτερο ping.

DSL Link Information

Αυτα ειναι τα χαρακτηριστικα μου επισης περιμενω τηλεφωνο απο τεχνικο για να μου βαλει δευτερο τηλεφωνο στην κρεββατοκαμαρα....Δεν ξερω μεσα στο μενου του ρουτερ αν μπορω να πειραξω κατι αλλο παιζω παντως ολη την ωρα με τα καναλια....απο τ0 1-13 που ειπες.....Βλεπω διαφορα στο ανοιγμα των σελιδων...
Link Status Up
Modulation Type ADSL_2plus
Actual Rate(Up/Down) 1021/10088 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 1080/11324 kbps
Noise Margin(Up/Down) 9.8/7.8 dB
Line Attenuation(Up/Down) 16.5/30 dB
Output Power(Up/Down) 12.3/0 dBm
Data Path(Up/Down) Fast/Fast
Interleave Depth(Up/Down) 1/1
Interleave Delay(Up/Down) 0/0 ms
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile N/A
Showtime Start 2 h 29 min 43 s
LinkEncap G.992.3_Annex_K_ATM
CRC Errors(Up/Down) 0/114
FEC Errors(Up/Down) 0/0
Channel
12
Mode
(802.11b/g)Mixed 

Device Type ZXHN H267N V1.0
Device Serial No. ZTETG8FG9M06451
Hardware Version V1.3
Software Version V1.0.0T5_CYTA
Boot Version V1.0.0
Απο το ενα λαπ τοπ μου βγαζει αυτο στο speedtest
Και απο το αλλο μου βγαζει αυτο δεν μπορω να καταλαβω....
Τελικα το βρηκα μπερδευεται το g/n το εβαλα εδω και ολα οκ.....Channel

Mode
OnlyIEEE 802.11g
Επεξ/σία από dopermann
Δημοσ.

το καναλι ειναι αλλο θεμα.δεν ειναι οτι αλλαζεις την ταχυτητα με τον παροχο απλα προσπαθεις να βρεις ενα καλο καναλι για να αποφυγεις παρεμβολες.margin βλεπω 7.8 .δεν ξερω αν το default σου ειναι 9 οποτε μπορεις να ζητησεις 6 ή αν ειναι ηδη  6 και απλα βγαζει 7.8 τωρα.πρεπει να κανεις Reboot και να δεις απευθειας το margin στο down.απο εκει και περα απο ασυρματη καρτα σε ασυρματη καρτα θα δεις διαφορα.καλο ειναι να εχεις του τελευταιους drivers.επισης αν εισαι μακρυα απο το ρουτερ θα πεφτει η ταχυτητα λογω οτι δεν εχεις καλο σημα.προσοχη σε firewall διοτι μπορει να σου κοψουν ταχυτητα.γενικως το καλωδιο ethernet ειναι παντα το καλυτερο.

Δημοσ.

το καναλι ειναι αλλο θεμα.δεν ειναι οτι αλλαζεις την ταχυτητα με τον παροχο απλα προσπαθεις να βρεις ενα καλο καναλι για να αποφυγεις παρεμβολες.margin βλεπω 7.8 .δεν ξερω αν το default σου ειναι 9 οποτε μπορεις να ζητησεις 6 ή αν ειναι ηδη  6 και απλα βγαζει 7.8 τωρα.πρεπει να κανεις Reboot και να δεις απευθειας το margin στο down.απο εκει και περα απο ασυρματη καρτα σε ασυρματη καρτα θα δεις διαφορα.καλο ειναι να εχεις του τελευταιους drivers.επισης αν εισαι μακρυα απο το ρουτερ θα πεφτει η ταχυτητα λογω οτι δεν εχεις καλο σημα.προσοχη σε firewall διοτι μπορει να σου κοψουν ταχυτητα.γενικως το καλωδιο ethernet ειναι παντα το καλυτερο.

Σευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο σου και τις απαντησεις σου να πω και για τους αλλους πως υπαρχουν εφαρμογες στα σμαρτ τηλεφωνα που σου δειχνει τα καναλια που ειναι οι αλλοι οποτε αποφευγεις αυτα και διαλεγεις καποιο αλλο!!!Τωρα για το νοιζε μαρτζιν θα τους παρω τηλ να τους ρωτησω αν ειναι εφικτο να μου το βαλουν στο 6 ευχαριστω παρα πολυ και παλι!!!Να προσθεσω πως ηρθε και τεχνικος απο την cyta και εβαλε τηλ και στην κρεββατοκαμαρα...Ειχα δυο επιλογες ειτε να ανοιξει την κεντρικη γραμμη ειτε με σπλιτερ διαλεξα με σπλιτερ αυτα.......

Δημοσ.

ναι υπαρχουν και εφαρμογες στα κινητα περα απο το Inssider και αλλα προγραμματα για Pc.επισης αποφευγουμε 12 και 13 καναλι διοτι αν η συσκευη ειναι απο αμερικη δεν θα τα πιανει.ναι αν σου βαλουν 6 θα κερδισεις σε ταχυτητα.αν το ρουτερ ειναι στην κεντρικη και το τηλεφωνο ειναι στην κρεβατοκαμαρα τοτε πιο σωστο δεν ειναι να μπει απλα splitter αλλα να ανοιχτει το πριζακι και να γινουν καποιες αλλαγες(χρειαζεται διπλο πριζακι).

με το adsl δεν εχει τοση διαφορα αλλα με το vdsl θα εχει

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αυτο εδω ειναι το οποιο ισχυει και στο adsl απλα σε πολυ μικρο βαθμο.

Δημοσ.

ναι υπαρχουν και εφαρμογες στα κινητα περα απο το Inssider και αλλα προγραμματα για Pc.επισης αποφευγουμε 12 και 13 καναλι διοτι αν η συσκευη ειναι απο αμερικη δεν θα τα πιανει.ναι αν σου βαλουν 6 θα κερδισεις σε ταχυτητα.αν το ρουτερ ειναι στην κεντρικη και το τηλεφωνο ειναι στην κρεβατοκαμαρα τοτε πιο σωστο δεν ειναι να μπει απλα splitter αλλα να ανοιχτει το πριζακι και να γινουν καποιες αλλαγες(χρειαζεται διπλο πριζακι).

με το adsl δεν εχει τοση διαφορα αλλα με το vdsl θα εχει

https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_GR.pdf

αυτο εδω ειναι το οποιο ισχυει και στο adsl απλα σε πολυ μικρο βαθμο.

Υστερα απο παροτρυνση μου για το νοιζε μαρτζιν το αποτελεσμα ειναι αυτο αλλα μου ειπαν οτι δεν ευθυνοντε για τυχον αποσυνδεσες...Σευχαριστω και παλι που μου το ειπες....

DSL Link Information
Link Status Up
Actual Rate(Up/Down) 1021/11525 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 1140/12632 kbps
Noise Margin(Up/Down) 9.9/6.2 dB
Line Attenuation(Up/Down) 16/29 dB
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile N/A
Showtime Start 0 h 1 min 47 s
CRC Errors(Up/Down) 0/2
FEC Errors(Up/Down) 0/0

Δημοσ.

Υστερα απο παροτρυνση μου για το νοιζε μαρτζιν το αποτελεσμα ειναι αυτο αλλα μου ειπαν οτι δεν ευθυνοντε για τυχον αποσυνδεσες...Σευχαριστω και παλι που μου το ειπες....

DSL Link Information
Link Status Up
Actual Rate(Up/Down) 1021/11525 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 1140/12632 kbps
Noise Margin(Up/Down) 9.9/6.2 dB
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile N/A
Showtime Start 0 h 1 min 47 s
CRC Errors(Up/Down) 0/2
FEC Errors(Up/Down) 0/0

απλα δεν εχει νοημα να εχεις και fast path εκτος αν παιζεις παιχνιδια.αν βγαλεις το Fast path αν ισχυει οτι εχεις Fast path και δεν το δειχνει λαθος το ρουτερ τοτε θα κερδισεις ενα mbit ακομα .ναι οκ σιγουρα δεν εχουν ευθυνη αμα εχεις αποσυνδεσεις.αλλα οκ ανα πασα στιγμη μπορουν να στο ξανακανουν 9.επισης αν βγαλεις το Fast θα παιζεις και πιο σταθερα.

δηλαδη να εχεις 6 margin αλλα με interleave.μην σου βαλουν καταλαθος interleave με 9.

αν εχεις fast path φαινεται και αλλιος.αν κανεις Ping ns1.otenet.gr δες το ping.αν εισαι κανα 30 αρι εισαι interleave.αν εισαι κοντα στα 100 εισαι Fast.

Δημοσ.

απλα δεν εχει νοημα να εχεις και fast path εκτος αν παιζεις παιχνιδια.αν βγαλεις το Fast path αν ισχυει οτι εχεις Fast path και δεν το δειχνει λαθος το ρουτερ τοτε θα κερδισεις ενα mbit ακομα .ναι οκ σιγουρα δεν εχουν ευθυνη αμα εχεις αποσυνδεσεις.αλλα οκ ανα πασα στιγμη μπορουν να στο ξανακανουν 9.επισης αν βγαλεις το Fast θα παιζεις και πιο σταθερα.

δηλαδη να εχεις 6 margin αλλα με interleave.μην σου βαλουν καταλαθος interleave με 9.

αν εχεις fast path φαινεται και αλλιος.αν κανεις Ping ns1.otenet.gr δες το ping.αν εισαι κανα 30 αρι εισαι interleave.αν εισαι κοντα στα 100 εισαι Fast.

Να το βγαλω το fastpath????Το εβαλα για καλυτερα...Δεν βρισκω που να το κανω αυτο στον οτε....Εκανα ενα speedtest απο το λαπ τοπ και εβγαλε αυτο...

speedtest.pngimage a telecharger gratuitement

Ειχα ζητησει εγω απο μονος μου να κανουν την γραμμη fastpath με εμαιλ ειναι καλυτερα να το βγαλω???

Υπαρχει καποια αλλη αλλαγη που μπορω να ζητησω για καλυτερα?

Link Status Up
Actual Rate(Up/Down) 1021/11597 kbps
Attainable Rate(Up/Down) 1148/12700 kbps
Noise Margin(Up/Down) 10.1/6 dB
INP(Up/Down) 0/0 symbols
Profile N/A
Showtime Start 29 h 50 min 28 s
CRC Errors(Up/Down) 0/1762
FEC Errors(Up/Down) 0/0

DSL Connection Status

Στον οτε που ακριβως κανω το τεστ που μου ειπες????Ευχαριστω και παλι για τον χρονο σου και την πολυτιμη βοηθεια σου...
Δημοσ.
το fast ειναι πιο καλο για Online παιχνιδια κατα κυριο λογο.

μειωνεις το ping μειωνεις ταχυτητα μειωνεις σταθεροτητα.

Ναι λογικα Fast path εισαιγια να σου βγαζει 7Ms.το 1Ms μαλλον δεν στεκει αλλα οκ.

το μονο που μενει ειναι απλα να ζητησεις interleave αν θες να ανεβει η ταχυτητα και αλλο

και δεν παιζεις Online Παιχνιδια.

παλι 6 margin απλα interleave.

δεν κανεις το τεστ στον οτε αλλα το κανεις απο Command prompt.αλλα δεν χρειαζεται .απο το speedtest ειδα αυτο που ηθελα

Δημοσ.

το fast ειναι πιο καλο για Online παιχνιδια κατα κυριο λογο.
μειωνεις το ping μειωνεις ταχυτητα μειωνεις σταθεροτητα.
Ναι λογικα Fast path εισαιγια να σου βγαζει 7Ms.το 1Ms μαλλον δεν στεκει αλλα οκ.
το μονο που μενει ειναι απλα να ζητησεις interleave αν θες να ανεβει η ταχυτητα και αλλο
και δεν παιζεις Online Παιχνιδια.
παλι 6 margin απλα interleave.
δεν κανεις το τεστ στον οτε αλλα το κανεις απο Command prompt.αλλα δεν χρειαζεται .απο το speedtest ειδα αυτο που ηθελα

Εγω λεω να το αφησω ετσι δεν εχω αποσυνδεσεις τπτ δεν ξερω πιστευεις ειναι καλυτερα να το γυρισω σε inteleave η αλληθεια ειναι οτι προς το παρων δεν παιζω παιχνιδια ονλινε αλλα ανοιγω πολλες σελιδες στους browsers.....Κατι αλλο απο margin δεν μπορουν να μου αλλξουν?πχ Line Attenuation(Up/Down) 16/29 dB???Ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου...

Δημοσ.

οχι περα απο το Fast σε Interleave δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.σε browsing Μικρη διαφορα.εγω προσωπικα σε Interleave θα το ειχα γιατι με νοιαζει παραπανω η ταχυτητα απο το Ping.

Δημοσ.

οχι περα απο το Fast σε Interleave δεν μπορεις να κανεις κατι αλλο.σε browsing Μικρη διαφορα.εγω προσωπικα σε Interleave θα το ειχα γιατι με νοιαζει παραπανω η ταχυτητα απο το Ping.

Θα τους παρω να το γυρισουν η θα στειλω μαιλ και θα ενημερωσω....Καποτε πριν χρονια εδω συγχρονιζε στα 17 και τωρα εχω φτασει στο επιπεδο που βλεπεις με τα χρονια....Δεν ξερω επειδη ειναι δικο μας το σπιτι αν ειναι να φωναξω καποιον να μου βαλει καινουριες καλωδιωσεις νομιζω πως ειναι γυρω στα πενηντα ευρω το κοστος...

Δημοσ.

Θα τους παρω να το γυρισουν η θα στειλω μαιλ και θα ενημερωσω....Καποτε πριν χρονια εδω συγχρονιζε στα 17 και τωρα εχω φτασει στο επιπεδο που βλεπεις με τα χρονια....Δεν ξερω επειδη ειναι δικο μας το σπιτι αν ειναι να φωναξω καποιον να μου βαλει καινουριες καλωδιωσεις νομιζω πως ειναι γυρω στα πενηντα ευρω το κοστος...

συνηθως το προβλημα δεν ειναι μεσα  αλλα εξω.αν πιανουν τα χερια σου δοκιμασε εξω να δεις ποσο συγχρονιζεις.αν εισαι το ιδιο με τωρα τοτε δεν φταιει η καλωδιωση και απλα φταιει ο χαλκος εξω συν οτι πλεον οι περισσοτεροι εχουν adsl/vdsl οποτε και περισσοτερο Crosttalking.αν φταιει η καλωδιωση εκει πρεπει πριν την αλλαξεις να δεις τι φταιει.μπορει να ειναι καποιο πριζακι μπορει η οριζοντια μπορει η καθετη .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...