reptile233 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα παιδια ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα αν και κλεινω προς το pixel ποια η γνωνη σας;;
PaRaNo1d Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Pixel με κλειστα τα ματια βασικα. αλλα απο που το βρηκες φιλε ?
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Αν οι τιμες απο Γερμανια δεν διαφερουν πολυ απο αυτες που εχουμε εδω στην Ελλαδα τοτε Pixel<Galaxy S7<Htc 10. Και αυτο γιατι με βαση του ποσο κοστιζει αυτη τη στιγμη και για αυτα που προσφερει το pixel δυστηχως ειναι πισω απο τον ανταγωνισμο. Αν έχεις τα φράγκα πάρε το pixel Αν ειχε τα φραγκα και δεν το σκεφτοταν,δεν θα ανοιγε καν θεμα εδω.....Επισης προφανως αν το παμε με την νοοτροπια ανεξαρτητως χρηματων προφανως και οι περισσοτεροι θα προτιμησουν το pixel(παρολο που δεν γνωριζω ποιος το καλυπτει απο πλευρας εγγυησης),αλλα δυστηχως η χρηματικος παραγοντας ειναι απο τους σημαντικοτερους λογους γιατι να μεινει μακρια καποιος απο το pixel.
AggelosTz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Pixel και από εμένα . Σε τι είναι ακριβώς πίσω από το ανταγωνισμό το πίξελ ? Κάμερες σούπερ , updates που δεν θα πάρει το s7 τα έχει σίγουρα ,υλικά κατασκευής μια χαρά (αν και το design ψιλοχαλια) ,feautures μόνο για το πίξελ που δεν θα έχουν τα υπόλοιπα αντροιντ ...δοκιμασμένο και με πολύ καλές κριτικές . Και το s7 κόσμημα. αλλά στην τελική αν δεν το δεις από κοντά να το πιάσεις δεν...
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Pixel! Πλέον καλύτερη κάμερα σε smartphone ακόμη και από s7 λένε! Επεξεργαστής και γενικά επιδόσεις αλλά και λογισμικό υπερέχει παντού!! Μόνο σε ομορφιά και μη αδιαβροχοποίηση υστερεί αλλά νομίζω αξίζει πολύ!!! Δες review από mkbhd για να καταλήξεις!
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Pixel και από εμένα . Σε τι είναι ακριβώς πίσω από το ανταγωνισμό το πίξελ ? Κάμερες σούπερ , updates που δεν θα πάρει το s7 τα έχει σίγουρα ,υλικά κατασκευής μια χαρά (αν και το design ψιλοχαλια) ,feautures μόνο για το πίξελ που δεν θα έχουν τα υπόλοιπα αντροιντ ...δοκιμασμένο και με πολύ καλές κριτικές . Και το s7 κόσμημα. αλλά στην τελική αν δεν το δεις από κοντά να το πιάσεις δεν... Απουσια sd καρτας,μικροτερη μπαταρια,χειροτερος ηχος(απο το Htc 10),δεν ειναι αδιαβροχο(απο το S7),η καμερα του ενω ειναι καλη εχει καποια θεματακια,και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι 50-50 αν θα σαρεσει το πισω μερος ετσι οπως ειναι ή οχι,χειροτερη αναλυση οθονης φυσικα και παει λεγοντας. Φυσικα επειδη η κουβεντα θα παει στα περι stock android γιαυτο και ανεφερα το Htc 10 απο πλευρας εμπειριας χρησης. Το οτι θα παρει παραπανω αναβαθμισεις δεν μου λεει κατι αν ζηταει πολλα παραπανω χρηματα τωρα,σε σημειο να βγαινει το ιδιο αν καποιος αγορασει με την χρηματικη διαφορα αργοτερα το S8/s9. Το Pixel XL οντως αξιζει αλλα μονο αν η τιμη του παει σε επιπεδα S7 edge. Pixel! Πλέον καλύτερη κάμερα σε smartphone ακόμη και από s7 λένε! Επεξεργαστής και γενικά επιδόσεις αλλά και λογισμικό υπερέχει παντού!! Μόνο σε ομορφιά και μη αδιαβροχοποίηση υστερεί αλλά νομίζω αξίζει πολύ!!! Δες review από mkbhd για να καταλήξεις! Ο εν λογω κυριος ουτως ή αλλως ανεκαθεν ηταν υπερ και πιο πριν των nexus κινητων αρα καμια εντυπωση στην επιλογη του.Και μαλιστα το λεει και στο τελος οτι γενικα στην τιμη του για τους περισσοτερους δεν κανει κυριως λογω την απαγορευτικης του τιμης. Δεν ξερω βεβαια ο συμφορουμιτης στην Γερμανια τι τιμες εχει γενικα στα κινητα οπως ανεφερα παραπανω,αλλα αν οι τιμες εχουν τετοιες διαφορες οπως και σε μας απλα ειναι για να γελαει ο κοσμος.
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Απουσια sd καρτας,μικροτερη μπαταρια,χειροτερος ηχος(απο το Htc 10),δεν ειναι αδιαβροχο(απο το S7),η καμερα του ενω ειναι καλη εχει καποια θεματακια,και η ποιοτητα κατασκευης του ειναι 50-50 αν θα σαρεσει το πισω μερος ετσι οπως ειναι ή οχι,χειροτερη αναλυση οθονης φυσικα και παει λεγοντας. Φυσικα επειδη η κουβεντα θα παει στα περι stock android γιαυτο και ανεφερα το Htc 10 απο πλευρας εμπειριας χρησης. Το οτι θα παρει παραπανω αναβαθμισεις δεν μου λεει κατι αν ζηταει πολλα παραπανω χρηματα τωρα,σε σημειο να βγαινει το ιδιο αν καποιος αγορασει με την χρηματικη διαφορα αργοτερα το S8/s9. Το Pixel XL οντως αξιζει αλλα μονο αν η τιμη του παει σε επιπεδα S7 edge. Ο εν λογω κυριος ουτως ή αλλως ανεκαθεν ηταν υπερ και πιο πριν των nexus κινητων αρα καμια εντυπωση στην επιλογη του.Και μαλιστα το λεει και στο τελος οτι γενικα στην τιμη του για τους περισσοτερους δεν κανει κυριως λογω την απαγορευτικης του τιμης. Δεν ξερω βεβαια ο συμφορουμιτης στην Γερμανια τι τιμες εχει γενικα στα κινητα οπως ανεφερα παραπανω,αλλα αν οι τιμες εχουν τετοιες διαφορες οπως και σε μας απλα ειναι για να γελαει ο κοσμος. Ισχύει το θέμα τιμής αλλά αν το σκεφτείς εντελώς αντικειμενικά νομίζω αξίζει το pixel μόνο και μόνο για το λογισμικό του.
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Ισχύει το θέμα τιμής αλλά αν το σκεφτείς εντελώς αντικειμενικά νομίζω αξίζει το pixel μόνο και μόνο για το λογισμικό του. Και γιαυτο το λογο και ανεφερα το Htc 10 που ουτως ή αλλως ειναι underrated κινητο. Τι να τις κανω τις αναβαθμισεις οταν μου ζηταει τοσα παραπανω χρηματα σε σχεση με τα αλλα κινητα? Επισης αυτα που γραφονται απο μερικους για πολλα χρονια αναβαθμισεων που τα ειδαν? http://www.androidpolice.com/2016/10/19/pixel-pixel-xl-guaranteed-android-version-updates-least-2-years/
reptile233 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Θελω να παρω ενα κινητο να μ παει χρονια οπως το Z π εχω το πρωτο μπορω α παω και σε iphone αλλα δισταζω
taslikos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Και γιαυτο το λογο και ανεφερα το Htc 10 που ουτως ή αλλως ειναι underrated κινητο. Τι να τις κανω τις αναβαθμισεις οταν μου ζηταει τοσα παραπανω χρηματα σε σχεση με τα αλλα κινητα? Επισης αυτα που γραφονται απο μερικους για πολλα χρονια αναβαθμισεων που τα ειδαν? http://www.androidpolice.com/2016/10/19/pixel-pixel-xl-guaranteed-android-version-updates-least-2-years/Αρχικά λέει at least 2 years όποτε κανείς δεν ξέρει ακόμη. Το θέμα με αυτά τα κινητά είναι το ότι προσφέρουν καθαρή εμπειρία android και απλά παίρνουν πρώτα την νέα αναβάθμιση. Αυτό είναι το θετικό τους κατά τα αλλά είναι πολύ κοινά κινητά με τίποτα ιδιαιτερο. Το μόνο που με εντυπωσίασε είναι η κάμερα του μόλις είδα φωτο σε reviews.Θελω να παρω ενα κινητο να μ παει χρονια οπως το Z π εχω το πρωτο μπορω α παω και σε iphone αλλα δισταζω Το iPhone είναι κινητό που θα σε βγάλει αξιοπρεπέστατα για τουλάχιστον 3 έτη και βάλε. Δες αξία 5s & 6 σήμερα πχ. Αν υπάρχει δυνατότητα για iPhone 7 δεν το συζητώ! Ότι καλύτερο στην αγορά τώρα μαζί με pixel είναι το καλύτερο δίπτυχο πλέον!
mahone1 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Κανενα απο τα 2 η παρε htc 10 που αξιζει η παρε το iphone 7 αντι για το pixel που δεν εχει καμια ιδιαιτεροτητα..
ziaba Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 πάρε το pixel μόνο και μόνο που για 2 χρόνια θα πέρνει πρώτο αναβαθμίσεις android και για 3 χρόνια θα πέρνει updates ασφαλείας δεν θα υπάρξει άλλη συσκευή android μέχρι του χρόνο (δηλ μέχρι που θα βγουν τα επόμενα pixels) που θα μπορέσει να το ανταγωνιστεί + από σπεξ είναι ότι δυνατό κυκλοφορεί αυτή την στιγμή
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα