Προς το περιεχόμενο

αγορα fans για κουτι και fans για υδρόψυξη

GTI890

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα τις επομενες μερες λεω να αγορασω το phanteks eclpise p400
και επειδη το ολο project που εχω στο μυαλο μου θα εχει το μαυρο κοκκινο χρωμα, θα ηθελα να αλλάξω τα fans του κουτιου με κατι σαν αυτά http://www.skroutz.gr/s/2271876/Corsair-SP120-Quiet-Edition-High-Static-Pressure-120mm.html#specs και να εχω βαλει το κοκκινο δαχτυλιδι.
αυτα είναι για κουτί? ή πρεπει να κοιταξω κατι άλλο (τα εχω δει σε κατι φωτογραφιες οποτε λογικα ειναι για κουτι κανονικα).
τα εχει καποιος? ειναι καλα? θα ανεβασω θερμοκρασια με αυτα σε σχεση με τα μαμισια που φοραει το phanteks? απο θορυβο θα ειναι πιο φασαριόζικα?

επισης επειδη μαλλον θα παραγγειλω την nepton 240M την υδρόψυξη θελω να μου πείτε ποια ειναι τα στοκ fan της (θα ηθελα και εκει να βαλω τετοια κοκκινα αλλα πρωτον ειναι corsair και δεν ξερω αν κανουν και γενικα αν μπαινουν σε υδροψυξη, αλλά και ποσο παραπανω θορυβο εχουν...για να κανω push pull πρεπει να παρω άλλα 2 fans ιδια ακριβως με αυτα που θα δινει στη συσκεασια η nepton 240m..ποια ειναι τα fans της? ποια πρεπει να παρω (θελω ακριβως τα ιδια)  ευχαριστω προκαταβολικα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...