Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ψάχνω μαγνητικό καλώδιο usb type c. Έχω δει μόνο στο ebay κάποια φτηνά που μου φαίνονται ότι είναι της σειράς. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω κάποιο αξιόπιστο κοντά στα 20 ευρώ περίπου; Ενδιαφέρομαι για αγορά είτε από Ελλάδα είτε από το ιντερνετ.

Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσ.

ΟΧΙ φίλε μην το σκέφτεσαι καν να πάρεις μαγνητικό και type c!

Να προσέχεις τι καλώδια βάζεις θα καταστρέψεις την συσκευή σου

Δημοσ.

ΟΧΙ φίλε μην το σκέφτεσαι καν να πάρεις μαγνητικό και type c!

Να προσέχεις τι καλώδια βάζεις θα καταστρέψεις την συσκευή σου

Αυτό που είχε στο κουτί χρησιμοποιώ. Απλά επειδή τυχαίνει να το φορτίζω πολύ συχνά, 2 φορές την μέρα έλεγα να πάρω ένα μαγνητικό για να μην φθείρεται η υποδοχή.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι τα μαγνητικά από άποψη φθοράς. Δεν την χαλάνε την συσκευη δηλαδη. Όμως δεν μου αρέσουν διότι όταν δεν φορτίζεις προεξέχει λίγο το βύσμα που είναι μόνιμα μέσα στην θύρα... όταν όμως φορτίζεις δεν φαίνεται τίποτα και είναι και πρακτικά. Αν δεν έχεις θέμα από άποψη ομορφιάς παρτο δεν νομίζω να κάνουν και πάνω από 5€ στο eBay.

Δημοσ.

Ούτε καν. Τα περισσότερα USB Type C αξεσουάρ που σχετίζονται με τη φόρτιση πρέπει να έχουν κάποιο certification από τον κατασκευαστή του κινητού σου. Όπως τα καλώδια για το Nexus 6P

Δημοσ.

Ούτε καν. Τα περισσότερα USB Type C αξεσουάρ που σχετίζονται με τη φόρτιση πρέπει να έχουν κάποιο certification από τον κατασκευαστή του κινητού σου. Όπως τα καλώδια για το Nexus 6P

Είσαι σίγουρος ότι θέλουν certification? Έχω την εντύπωση πως μόνο της apple τα lightning θέλουν. Όμως και να θέλουν μπορεί να αγοράσει πιστοποιημένα από μεγάλες εταιρίες..
Δημοσ.

Φίλε όλα τα type c θέλουν certification όχι γτ δν θα φορτίζει αλλά γιατί μπορείς να σου κάνει κακό στην συσκευή! Ψαξτο κλτρα γτ έχει ειπωθεί μην τα ξανά λέμε..

Δημοσ.

Φίλε όλα τα type c θέλουν certification όχι γτ δν θα φορτίζει αλλά γιατί μπορείς να σου κάνει κακό στην συσκευή! Ψαξτο κλτρα γτ έχει ειπωθεί μην τα ξανά λέμε..

Οκ δεν το ήξερα.. καλό αυτό!

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο που να είναι εγκεκριμένο και αξιόπιστο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...