KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Αν και είμαστε εκτός θέματος, δεν έχει να κάνει με την οθόνη το πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται στην μητρική (ξήλωμα των tracks) λόγω της πίεσης που ασκείται στο IC της οθόνης, όταν το κινητό στραβώσει λίγο. Με τα 149$ στην ουσία αλλάζει μητρική. Επίσης, δεν την υποστήριξα, ειδικά σε αυτό το πρόβλημα που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης (βλέπε bend gate). Μιας και ήδη έχει ξεκινήσει Class Action Lawsuit στην Αμερική γι'αυτό το θέμα, την βλέπω να βγάζει πρόγραμμα δωρεάν επισκευής... Έχω iPhone 5s & Mi4 και δεν είμαι κολλημένο fanboy... Και πάλι όμως δεν σημαίνει ότι ο πελάτης φταίει γι αυτό όμως - αν ήταν ας το ανακοίνωναν πρώτα όταν βγήκε το 6s και να λέγανε ότι είναι εύθραυστο και πως θα δημιουργηθεί πρόβλημα αν στραβώσει λίγο. Το γεγονός να χρυσοπληρώσεις για κάτι και μετά να σου βγει ελαττωματικό αυτό παραπάει και πραγματικά είναι για βρίσιμο η εταιρία αυτή που θεωρείται και σοβαρή !!!
vlaxo Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εμένα προσωπικά δεν με πειράζει που ανεβαίνει η τιμή των iPhone με πειράζει που το κάνουν και οι άλλοι κατασκευαστες. Τόσο απλά. Όσο για την είδηση θα δείξει ο καιρός.
Johnefst Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 παντα ένα iphone αγόραζε ο κόσμος .Ετσι και τώρα θα αγοράσει αυτό με την oled οθόνη
Johnefst Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ε βέβαια πρώτα βγάζει επίτηδες iphone 6 plus με μάπα οθόνη που έχει την γκρι μπάρα και ύστερα σου λένε να πληρώσεις κιόλας 149$ αντί να στο κάνουν πιο φθηνό (για να μην πω ότι κανονικά θα έπρεπε να το επισκευάσουν τζάμπα) !!!Δηλ ρε γ**το πληρώνεις 800€ και είναι δυνατόν να έχει τέτοια προβλήματα και να την πληρώνεις κι από πάνω ??? δηλ η Apple έκανε το λάθος αλλά την πληρώνει ο πελάτης !! Πραγματικά απορώ με τι λογική υποστηρίζετε την Apple με αυτά που κάνει ?? Ύστερα μας λέτε ότι τρολλάρουμε !!!! Γιατί ποσό έχουν τα υπόλοιπα κινητά του ανταγωνισμού ? Ίδια τιμή δεν έχουν με iPhone? Και σου ανατινάζονται κιόλας Χαχαχαχα.
maxx71 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 πριν γυρισω ξανα στην Apple ειχα το s7 edge.. εκτος του οτι εσπασε η οθονη απο πτωση 40cm η επιφανεια της ειναι σαν ενα καπως μεγαλο 5s με "πλαινα κουμπια". κι υστερα τι λυκοφιλια ειναι αυτη με τη Samsung ολα τα χρονια δικαστηρια μηπως η "αποσυρση" του Note "Boom" ηταν για να μπορεσει να φαει ξανα γλυκο ψωμι ο Κορεατης απο τα μεγαθηρια; τροφη για σκεψη...
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σας αρεσει δεν σας αρεσει οτι και να λετε θα πουλησει
panthan28 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικα 2 κινητα περασαν απο τα χερια μου με oled..ενα 730 και ενα 650 που χρησιμοποιω τωρα. Και οι δυο οθονες για midrange συσκευες εχουν απιστευτα χρωματα και εχω δωσει 150 για το πρωτο και 105 για το δευτερο. Το 1/4 σχεδον της τιμης του προσφατου iPhone. Δεν αντιπαθω την Apple ουτε τα android. Απλα καποιες φορες η τεχνολογια και η καλη ποιοτητα της οθονης ειναι προσιτη εστω και με ελαχιστα χρηματα.
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Γιατί ποσό έχουν τα υπόλοιπα κινητά του ανταγωνισμού ? Ίδια τιμή δεν έχουν με iPhone? Και σου ανατινάζονται κιόλας Χαχαχαχα. Nαι αλλά υπάρχουν πάρα πολλά smartphones που μπορείς να διαλέξεις δεν είναι μόνο η Samsung - η Apple έχει βγάλει 10 μοντέλα και σαν σοβαρή εταιρία δεν θα έπρεπε να έχει ελαττώματα + που δεν παραδέχονται ποτέ ότι έχουν κάνει κάτι κατασκευαστικά λάθος και ύστερα αντί να στο φτιάξουν φθηνότερα σου ζητάει η εταιρία να δώσεις 149$ για να στο φτιάξουν Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2016 από KnightRider
kirileman Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ξέρεις τι σημαίνει καινοτομία; By the way, αυτά που άλλοι τα έχουν κάνει εδώ αρκετό καιρό, η Apple θα τα κάνει το 2017. Καινοτομία το λες αυτό; δηλαδή εγώ θα φταίω αν σε μαλώσω; Αν χρησιμοποιήσει υπάρχουσα τεχνολογία με σημαντικά βελτιωμένο τρόπο, είναι καινοτομία. 3
jorimkian2 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 ποσο βαριεμαι να ακουω για αυτην την εταιρεια πλεον!! μα ποοοοσο!!!!
Kostas75 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Bezeless design θα γουστάρω τρέλα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να φύγουν επιτέλους αυτά τα αριστερά και δεξιά ηλίθια περιθώρια και να ελαχιστοποιηθούν ή να φύγουν εντελώς και τα πάνω και κάτω, αλλά το θέμα της κυρτής οθόνης με αφήνει παντελώς αδιάφορο.
Losky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καλα μιλάμε για τρελή καινοτομία.....!!!!!!Α ρε jobs με τα παλτά που σε διαδέχτηκαν....... 1
polaki Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 1 χρόνο ΠΡΙΝ την κυκλοφορία του και αναμασάτε φήμες τις οποίες δεν έχετε κάν κάποια σοβαρή πηγή. Καλά κρασιά.
AntiCambeR Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Θα βάλει oled,κάτι που άλλοι κατασκευαστές έχουν κάνει μερικά χρόνια πριν.Δεν ανακάλυψε τον τροχό. Σχετικά με τις τιμές δεν αποκλείεται να τις αυξήσει,κάτι που ήδη έκανε με το iPhone 7.
lupus_Hegemonia Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Σίγουρα, λόγο επετείου, θα βγάλουν ένα "επαναστατικό" μοντέλο (ΕΝΑ, όχι 2-3!) που θα διαφέρει κατά πολύ απ' τα άλλα (δύο; Δεν ξέρω συνολικά πόσα θα βγάλουν)... ...Είμαι σίγουρος ότι αυτό το "επαναστατικό" μοντέλο, θα 'ναι το εφαλτήριο για την "νέα γενιά" των κινητών της Apple. Το θέμα είναι... ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΖΕΙ;! Διότι, αν θα 'ναι το "μοναδικό" και "επαναστατικό" απ' τα άλλα... σίγουρα ΔΕΝ θα 'χει "βατή" τιμή!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα