Pseudonumo Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 oled+edge+συνολική αλλαγή εμφάνισης???? Τί 2 χιλιάρικα ρε, το σπίτι μας θα ζητήσει... 1
delpro Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 το 6ς ηταν και το τελευταιο που πηρα απο το μηλο και θα ειναι. 1
alex1001 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 2000ε ? καθρεφτάκια και γυαλιστερά μπιχλιμπίδια για τους ζουλού !
sotirisl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δεν έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Η κυρτή οθόνη δεν είναι μόνο για εφέ καφετέριας, ή για τις συντομεύσεις (που ούτως ή αλλώς εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ) αλλά βοήθανε πολύ στο να μειωθούν τα πλαϊνά bezel και να αυξήθει το screen to body ratio. Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S6 Edge+ και ενός iPhone Plus και το Galaxy κατορθώνει χάρη στην κυρτή οθόνη να έχει πιο πλατιά οθόνη ενώ παραλληλα η συσκευή να είναι λιγότερο πλατιά από το iPhone.Αν δεις τον σχεδιασμό προσεχτικα του Galaxy edge και το βάλεις δίπλα από το iPhone θα καταλάβεις. Μόνο εμένα δε μου αρέσει εάν κάνει το iPhone έτσι; Η κυρτή οθόνη δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο πέρα από το wow effect (συσκευή της καφετέριας με άλλα λόγια) ενώ ταυτόχρονα θα δυσκολέψει περισσότερο την παραγωγή υλικού για την πλατφόρμα (μιας και θα προστεθεί ακόμα ένα πρότυπο συσκευής). Η OLED αναμενόμενη. Ο ανταγωνισμός έχει -επιτέλους, μετά από χρόνια- δείξει πολύ καλά δείγματα από τέτοιες οθόνες, ενώ και η Apple έκανε τα πρώτα της βήματα με το Apple Watch και την Touch Bar. Μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια που πιθανώς να γίνουν mainstream και στο iPhone, θα είναι σίγουρα άξιοι αντικαταστάτες των IPS LCD, χωρίς να πάσχουν πρακτικά σε κανέναν τομέα. Φαντάζομαι θα αυξηθεί και η ανάλυση, κάτι το οποίο οι OLED 'χρειάζονται' για να δείξουν εξίσου καθαρά με τις LCD. Ισχύει αυτό, αλλά στο επόμενο (το 11ο iPhone) θα είναι η 10η 'επέτειος' του brand, δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2007.
Haldol Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 αλλά βοήθανε πολύ στο να μειωθούν τα πλαϊνά bezel και να αυξήθει το screen to body ratio. Είμαι κάτοχος ενός Galaxy S6 Edge+ και ενός iPhone Plus και το Galaxy κατορθώνει χάρη στην κυρτή οθόνη να έχει πιο πλατιά οθόνη ενώ παραλληλα η συσκευή να είναι λιγότερο πλατιά από το iPhone. Το οποίο χρησιμεύει σε τι; Πέρα από το να τροφοδοτεί τη νέα μόδα στο Insomnia, τη "bezelομανία". Η απάντηση δεν είναι "περισσότερη οθόνη σε λιγότερο χώρο", διότι προφανώς το συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης "κοιτάει" αλλού, οπότε δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο για περιεχόμενο. 6
Pseudonymo1212 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 είναι μεγάλη καινοτομία για να την κάνει η αππλ και το λέω σαν φαν της εταιριας Ξέρεις τι σημαίνει καινοτομία; By the way, αυτά που άλλοι τα έχουν κάνει εδώ αρκετό καιρό, η Apple θα τα κάνει το 2017. Καινοτομία το λες αυτό; δηλαδή εγώ θα φταίω αν σε μαλώσω; 2
russianpa50 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Το iPhone με την οθόνη OLED επίσης θα διαθέτει κυρτή οθόνη, με την τελευταία να επεκτείνεται μέχρι το πίσω μέρος της συσκευής και στις άκρες. Ο all-glass σχεδιασμός θα διαθέτει “εικονικό Home button” ενσωματωμένο στην edge-to-edge οθόνη της συσκευής και δεν θα υπάρχει φυσικό πλήκτρο. πωωωωω γουσταρωωωω απο το τζετ μαυρο που τελικα μου αρεσε σε ολα του και μετα καλα παει το πραγμα ... ωραιαααα κ ειχα απογοητευτει μετα το 5ες ... ωραιααα θα παρω η το τζετ η αυτο π θα βγει επομενο αν θα ναι τζαμι σκετο μπροστα γυαλιστερο κ μαυρο η ασπρο χωρις γωνιες 1
sotirisl Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Όχι, το περιεχόμενο φαίνεται μια χαρά, παρόλο που είναι κυρτή. Δηλαδή δεν νιώθεις ότι είναι μικροτερη η οθόνη ή ότι "δείχνει αλλού" όπως λες. Πρέπει να δεις την οθόνη απο κοντά προσεκτικά για να καταλάβεις ότι δεν "χάνει".Συνεπώς βοηθάει στο να έχεις μεγάλη οθόνη στο κινητό σου, χωρίς να νιώθεις ότι κρατάς κουμούτσα. Όταν πιάνω το iPhone Plus μου νιώθω ότι πιάνω κουμούτσα ενώ όταν κρατάω το Galaxy καταλαβαίνω ότι είναι μεγάλο κινητό αλλά όχι ότι κρατάς κουμούτσα... Το οποίο χρησιμεύει σε τι; Πέρα από το να τροφοδοτεί τη νέα μόδα στο Insomnia, τη "bezelομανία". Η απάντηση δεν είναι "περισσότερη οθόνη σε λιγότερο χώρο", διότι προφανώς το συγκεκριμένο τμήμα της οθόνης "κοιτάει" αλλού, οπότε δεν είναι και ότι πιο χρήσιμο για περιεχόμενο.
exor Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 για να δουμε .. με αμολεντ ναι ισως το σκεφτω να ξαναγυρισω σε απλ .. ενδιαφερον πολυ μπραβο
intos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Γιατι τους πιστευω ??? Οποτε παει και πολύποθητη Oled και η δουλεια παει για μεγαλυτερη οθονη , μεγαλυτερη αναλυση με ips όμως... οκ ... συνηθισμένοι στα ξενερωματα της apple πλεον δεν μας φαινετε τιποτα περιεργο.....
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Την είδηση όπου η Apple παραδέχεται το Touch Disease αλλά χρεώνει 149$ για επισκευή, δεν θα την βάλετε?? Έχω ετοιμάσει ήδη, δυο κουβάδες ποπ κορν... 8
KnightRider Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Την είδηση όπου η Apple παραδέχεται το Touch Disease αλλά χρεώνει 149$ για επισκευή, δεν θα την βάλετε?? Έχω ετοιμάσει ήδη, δυο κουβάδες ποπ κορν... Ε βέβαια πρώτα βγάζει επίτηδες iphone 6 plus με μάπα οθόνη που έχει την γκρι μπάρα και ύστερα σου λένε να πληρώσεις κιόλας 149$ αντί να στο κάνουν πιο φθηνό (για να μην πω ότι κανονικά θα έπρεπε να το επισκευάσουν τζάμπα) !!! Δηλ ρε γ**το πληρώνεις 800€ και είναι δυνατόν να έχει τέτοια προβλήματα και να την πληρώνεις κι από πάνω ??? δηλ η Apple έκανε το λάθος αλλά την πληρώνει ο πελάτης !! Πραγματικά απορώ με τι λογική υποστηρίζετε την Apple με αυτά που κάνει ?? Ύστερα μας λέτε ότι τρολλάρουμε !!!!
marioshaidari Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Σημερα καποιος πηγε και αγορασε καινουργιο iphone 4s!!!!!H Επιστημη δεν θα βγαλει ακρη οτι και να κανει με τους Ελληνες.......
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Ε βέβαια πρώτα βγάζει επίτηδες iphone 6 plus με μάπα οθόνη που έχει την γκρι μπάρα και ύστερα σου λένε να πληρώσεις κιόλας 149$ αντί να στο κάνουν πιο φθηνό (για να μην πω ότι κανονικά θα έπρεπε να το επισκευάσουν τζάμπα) !!! Δηλ ρε γ**το πληρώνεις 800€ και είναι δυνατόν να έχει τέτοια προβλήματα και να την πληρώνεις κι από πάνω ??? Πραγματικά απορώ με τι λογική υποστηρίζετε την Apple με αυτά που κάνει ?? Ύστερα μας λέτε ότι τρολλάρουμε !!!! Αν και είμαστε εκτός θέματος, δεν έχει να κάνει με την οθόνη το πρόβλημα. Το πρόβλημα δημιουργείται στην μητρική (ξήλωμα των tracks) λόγω της πίεσης που ασκείται στο IC της οθόνης, όταν το κινητό στραβώσει λίγο. Με τα 149$ στην ουσία αλλάζει μητρική. Επίσης, δεν την υποστήριξα, ειδικά σε αυτό το πρόβλημα που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης (βλέπε bend gate). Μιας και ήδη έχει ξεκινήσει Class Action Lawsuit στην Αμερική γι'αυτό το θέμα, την βλέπω να βγάζει πρόγραμμα δωρεάν επισκευής... Έχω iPhone 5s & Mi4 και δεν είμαι κολλημένο fanboy... 1
nathar Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μόνο 1; Κάτσε να φανταστώ iphone 8++....2000;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα