Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το επόμενο έτος θα έχουμε την 10η επέτειο του iPhone. Λόγω της ειδικής αυτής περίστασης, έχουν δημοσιευτεί κατά καιρούς άρθρα και αναλύσεις και έχουν κυκλοφορήσει φήμες, ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino στην California, ετοιμάζει κάτι ιδιαίτερο.

Η ανανέωση στην αισθητική και στον σχεδιασμό θεωρείται δεδομένη, αν λάβουμε υπόψη ότι η Apple άφησε τη γενιά iPhone 7… απαράλλαχτη σε σχέση με την γενιά iPhone 6. Σύμφωνα με φήμες, η εταιρεία επίσης αναμένεται να προτιμήσει την τεχνολογία AMOLED από την τεχνολογία LCD IPS για τις οθόνες των smartphones της, με την Apple να λέγεται πως έχει ήδη παραγγείλει 100 εκατομμύρια οθόνες από την Samsung για το 2017 (η Νοτιοκορεάτικη εταιρεία θα είναι ο μοναδικός προμηθευτής της Apple του χρόνου).

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με μία αναφορά του Bloomberg, τα 100 εκατομμύρια οθονών κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αρκετά μόνο για μία συσκευή της Apple, ενώ λέγεται πως η Samsung μόλις που θα καταφέρει να καλύψει την παραγγελία (αυτό συμβαίνει γιατί η παραγωγή των οθονών OLED είναι πολύ πιο δύσκολη από εκείνη των οθονών LCD IPS, ενώ ρόλο παίζει και ο ιδιαίτερα αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της Apple).

Οπότε το πιθανότερο είναι η Apple να κυκλοφορήσει μόνο ένα μοντέλο iPhone με οθόνη OLED το 2017, ενώ τα άλλα δύο μοντέλα που αναμένεται να παρουσιαστούν παράλληλα, θα διαθέτουν οθόνες LCD IPS.

Το iPhone με την οθόνη OLED επίσης θα διαθέτει κυρτή οθόνη, με την τελευταία να επεκτείνεται μέχρι το πίσω μέρος της συσκευής και στις άκρες. Ο all-glass σχεδιασμός θα διαθέτει “εικονικό Home button” ενσωματωμένο στην edge-to-edge οθόνη της συσκευής και δεν θα υπάρχει φυσικό πλήκτρο.

Από το 2018, που στο παιχνίδι της παραγωγής οθονών OLED θα μπουν και οι Sharp και Japan Display, όλες οι συσκευές της εταιρείας λογικά θα εξοπλίζονται με οθόνες αυτής της τεχνολογίας.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Fingers crossed! Το καινούριο πάντως home button θα βοηθήσει πολύ στην υλοποίηση του σχεδόν bezel less iPhone αν και παραμένει το fingerprint reader που πρέπει να ενσωματωθεί στην οθόνη με κάποιο πρακτικό τρόπο.

Δημοσ.

Αυτές οι φήμες ότι ξαφνικά δεν θα βγάλει 7S η Apple λόγω επετείου είναι για γέλια. Το 10ο iPhone βγήκε φέτος, για όσους έχουν ξεχάσει να μετράνε.

• Like 3
Δημοσ.

Μόνο εμένα δε μου αρέσει εάν κάνει το iPhone έτσι;

Η κυρτή οθόνη δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο πέρα από το wow effect (συσκευή της καφετέριας με άλλα λόγια) ενώ ταυτόχρονα θα δυσκολέψει περισσότερο την παραγωγή υλικού για την πλατφόρμα (μιας και θα προστεθεί ακόμα ένα πρότυπο συσκευής).

Η OLED αναμενόμενη. Ο ανταγωνισμός έχει -επιτέλους, μετά από χρόνια- δείξει πολύ καλά δείγματα από τέτοιες οθόνες, ενώ και η Apple έκανε τα πρώτα της βήματα με το Apple Watch και την Touch Bar. Μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια που πιθανώς να γίνουν mainstream και στο iPhone, θα είναι σίγουρα άξιοι αντικαταστάτες των IPS LCD, χωρίς να πάσχουν πρακτικά σε κανέναν τομέα. Φαντάζομαι θα αυξηθεί και η ανάλυση, κάτι το οποίο οι OLED 'χρειάζονται' για να δείξουν εξίσου καθαρά με τις LCD.

Αυτές οι φήμες ότι ξαφνικά δεν θα βγάλει 7S η Apple λόγω επετείου είναι για γέλια. Το 10ο iPhone βγήκε φέτος, για όσους έχουν ξεχάσει να μετράνε.

Ισχύει αυτό, αλλά στο επόμενο (το 11ο iPhone) θα είναι η 10η 'επέτειος' του brand, δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2007.

• Like 6
Δημοσ.

Μόνο εμένα δε μου αρέσει εάν κάνει το iPhone έτσι;

Η κυρτή οθόνη δεν εξυπηρετεί τίποτα άλλο πέρα από το wow effect (συσκευή της καφετέριας με άλλα λόγια) ενώ ταυτόχρονα θα δυσκολέψει περισσότερο την παραγωγή υλικού για την πλατφόρμα (μιας και θα προστεθεί ακόμα ένα πρότυπο συσκευής).

Η OLED αναμενόμενη. Ο ανταγωνισμός έχει -επιτέλους, μετά από χρόνια- δείξει πολύ καλά δείγματα από τέτοιες οθόνες, ενώ και η Apple έκανε τα πρώτα της βήματα με το Apple Watch και την Touch Bar. Μέσα στα επόμενα 1-2 χρόνια που πιθανώς να γίνουν mainstream και στο iPhone, θα είναι σίγουρα άξιοι αντικαταστάτες των IPS LCD, χωρίς να πάσχουν πρακτικά σε κανέναν τομέα. Φαντάζομαι θα αυξηθεί και η ανάλυση, κάτι το οποίο οι OLED 'χρειάζονται' για να δείξουν εξίσου καθαρά με τις LCD.

Ισχύει αυτό, αλλά στο επόμενο (το 11ο iPhone) θα είναι η 10η 'επέτειος' του brand, δεδομένου ότι ξεκίνησε το 2007.

Όχι... δεν είσαι ο μόνος.... και ευτυχώς που θα είναι μόνο το 1 από τα 3 μοντέλα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν χρησιμοποιήσει oled μόνο στο ένα μοντέλο από τα τρία τότε απλά τέλος αυτή η εταιρεία για εμένα τουλάχιστον. Ωραίο το ios, το έχω χρυσό πληρώσει πολλές φορές, αλλά δεν είναι δυνατόν μια εταιρεία όπως η Apple να χρησιμοποιεί ακόμη lcd οθόνες εν έτη 2017.

Μου αρέσει που το περιμέναμε πως και πως το "επετειακο" μοντέλο. Απλά για γέλια.

Δημοσ.

"ενώ ρόλο παίζει και ο ιδιαίτερα αυστηρός ποιοτικός έλεγχος της Apple" Εδω γελάμε ! 3 iPhone 6s Plus μέχρι να πάρω ένα χωρίς κιτρινιλα στο πάνω 1/3 της οθόνης και όσα 6s είδα σε καταστήματα όλα τα ίδια χάλια ήταν. Τα αρχικά τουλάχιστον

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...