Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να βαλω στο σπιτι ενα repeater για να επεκτεινω το δικτυο .... αγορασα πριν τρεις μερες αυτο http://www.insomnia.gr/classifieds/hardware/network/753703-tplink-tl-wa701nd-repeater/ (προ αποφυγη παρεξηγησεων δεν το πηρα απο το παιδι αυτο) και θελω να το κανω repeater πανω σε ενα repeater που το εχω και δουλευει σαν access point .... βρηκα εναν οδηγο εγκαταστασης αλλα δεν μου λειτουργησε ......... να σημειωσω οτι το ιντερνετ το παιρνω απο διπλανο ... δεν ξερω τι πρεπει να κανω 

Δημοσ.

αυτο που πηρες δεν ειναι repeater ειναι access point μονο. αν το αλλο που εχεις ειναι repeater και το χρησημοποιεις ως access point απλα αλλαξε τους την θεση για να δουλεψει οπως το θες.

Δημοσ.

αυτο που πηρες δεν ειναι repeater ειναι access point μονο. αν το αλλο που εχεις ειναι repeater και το χρησημοποιεις ως access point απλα αλλαξε τους την θεση για να δουλεψει οπως το θες.

μεσα στις επιλογες υπαρχει και σαν repeater ή universal repeater 

Δημοσ.

μεσα στις επιλογες υπαρχει και σαν repeater ή universal repeater

Αυτο που πήρες τώρα λέει universal repeater;; Η το παλιό;;

Νομίζω πως αυτό που πήρες καθώς το είχα δεν έχει επιλογή repeater αν όμως έχει (η εάν εννοείς για το παλιό) δεν δουλεύει η επιλογή repeater να ξέρεις πρέπει να το βάλεις universal repeater. Το επιλέγεις κάνει αναζήτησή το δίκτυο επιλέγεις αυτό που θες πατάς save (δεν κανεις reboot ακόμη) πας μετά στην καρτέλα password(η όπως αλλιώς το λέει δεν θυμάμαι) και ορίζεις τον κωδικό του δικτύου σου που θα αναμεταδόσεις. Τέλος πατάς save και κατόπιν reboot.

Δημοσ.

τα εκανα ολα αυτα αλλα δεν μου το δουλεψε , και αναποδα τα εβαλα δηλαδη αυτο να ειναι access point και το αλλο repeater και πάλι δεν δουλεψε ...... στο μενου μεσα ειχε επιλογες repeater και universal repeater και εννοειται οτι διαλεξα το universal repeater

το αλλο ειναι αυτο http://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/diktyaka/access-points-repeaters-extenders/Turbo-X-Wireless-N-300Mbps-Repeater-WLR-302-WS-WN560N.htm

• Like 1
Δημοσ.

Κάνε setup το tlwa701nd v1.2 σύμφωνα με τις οδηγίες ως access point μέσω καλωδίου: http://www.tp-link.com/en/faq-823.html

Μετά βάλε το turbo x ως repeater πάνω στο access point που όρισες.

Είσαι σίγουρος πως το tlwa701nd που πήρες πρόσφατα είναι v1.2? Γιατί με μια πρόχειρη αναζήτησή αυτό δεν είναι repeater.. μήπως πήρες v2 και άνω;

Επίσης προσπάθησε να δεις αν δουλεύουν όλα κομπλε χωρίς το turbo x τόσο χάλια που είναι τα προϊόντα του πλαισίου δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σου προκαλεί αυτό το πρόβλημα..

Δημοσ.

το εκανα ετσι σαν access point και εβαλα το turbox σαν repeater αλλα και παλι δεν μου δινει ιντερνετ , αν του βαλω εγω ομως προεπιλεγμενη πυλη και dns δουλευει αλλα θα πρεπει να βαλω σε κινητα ,λαπτοπ και ταμπλετ να δουλευουν με static ip αντι να την παρει αυτοματα

Δημοσ.

Κάνε setup το tlwa701nd v1.2 σύμφωνα με τις οδηγίες ως access point μέσω καλωδίου: http://www.tp-link.com/en/faq-823.html

Μετά βάλε το turbo x ως repeater πάνω στο access point που όρισες.

Είσαι σίγουρος πως το tlwa701nd που πήρες πρόσφατα είναι v1.2? Γιατί με μια πρόχειρη αναζήτησή αυτό δεν είναι repeater.. μήπως πήρες v2 και άνω;

Επίσης προσπάθησε να δεις αν δουλεύουν όλα κομπλε χωρίς το turbo x τόσο χάλια που είναι τα προϊόντα του πλαισίου δεν θα μου έκανε εντύπωση αν σου προκαλεί αυτό το πρόβλημα..

το εκανα ετσι σαν access point και εβαλα το turbox σαν repeater αλλα και παλι δεν μου δινει ιντερνετ , αν του βαλω εγω ομως προεπιλεγμενη πυλη και dns δουλευει αλλα θα πρεπει να βαλω σε κινητα ,λαπτοπ και ταμπλετ να δουλευουν με static ip αντι να την παρει αυτοματα

Δημοσ.

η λυση ειναι οτι δεν εκανε για την περισταση μου γιατι παιρνω ιντερνετ απο διπλανο με κεραια airgrid m2 και δεν μπορει να δουλεψει σαν repeater πανω στην κεραια , πρεπει να παρει κατευθειαν απο το router

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...