christosfazer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα! Σαν δωρο γενεθλιων μου εκαναν ενα τηλεφωνο της εταιριας ΗΤC το Ε9 dual sim διοτι το χρειαζομουν γιανα εχω και αριθμο προσωπικο αλλα και το εταιρικο της δουλειας μου Ανεκαθεν ημουν χρηστης και κατοχος συσκευων Iphone και ο λογος που ξεκινησα να χρησιμοποιω αυτο το τηλεφωνο ειναι οτι με γοητευσε η 5,5αρα οθονη και το διαφορετικο OS Μιας και πρωτη φορα χρησιμοποιω android Καπου εκει ξεκινησαν και τα προβληματα μου ομως διοτι το τηλεφωνο απο θεμα αυτονομιας δεν μου τα λεει και τοσο καλα μιας και εχει 2800mah μπαταρια! Αυτη τη στιγμη τη στιγνη εχει το 5,0 android firmware και ηθελα να το αναβαθμισω σε marshmallow,αν το γραφω και σωστα,γιατι καπου διαβασα οτι απο αυτονομια ειναι καλυτερο! Το προβλημα λοιπον ειναι οτι το κινητο στις ρυθμισεις-->πληροφοριες δεν εχει καπου την εππιλογη ενημερωση λογισμικου!!!! Επικοινωνησα με την HTC στην Αιγυπτο,τους εδωσα το ιμει του τηλεφωνου μου και μου ειπαν οτι ειναι Ε9w που ειναι απο Κινα,δεν προοριζετε για Ελλαδα και γιαυτο δεν εχω αυτη την επιλογη!Σκεφτηκα οτι ισως εχει γινει κατι αντιστοιχο του jb στο τηλεφωνο αλλα bootαροντας το μου εδειξε οτι ο bootloader του ειναι κλειδωμενος και οχι unlocked Εχετε να προτεινετε καμια λυση πως να το κανω μαμισιο να μπορω να του περναω OTA updates? Σας στελνω και 2 φωτο με τις πληροφοριες της συσκευης μου και οποιος μπορει παιδες ας βοηθησει! Σας ευχαριστω εκ των προτερων
ziaba Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπερα σε ολη την κοινοτητα! Σαν δωρο γενεθλιων μου εκαναν ενα τηλεφωνο της εταιριας ΗΤC το Ε9 dual sim διοτι το χρειαζομουν γιανα εχω και αριθμο προσωπικο αλλα και το εταιρικο της δουλειας μου Ανεκαθεν ημουν χρηστης και κατοχος συσκευων Iphone και ο λογος που ξεκινησα να χρησιμοποιω αυτο το τηλεφωνο ειναι οτι με γοητευσε η 5,5αρα οθονη και το διαφορετικο OS Μιας και πρωτη φορα χρησιμοποιω android Καπου εκει ξεκινησαν και τα προβληματα μου ομως διοτι το τηλεφωνο απο θεμα αυτονομιας δεν μου τα λεει και τοσο καλα μιας και εχει 2800mah μπαταρια! Αυτη τη στιγμη τη στιγνη εχει το 5,0 android firmware και ηθελα να το αναβαθμισω σε marshmallow,αν το γραφω και σωστα,γιατι καπου διαβασα οτι απο αυτονομια ειναι καλυτερο! Το προβλημα λοιπον ειναι οτι το κινητο στις ρυθμισεις-->πληροφοριες δεν εχει καπου την εππιλογη ενημερωση λογισμικου!!!! Επικοινωνησα με την HTC στην Αιγυπτο,τους εδωσα το ιμει του τηλεφωνου μου και μου ειπαν οτι ειναι Ε9w που ειναι απο Κινα,δεν προοριζετε για Ελλαδα και γιαυτο δεν εχω αυτη την επιλογη!Σκεφτηκα οτι ισως εχει γινει κατι αντιστοιχο του jb στο τηλεφωνο αλλα bootαροντας το μου εδειξε οτι ο bootloader του ειναι κλειδωμενος και οχι unlocked Εχετε να προτεινετε καμια λυση πως να το κανω μαμισιο να μπορω να του περναω OTA updates? Σας στελνω και 2 φωτο με τις πληροφοριες της συσκευης μου και οποιος μπορει παιδες ας βοηθησει! Σας ευχαριστω εκ των προτερων Η πιο κουφή απάντησή ever 1
christosfazer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Για ξεκουφανε και εμενα Καμια λυση ρε παιδια?????? Εχω δει τρομερη διαφορα στη μπαταρια οταν γυρναω το δικτυο σε 2g!Ετσι μου κραταει μιαμιση μερα!Καταλωνει πολυ ενεργεια η κυψελη αν το εχεις στο 2g/3g/4g auto Υπαρχει κανενα widget Που να μπορω να ενεργοποιω το 2g 3g 4g τραβωντας κατω την οθονη χωρις να χρειαστει να μπψ στο μενου? 1
jardan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Θα σου πρότεινα να ρίξεις μια ματιά εδώ. Με δική σου ευθύνη φυσικά... http://forum.xda-developers.com/one-m9/one-e9/htc-e9-ruu-ota-recovery-rom-firmware-t3285886 διαφορετικά, δεν μπορείς να αγοράσεις καμία μεγαλύτερη μπαταρία από ebay? Edit: κάπου διάβασα ότι δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμα για το κινητό σου. http://forum.xda-developers.com/one-m9/one-e9/android-m-till-moment-t3422033
christosfazer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 με δικη μου ευθυνη γιατι?παιζει να εχω προβλημα? Ειναι ευκολη η ολη διαδικασια?
jardan Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 αν κάνεις κάτι που δεν δίδεται επισήμως από την μαμά εταιρία, είναι πάντα με δική σου ευθύνη. Δεν έχω ιδέα αν είναι εύκολη ή δύσκολη η διαδικασία για το κινητό σου. σε ένα HTC one 802w (κινέζικο επίσης) που είχα παλιά, ήταν ΟΚ η διαδικασία.
christosfazer Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μήπως ξέρεις κανένα widget για εναλλαγή από 2g σε 3g και 4g?
question mark Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Κάπου έχεις κάνει λάθος. Το HTC One E9plus έχεις. Δεν ισχύει αυτό που σου είπαν. Θα πάρεις την αναβάθμιση όταν την δώσουν. Επειδή έχω την ίδια συσκευή, εμένα μου διαρκεί 1 ημέρα η μπαταρία. Κάθε βράδυ το φορτίζω και είναι εντάξει. Αν δε σου φτάνει μπορείς να πάρεις ένα powerbank και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.Για ενημέρωση συστήματος θα πας. Ρυθμίσεις-Πληροφορίες-Ενημερώσεις λογισμικού.Για τις αλλαγές στη sim πας Ρυθμίσεις-Διαχείριση διπλού δικτύου κι εκεί επιλέγεις αν θες 2G/3G κλπ.Για την αναβάθμιση σε Android 6 κάνε λίγη υπομονή. Θυμάμαι με το Samsung Galaxy S Advance (από Android 2 Gingerbread σε Android 4 Jelly Bean) περίμενα πολύ καιρό.
christosfazer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου!Αν προσεξες το αρχικο μου μνμ γραφω οτι εχω το Ε9 w και οχι το Ε9+ Δεν εχει επιλογη για αναβαθμιση λογισμικου στο about!Εχω επισυναψει και εικονες Καταρχας σε ευχαριστω για την απαντηση σου!Αν προσεξες το αρχικο μου μνμ γραφω οτι εχω το Ε9 w και οχι το Ε9+ Δεν εχει επιλογη για αναβαθμιση λογισμικου στο about!Εχω επισυναψει και εικονες Ρυθμίσεις-Πληροφορίες-Ενημερώσεις λογισμικού. αυτο σε εμενα δεν υπαρχει για καποιο λογο και το τηλεφωνο απ τα λιγα που ξερω και μπορω να τσεκαρω ειναι οτι δεν ειναι ρουταρισμενο και εχει κλειδωμενο bootloader Για ποιο λογο ολα αυτα?Μηπως επειδη ειναι το Ε9w και δεν προοριζετε για Ελλαδα?
jardan Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 δεν ειναι ρουταρισμενο και εχει κλειδωμενο bootloader Για ποιο λογο ολα αυτα?Μηπως επειδη ειναι το Ε9w και δεν προοριζετε για Ελλαδα? Διότι κανένα κινητό μεγάλης εταιρίας δεν έρχεται ρουταρισμενο με ξεκλειδωμένο bootloader, για λόγους εγγύησης/ ασφάλειας. Πρέπει να το κάνεις μόνος και συνήθως χάνεις την εγγύηση μετά. Δεν έχει σημασία αν το κινητό προοριζόταν για Ελλάδα ή όχι. Και εγώ είχα ένα HTC One 802w (Κίνας) και μου λειτουργούσε μια χαρά στην Ελβετία, με αναβαθμίσεις. Υποθέτω ότι δεν κοιτάς στο σωστό μέρος, είτε δεν σου βγάζει την επιλογή καθώς δεν υπάρχει αναβάθμιση ακόμα. Πάραυτα, για να σου φύγει αυτό από το μυαλό, διάβασε το Forum που σου έστειλα επάνω, μπορεί να έχουν τρόπο να αλλάξεις το λογισμικό με αυτό από Ευρώπη. Όπως και να έχει, ό,τι και αν κάνεις, είναι πάντα με δική σου ευθύνη. 1
saruman123 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μονο αν ξεκλειδωσεις το bootloader το ρουταρης και αν βρεις καμια custom και του περασης. Ολα αυτα βεβαια αν ξερεις και με δικη σου ευθυνη Εδω ισως βρεις κατι..... http://forum.xda-developers.com/one-m9/one-e9/htc-e9-ruu-ota-recovery-rom-firmware-t3285886
christosfazer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Φίλε jardan λες να υπάρχει περιπτωση να εμφανιστεί ή επιλογή ενημέρωση λογισμικού όταν βρεθεί ή αναβάθμιση?? Μα αλλά HTC έχουν πάρει την 6.0!! Στο σωστο μέρος κοιταζω Στις πληροφοριες
christosfazer Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ρε παδια για να καταλαβω κ εγω ο ασχετος λιγο τι παιζει με τα ρουτ και τα αντροιντ για να περασω μια καινουρια εκδοση λογισμικου αρκει να ξεκλειδωσω τον bootloader και να την φλασαρω ακριβως μετα? Η baseband δεν παιζει καποιο ρολο? Μετα το φλας του λογισμικου ολα καλα η πρεπει να περασω και κατι αλλο? Το htc sence το recovery τι ειναι?αυτα ποτε τα περνας Πραγματικα σορρυ για τις τοσο πολλες ερωτησεις αλλα μου την δινει που το κινητο δν συμπεριφερεται σαν ενα τηλεφωνο μεγαλης εταιριας σαν την htc Το τατσ του πχ οταν γραφω ειναι οχι καλο Απντειτ δν μπορω να κανω και γενικα εχω σπαστει Παλι καλα που εχει και play store δλδ Ξερετε καποιον που να αναλαμβανει να κανει ρουτ στα μαμισια λογισμικα? Ευχαριστω παιδια κ οποιος μπορει ασ βοηθησει
jardan Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 htc sence https://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Sense Με άλλα λόγια είναι αυτό που βλέπεις όταν χρησιμοποιείς το κινητό. recovery http://www.androidcentral.com/what-recovery-android-z Κάτι σαν το BIOS στα PC. baseband https://en.wikipedia.org/wiki/Baseband είναι για το σήμα. Η κάθε εταιρία κλειδώνει το bootloader και το recovery ώστε να σε προστατεύσει από κακόβουλο λογισμικό και να βεβαιώσει την σωστή λειτουργία του. Δεν έχω το ίδιο κινητό με εσένα και δεν μπορώ να κοιτάξω τις ρυθμίσεις, ούτε να σου πω πως γίνεται στο κινητό σου. Τα κινητά δεν είναι όπως τα PC, που γίνονται με τον ίδιο τρόπο. Η κάθε αναβάθμιση που βγαίνει δεν σημαίνει ότι προορίζεται ή ότι κάνει (και) για το κινητό σου. Δυστυχώς, μπορεί να μην βγει ποτέ αναβάθμιση για το κινητό σου. Οι επιλογές μπορώ να σου προσφέρω, 1. επικοινώνησε απευθείας με την HTC και ρώτα τους αν, και πότε θα βγει αναβάθμιση για το κινητό σου. 2. Ψάξε και διάβασε σε διάφορα forum που ασχολούνται με το κινητό σου, π.χ. http://forum.xda-developers.com 3. Πήγαινε σε κάποιο συνοικιακό service και ρώτα αν μπορούν να στο κάνουν 4. πούλα το και πάρε άλλο (δοκίμασε το ebay) Θα χρειαστεί ψάξιμο και διάβασμα από μέρους σου, και από ότι φαίνεται κανένας εδώ δεν έχει το κινητό σου για να σου προσφέρει περισσότερη βοήθεια. Λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να βοηθήσω περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα