JimGer Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 190 ντολαρς οταν σκέτος ο δισκος κάνει 85 ντολαρς? Τι λε ρε φουστη μου... σε ακριβη θηκη τον βαζουνε. αν μ βρεις δίσκο 5tb με 85 δολλάρια και 3.5 να είναι τον παίρνω αύριο...
SaFiS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Για μένα, είναι μέγα λάθος να επενδύει κάποιος σε factory "closed" 2,5άρηδες, μιας και πλέον USB controller και HDD PCB είναι ένα. Καίγεται ο controller και χάνεις όλο τον δίσκο. Καλύτερα να πάρεις έναν 2,5άρη δίσκο και μια καλή USB 3.0 θήκη και είσαι αρχηγός. Την έπαθα πριν καιρό με έναν Passport και έκανα ολόκληρη ιστορία για να πάρω τα αρχεία μου (καινούρια πλακέτα, μεταφορά IC Chip από την παλιά στην καινούρια, κλπ.)... 2
mants118 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Για μένα, είναι μέγα λάθος να επενδύει κάποιος σε factory "closed" 2,5άρηδες, μιας και πλέον USB controller και HDD PCB είναι ένα. Καίγεται ο controller και χάνεις όλο τον δίσκο. Καλύτερα να πάρεις έναν 2,5άρη δίσκο και μια καλή USB 3.0 θήκη και είσαι αρχηγός. Την έπαθα πριν καιρό με έναν Passport και έκανα ολόκληρη ιστορία για να πάρω τα αρχεία μου (καινούρια πλακέτα, μεταφορά IC Chip από την παλιά στην καινούρια, κλπ.)... Σχετικό - άσχετο: συνέβη το ίδιο σε ένα φίλο που είχε ένα Toshiba, μια χαρά πήραμε τα αρχεία επειδή δεν είχε αυτή τη βλακεια πατέντα της WD!!!
baskon Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Για μένα, είναι μέγα λάθος να επενδύει κάποιος σε factory "closed" 2,5άρηδες, μιας και πλέον USB controller και HDD PCB είναι ένα. Καίγεται ο controller και χάνεις όλο τον δίσκο. Καλύτερα να πάρεις έναν 2,5άρη δίσκο και μια καλή USB 3.0 θήκη και είσαι αρχηγός. Την έπαθα πριν καιρό με έναν Passport και έκανα ολόκληρη ιστορία για να πάρω τα αρχεία μου (καινούρια πλακέτα, μεταφορά IC Chip από την παλιά στην καινούρια, κλπ.)... Επειδή δε το έχω ψάξει ..μόνο η WD έχει αυτό το κόλπο; Αν ναι πλέον Wd δεν αξίζει με την καμία.. 1
plpapadopoulos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Επειδή δε το έχω ψάξει ..μόνο η WD έχει αυτό το κόλπο; Αν ναι πλέον Wd δεν αξίζει με την καμία.. Εδώ και χρόνια ΣΙΓΟΥΡΑ η WD. Για άλλους δίσκους ό,τι έχω πάρει μέχρι και 2015 σε Seagate και Samsung (γιατί WDoup εγώ δε παίζει να πάρω που να μου τον χαρίζουνε), δεν έχω δεί κάτι. Στις κατασκευές 2016 και μετά δε ξέρω να σας πώ δεν έχει τύχει τέτοιος δίσκος στα χέρια μου που να χρειαστελι να τον ανοίξω κιόλας.
Alphaleader Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 http://t-support.gr/index.php?route=product/product&product_id=1160991 http://www.span.com/product/Seagate-BarraCuda-Laptop-15mm-ST5000LM000-2-5-SATA-6Gb-5TB-5400rpm~59531 https://www.bhphotovideo.com/c/product/1286890-REG/seagate_st5000lm000_5tb_barracuda_sata_6gb_s.html εντυπωσιακές οι τιμές που καταλήγει στα μαγαζιά αν το press release της Seagate είχε δοση αληθειας. Εγώ αυτο θυμομουν... μου ειχαν κανει εντυπωση τα 85 δολλαρια. Φυσικα δεν περιμενα να το δώσουν με αυτη την τιμη, αλλα απο τα 85 στα 200 φευγα ειναι κάπως. Ο δίσκος επισης μπορει να μην ειναι διαθέσιμος και οι τιμές πλασματικές. Ας περιμενουμε να εμφανιστει στα Amazon και βλέπουμε.
Pokemon640 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 τυπογραφικό έχουν κάνει, δεν υπάρχει 85. Τον 4άρη τον αγόρασα 140Ευρώ (από εδώ). Ο 5άρης κάτι παραπάνω έχει σε χρήματα. Καλή λύση είναι ο 4άρης εκτός αν πάρεις 2x 5άρηδες (να έχεις μπάκαπ μη σου σκάσει έστω ένας).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα