Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν είχε και άδικο για τα Vectra. Από τα χειρότερα τιμόνια που έχω πιάσει στην ζωή μου. Τα τελευταία 7 χρόνια βελτιώθηκε η Opel. Το Ascona B που οδηγώ συχνά και το Ascona C που είμαι ιδιοκτήτης και είναι αυτοκίνητα 30-40 ετών είχαν καλύτερο σύστημα διεύθυνσης.

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μετά και το τρίτο έχω να πω ότι είναι τουλάχιστον ένα κλικ πάνω από πέρσι. Μου αρέσει γιατί δείχνουν ότι άκουσαν τα όποια παράπονα είχαν οι φαν και τα διόρθωσαν (πχ ο Hillbilly). Το χιούμορ βελτιώθηκε πάρα πολύ (θα δείτε και στο τρίτο). Ακόμα ο Jeremy θυμάται μετά από περίπου 20 χρόνια την τραυματική εμπειρία που είχε να κάνει παρουσίαση το Opel / Vauxhall Vectra B :) όποιος έχει όρεξη να δεί το σχετικό βίντεο στο Youtube.

αχχαχα το θυμαμαι αυτο το video  που αναφερεσαι επος ηταν .Θα το ξαναδω .

• Like 1
Δημοσ.
Στις 29.12.2017 στις 9:29 ΠΜ, Fotis13 είπε

αχχαχα το θυμαμαι αυτο το video  που αναφερεσαι επος ηταν .Θα το ξαναδω .

Πρεπει να ηταν αυτο που οδηγουσε ενα προσθιοκινητο Vectra OPC (ή VXR οπως τα λενε στο Νησι) με 200+ αλογα που εστριβε μονο του :P

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα το 2ο επεισοδιο της 2ης σεζον. Παροτι το Top Gear ηταν η αγαπημενη μου εκπομπη για χρονια, ηταν κοινο μυστικο οτι στις τελευταιες σεζον το τραβουσαν αρκετα και αυτο συνεχιστηκε και στην πρωτη σεζον του The Grand Tour. Η 2η σεζον θυμιζει παλιο καλο Top Gear. 

Δημοσ.

παει και το 4ο.

Η Mclaren  υπερανω κριτικης ,ακομα βριζω τον εαυτο μου που δεν  οδηγησα  μια στο Nurburgring   αλλα ειχα αλλον ερωτα .Το βαζω στα fail της ζωης μου .

Συμπαθητικο το Αudi αλλα ολο το θεμα ηταν το Κροατικο μ...ι !

• Like 1
Δημοσ.

Μολις ειδα το 5 επεισοδειο και μπορω να πω οτι  ηταν

Καταπληκτικο!!

Ηταν πολυ εξυπνο που μας το εδειξαν ετσι:X

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το 6ο με τις Jaguar  στην Αμερικη πολυ γελιο  στο γνωστο υφος που μας εχουν συνηθισει τοσα χρονια.

Στο 7ο η ιστορια στα rally με τις Audi kai Lancia  αν και ηξερα τα βασικα αγνοουσα τις λεπτομερειες πολυ καλη δουλεια και γενικα οταν δειχνουν τοσο ενδιαφερουσες ιστοριες απο το παρελθον το κανουν με εξαιρετικο τροπο .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Νταξ, περιμένω πως και πως το ειδικό επεισόδιο στη Μοζαμβίκη!!! Έχω γελάσει αρκετά βλέποντας και μόνο το τρέιλερ.

Πολύ καλή η σειρά μέχρι τώρα. Παρατηρώ ότι δεν "στηρίζουν" τόσο την οδηγό τους. Περνάνε αυτοκίνητα χωρίς να δείχνουν τον γύρο. πχ θα ήθελα το model X και δεν θυμάμαι αν το type R το έδειξαν ή το ανακοίνωσαν.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, billomnia είπε

Νταξ, περιμένω πως και πως το ειδικό επεισόδιο στη Μοζαμβίκη!!! Έχω γελάσει αρκετά βλέποντας και μόνο το τρέιλερ.

Πολύ καλή η σειρά μέχρι τώρα. Παρατηρώ ότι δεν "στηρίζουν" τόσο την οδηγό τους. Περνάνε αυτοκίνητα χωρίς να δείχνουν τον γύρο. πχ θα ήθελα το model X και δεν θυμάμαι αν το type R το έδειξαν ή το ανακοίνωσαν.

Αυτο περιμενω και εγω γενικα τα ταξιδιωτικα τους ειναι επος .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο λόγος που τα 2 suv μπήκαν σε limp mode ήταν η σκόνη στα φίλτρα; Αυτό δεν κατάλαβα καλά. Το είδα σε εκείνο το σημείο και κατάλαβα για την πόρσε αλλά η άλφα; Για τον ίδιο λόγο με την πόρσε;.  Και αυτό το ford, τι αγροτικό ρε φούστη μου;!!! Πολύ θα ήθελα ένα τέτοιο! Τρελό ποζέρι! :-)

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

τα τελευταία επεισόδια, μου αρέσουν επιτέλους. Απο το επικό άρθρο για τη lancia, audi, μέχρι και το τελευταίο με το απίστευτο ford raptor που δείχνει με άνεση ποιός είναι το πραγματικό αφεντικό. Απλώς τους κάνει πλάκα με ουσία αλλά και εμφάνιση. Απίστευτο συγκριτικό ανάμεσα στα τρία. Κρίμα που δε μπορούσε η συγκεκριμένη έκδοση (qv) της stelvio να πάρει κοτσαδόρο. Αλλά δε νομίζω να ήταν πολλή καλλίτερη από τα άλλα ευρωπαϊκά suv για άσφαλτο και πεζοδρόμια. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...