vrwmiaris Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2017 Αντε να αρχισει το επος βαρεθηκαμε να περιμενουμε . Υπαρχουν φημες πως δεν θα ειναι φετος ο Αμερικανος σαν οδηγος , αν ισχυει καλυτερα γιατι εμενα δεν μου αρεσε τρελο downgrade σε ολους τους τομεις απο τον Stig . Μια χαρά ήταν η καφρίλα και ο hillbilly που έβγαζε
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος αν έχουν κάνει και δεν έχει προβληθεί ακόμα ταξίδι μεγάλο που παρουσιαζόταν σε extra επεισόδιο;
Fotis13 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Ξέρει κάποιος αν έχουν κάνει και δεν έχει προβληθεί ακόμα ταξίδι μεγάλο που παρουσιαζόταν σε extra επεισόδιο; Κατσε ρε συ τωρα ξεκινησε .Και μενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου . 1
liakinen Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο περσινό. Από το trailer που έδειξαν τι θα ακολουθήσει παρακάτω, προβλέπεται εκπληκτική season 2. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2017 Κατσε ρε συ τωρα ξεκινησε .Και μενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου . Εννοείς ξεκίνησε σαν σειρά. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Είχα καλομάθει με αυτά και τα θεωρούσα κορυφαία.
Fotis13 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2017 Ωραιο το πρωτο επεισοδιο ,ευτυχως ξεφορτωθηκαν τον βλααχοαμερικανο και τους διασημους τους εβαλαν σε ενα πιο κλασικο concept . 1
vrwmiaris Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2017 Περισσότερο με άρεσε το τραγούδι των τίτλων στην αρχή, σε σχέση με το φετινό
Fotis13 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εσπειρε και το δευτερο επεισοδιο ,κτηνος το ford ,εξωτικο το mercedes αλλα οπως ειπαν και οι ιδιοι οποιος εχει το budget δεν θα παει εκει αλλα θα παρει Porsche που θα τα κανει ολα καλυτερα . Το γκομενακι για οδηγος τι φαση ? EDIT :εμαθα Επεξ/σία 28 Δεκεμβρίου 2017 από Fotis13 1
liakinen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2017 Μετά και το τρίτο έχω να πω ότι είναι τουλάχιστον ένα κλικ πάνω από πέρσι. Μου αρέσει γιατί δείχνουν ότι άκουσαν τα όποια παράπονα είχαν οι φαν και τα διόρθωσαν (πχ ο Hillbilly). Το χιούμορ βελτιώθηκε πάρα πολύ (θα δείτε και στο τρίτο). Ακόμα ο Jeremy θυμάται μετά από περίπου 20 χρόνια την τραυματική εμπειρία που είχε να κάνει παρουσίαση το Opel / Vauxhall Vectra B όποιος έχει όρεξη να δεί το σχετικό βίντεο στο Youtube. 1
gdriver Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2017 στα ίδια επίπεδα με πέρυσι . ακριβώς ίδια δομή στην εκπομπή . Γιατί δεν καταργούν το conversation street επιτέλους, που είναι με διαφορά το πιο βαρετό και ανούσιο από όλα τα σποτάκια. Επίσης μόνιμα αγγλία αυτήν τη φορά και όχι περιοδεία , λογικό μάλλον για το κόστος. Εμένα μου άρεσε ο Αμερικανός , προσγείωνε στην πραγματικότητα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, ενώ επισήμανε και κακώς κείμενα. Αυτή ή Αυτός που έβαλαν τώρα εξαιρετική υποβάθμιση από τον perry mccarthy. Μου φάνηκε αψυχη εντελώς η οδήγηση του/της. θα δείξει στο μέλλον τί μέλει γενέσθαι αλλά προσωπικώς δεν έχω προσδοκίες. όχι δηλαδή πως παίζει και κανένα σπουδαίο ρόλο στην εκπομπή, απλώς ήταν καλό κάθε φορά οι χαρακτήρες να έχουν και μια προσωπικότητα. Περιμένω τα θεματικά επεισόδια με τα ταξίδια, προς το παρόν αδιάφορη μου φαίνεται στο σύνολο της. Το σήμα της εκπομπής πάντως πολύ καλλίτερο από την πρώτη περίοδο. φίλε liakinen γενικώς οποιοδήποτε opel ήταν τραυματική εμπειρία για αυτόν με μία μικρή εξαίρεση το τρίτης γενιάς astra opc. Θυμάμαι στο opel vectra c , που σταμάτησε να χρησιμοποιεί το τιμόνι του αυτοκινήτου , επειδή ούτως ή άλλως ήταν άχρηστο μιας και το αυτοκίνητο πήγαινε μόνο ευθεία. «it is the worst chassy Ι've ever driven»
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα