Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 144
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αντε να αρχισει το επος βαρεθηκαμε να περιμενουμε .

Υπαρχουν φημες πως δεν θα ειναι φετος ο Αμερικανος σαν οδηγος , αν ισχυει καλυτερα γιατι εμενα δεν μου αρεσε τρελο downgrade σε ολους τους τομεις απο τον Stig .

Μια χαρά ήταν η καφρίλα και ο hillbilly που έβγαζε

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν έχουν κάνει και δεν έχει προβληθεί ακόμα ταξίδι μεγάλο που παρουσιαζόταν σε extra επεισόδιο;

Δημοσ.

Ξέρει κάποιος αν έχουν κάνει και δεν έχει προβληθεί ακόμα ταξίδι μεγάλο που παρουσιαζόταν σε extra επεισόδιο;

Κατσε ρε συ τωρα ξεκινησε .Και μενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου .

• Like 1
Δημοσ.

Το πρώτο ήταν πολύ καλύτερο από το αντίστοιχο περσινό. Από το trailer που έδειξαν τι θα ακολουθήσει παρακάτω, προβλέπεται εκπληκτική season 2.

• Like 1
Δημοσ.

Κατσε ρε συ τωρα ξεκινησε .Και μενα αυτα ειναι τα αγαπημενα μου .

Εννοείς ξεκίνησε σαν σειρά. Ναι έχεις δίκιο σε αυτό. Είχα καλομάθει με αυτά και τα θεωρούσα κορυφαία.

Δημοσ.

Ωραιο το πρωτο  επεισοδιο ,ευτυχως ξεφορτωθηκαν τον βλααχοαμερικανο και τους διασημους τους εβαλαν σε ενα πιο κλασικο concept .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εσπειρε και το δευτερο  επεισοδιο ,κτηνος το ford ,εξωτικο το mercedes αλλα οπως ειπαν και οι ιδιοι οποιος εχει το budget δεν θα παει εκει αλλα θα παρει Porsche που θα τα κανει ολα καλυτερα .

Το γκομενακι για οδηγος τι φαση ?

EDIT :εμαθα 

post-237837-0-69900200-1514471115_thumb.jpg

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1
Δημοσ.

Μετά και το τρίτο έχω να πω ότι είναι τουλάχιστον ένα κλικ πάνω από πέρσι. Μου αρέσει γιατί δείχνουν ότι άκουσαν τα όποια παράπονα είχαν οι φαν και τα διόρθωσαν (πχ ο Hillbilly). Το χιούμορ βελτιώθηκε πάρα πολύ (θα δείτε και στο τρίτο). Ακόμα ο Jeremy θυμάται μετά από περίπου 20 χρόνια την τραυματική εμπειρία που είχε να κάνει παρουσίαση το Opel / Vauxhall Vectra B :) όποιος έχει όρεξη να δεί το σχετικό βίντεο στο Youtube.

• Like 1
Δημοσ.

στα ίδια επίπεδα με πέρυσι . ακριβώς ίδια δομή στην εκπομπή . Γιατί δεν καταργούν το conversation street επιτέλους, που είναι με διαφορά το πιο βαρετό και ανούσιο από όλα τα σποτάκια. Επίσης μόνιμα αγγλία αυτήν τη φορά και όχι περιοδεία , λογικό μάλλον για το κόστος. Εμένα μου άρεσε ο Αμερικανός , προσγείωνε στην πραγματικότητα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα, ενώ επισήμανε και κακώς κείμενα. 

Αυτή ή Αυτός που έβαλαν τώρα εξαιρετική υποβάθμιση από τον perry mccarthy. Μου φάνηκε αψυχη εντελώς η οδήγηση του/της. θα δείξει στο μέλλον τί μέλει γενέσθαι αλλά προσωπικώς δεν έχω προσδοκίες. όχι δηλαδή πως παίζει και κανένα σπουδαίο ρόλο στην εκπομπή, απλώς ήταν καλό κάθε φορά οι χαρακτήρες να έχουν και μια προσωπικότητα. Περιμένω τα θεματικά επεισόδια με τα ταξίδια, προς το παρόν αδιάφορη μου φαίνεται στο σύνολο της. Το σήμα της εκπομπής πάντως πολύ καλλίτερο από την πρώτη περίοδο.

φίλε liakinen γενικώς οποιοδήποτε opel ήταν τραυματική εμπειρία για αυτόν με μία μικρή εξαίρεση το τρίτης γενιάς astra opc.

Θυμάμαι στο opel vectra c , που σταμάτησε να χρησιμοποιεί το τιμόνι του αυτοκινήτου , επειδή ούτως ή άλλως ήταν άχρηστο μιας και το αυτοκίνητο πήγαινε μόνο ευθεία. «it is the worst chassy Ι've ever driven»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...