Uberalles_gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα σε όλους, έχω φτιάξει μια εφαρμογή με Websocket. Ο "server" του websocket είναι γραμμένος σε PHP (τον έχω βρει έτοιμο) και παίζουν μια χαρά όλα. Έχω τώρα μια σελίδα, που αυτή δέχεται δεδομένα με post χτύπημα. Θέλω λοιπόν όταν δέχεται ένα χτύπημα να συνδέεται στο websocket και να στέλνει ένα μήνυμα. Το πρόβλημα μου είναι ότι οι σελίδες που ακούνε πάνω στο websocket τρέχουν στον client επομένως εκτελείται η JS και παίζει μια χαρά. Η σελίδα αυτή που θέλω να φτιάξω που δεν τρέχει στον client αλλά στον server side, επομένως δεν μπορεί να εκτελέσει JS, τι μπορώ να κάνω για να συνδεθεί στον websocket server και να στείλει κάτι; Έχω προσπαθήσει με διάφορους τρόπους αλλά μάταια όλοι, συνδέεται μάλλον αλλά δεν στέλνει ποτέ το μήνυμα (να είναι στο handsake το πρόβλημα. Κάποια ιδέα/βοήθεια; Ευχαριστώ, Βασίλης.
lion2486 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 http://stackoverflow.com/questions/7160899/websocket-client-in-php 1
Uberalles_gr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 http://stackoverflow.com/questions/7160899/websocket-client-in-php Ευχαριστώ φίλε μου! Το έφτιαξα! Για όσους άλλους ψάχνους εδώ, έχει αυτό που περιγράφω (Websocket client in PHP)
παπι Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Τι παει να πει ακουνε; Ο client στελνει ενα request για switching protocol O server απανταει με switching protocol Γινεται fire το open στο client και accept στο server. Τι απο αυτα δεν εγινε;
Uberalles_gr Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω τι γινότανε και τι όχι. Προφανώς κάτι εγώ δεν έκανα σωστά. Στο link που έχω στο #3 post παίζουν όλα μια χαρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα