supernatural13 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα παιδια, αγόρασα πρόσφατα ένα lg g2 d800 32gb .Αυτή τη στιγμη τρέχει με android kitkat, και από ότι κατάλαβα δεν πρόκειτε να αναβαθμιστεί σε lolipop, αν δεν του βάλω καρτα AT-T. Οπότε, και σκέφτομαι να το ρουτάρω και να βάλω μια ρομ, (π.χ.Cyanogenmod).Ποια πιστεύεται ότι έιναι η καλύτερη ρομ αυτη τη στιγμή για το μοντέλο αυτό, και θα υπάρχει θέμα με το ότι είναι το D800?Η μόνη διαφορά που παρατήρησα μέχρι τώρα, είναι ότι θέλει σετάρισμα για να πιάνει mb (οποιος θέλει τις ρυθμισεις θα τις ανεβάσω σε εικόνα μαζί), και ότι δεν εχει ραδιόφωνο προεγκατεστημένο.Από την άλλη παρουσίασε ένα πρόβλημα με την οθόνη, που δεν επιρρεάζει απολύτως πουθενα την χρήση του. Όταν ανεβαίνει πολύ η φωτεινότητα το κινητο αρχίζει να χάνει τα χρώματα του και να φαίνονται ξεθωριασμένα.αλλά σε χαμηλή φωτεινότητα, δεν παρουσιάζει κανενα θέμα.εχει τύχει σε κανενα κάτι παρόμοιο?μεχρι στιγμής εκανα επαναφορά, ξεκούμπωσα όλα τα καλώδια τα καθαρισα και τα ξαναέβαλα στη θέση τους, αλλά τίποτα. το πρόβλημα παραμένει.
mixalis95320 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Προσφατα εκανα αναβαθμιση στο δικο μου d800 at&t σε 5.0.2 κανονικα στο επισημο της at&t. Γινετε μεν αλλα θα πρεπει να περασεις ολες της εκδοσεις πρωτα μια μια μεχρι την τελευταια 4.4.2 εκδοση(δεν θυμαμαι πια ακριβως ειναι τωρα) και μετα κανεις παλι το ιδιο ωστε να περασεις την 5.0.2. θελει λιγο ψαξιμο... Γινεται παντως! Τωρα να σου πω την αληθεια λιγο που διαβασα για CM ειδα οτι ειχαν προβληματα με την καμερα ολοι οποτε δεν περασα καμια για να σου πω την γνωμη μου..
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Εγω στο δικο μου πηρα το 5.0.2 απο το LG PC suite...
supernatural13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Προσφατα εκανα αναβαθμιση στο δικο μου d800 at&t σε 5.0.2 κανονικα στο επισημο της at&t. Γινετε μεν αλλα θα πρεπει να περασεις ολες της εκδοσεις πρωτα μια μια μεχρι την τελευταια 4.4.2 εκδοση(δεν θυμαμαι πια ακριβως ειναι τωρα) και μετα κανεις παλι το ιδιο ωστε να περασεις την 5.0.2. θελει λιγο ψαξιμο... Γινεται παντως! Τωρα να σου πω την αληθεια λιγο που διαβασα για CM ειδα οτι ειχαν προβληματα με την καμερα ολοι οποτε δεν περασα καμια για να σου πω την γνωμη μου.. εχεις κάποιο λινκ που να εξηγει πως τα περασες? Εγω στο δικο μου πηρα το 5.0.2 απο το LG PC suite... το πρώτο που δοκίμασα αυτό ήταν αλλά δεν κατάφερα κάτι...
mixalis95320 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 εχεις κάποιο λινκ που να εξηγει πως τα περασες? το πρώτο που δοκίμασα αυτό ήταν αλλά δεν κατάφερα κάτι... Δεν περνει τιποτα απο το pc suite, μονο χειροκινητα αν το φλασαρεις εσυ. Θα το ψαξω σημερα - αυριο και θα σου πω, ηταν πολλες καρτελες ανοιχτες στον chrome οταν το εκανα και δεν θυμαμαι τωρα ακριβως.. Edit: Εισαι τυχερος το βρηκα ευκολα τελικα. Μπες Site: ΕΔΩ πρωτα ωστε να παρεις μια ιδεα για το πως λειτουργει το προγραμμα που χρειαζεσαι. ADB package λεγεται και θα βρες λινκ να το κατεβασεις στην σελιδα μεσα. Προσεξε, στην σελιδα αυτη μας διχνει πως να παμε απο την τελευταια εκδοση 4.4.2 στην 5.0.1. Για να πας στην 5.0.1 ομως πρεπει να εχεις την τελευταια εκδοση 4.4.2 αλλιως δεν θα δουλεψει. Τωρα για να πας στην τελευταια εκδοση 4.4.2 θα μπεις Site: ΕΔΩ Εχει ολες της εκδοσεις 4.4.2 που θα χρειαστεις, απλα κατεβασε τες.(λινκ υπαρχουν μεσα) Τωρα η διαδικασια ειναι η ιδια με αυτη που θα δεις στο πρωτο λινκ, εκει που μας διχνει πως να φλασαρουμε απο 4.4.2 σε 5.0.1, το μονο που αλλαζζει ειναι τα αρχεια, οποτε δες ποια εκδοση εχεις και αναλογα κατεβασε την επομενη. Υποψιν. πρεπει να εχεις κανει ροοτ το κινητο πρωτα πριν κανεις οτιδηποτε. Ειναι ευκολο παντως, αν σκαλωσεις καπου εδω ειμαστε. You're welcome.
supernatural13 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ευχαριστω πολυ!!! Θα το δοκιμασω μεσα στην βδομαδα! Κατι ακομα... Με αυτες τις ρομ, το κινητο γινεται τερμα ελληνικο? Η παραμενουν τα θεματακια της AT-T? Π.χ. ξερω γω οι ρυθμισεις για το σημα-ιντερνετ, τις παιρνει μονο του? Η το ραδιοφωνω?,εσυ εχεις?για fm εννοω... Σ'ευχαριστω πολυ παντως μονο που ασχοληθηκες!!
mixalis95320 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Οχι εχει και ολα τα προγραμματα της at&t μεσα. Μα το δικο της λογισμικο ειναι. Τα βγαζεις αν θελεις μετα αν το κανεις ρουτ. No problem! Ιντερνετ ναι πρεπει να τα βαλεις εσυ μια φορα στην αρχη για να δουλεψει, για δεδομενα καρτοκινητης μιλαμε ετσι, το wifi κανονικα λειτουργει. Ραδιοφωνο παλι δεν εχει σορρυ
supernatural13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2016 Οχι εχει και ολα τα προγραμματα της at&t μεσα. Μα το δικο της λογισμικο ειναι. Τα βγαζεις αν θελεις μετα αν το κανεις ρουτ. No problem! Ιντερνετ ναι πρεπει να τα βαλεις εσυ μια φορα στην αρχη για να δουλεψει, για δεδομενα καρτοκινητης μιλαμε ετσι, το wifi κανονικα λειτουργει. Ραδιοφωνο παλι δεν εχει σορρυ κατάλαβα... βρηκα κάτι άρθρα στους xda για να εγκαταστησω rom d802 σε d800... λέω να το προσπαθήσω για να φύγουν όλες αυτές οι βλακείες της at-t. αλλά πρώτα θα το αναβαθμίσω με τον τρόπο που μου είπες για να κάνω backup τα μαμισια του. σ'ευχαριστώ.! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα