Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Καλησπέρα πήρα αυτή την κάρτα γραφικών απο το e-shop. Πριν την τοποθετήσω εκτέλεσα το ddu σε safe mode και αφαίρεσα τους drivers μετά την τοποθέτησα και τώρα στο post έχω μαύρη οθόνη για να εμφανιστεί η οθόνη πρέπει να κλείσω την οθόνη και να την ανοίξω ξανά. Τι συμβαίνει; Ευχαριστώ σε όσους απαντήσουν.
TheELF Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Πριν τι κάρτα είχες; Το σύστημά σου γενικά από τι αποτελείται; Αν όταν κλείνεις την οθόνη και μετά δουλεύει κανονικά ίσως να είναι και θέμα (ρυθμίσεων) οθόνης.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2016 η οθόνη που έχω είναι μια παλιά crt belinea. πριν είχα ge force 9800 GTX, την άλλαξα γιατί είχα πρόβλημα τα είχε παίξει τελείως. μήπως πρέπει να πειράξω κάτι στο bios; Αλλιώς πρέπει να μου πάσαραν προβληματική κάρτα δεν εξηγείτε αλλιώς
razorblade334 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2016 η ασυμβατοτητα του τροφοδοτικου.....η ασυμβατοτητα οθονης καλωδιου η η motherboard θελει φλασαρισμα στο bios για να μπορει να δει την καινουρια καρτα.ενα απο αυτα.τελευταιο αφηνω το dead on arrival 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2016 Για αρχή θα δοκιμάσω να αλλάξω οθόνη και καλώδιο φυσικά. Τώρα για αναβάθμιση στο bios είναι παλιά η μητρική αγορασμένη απο το 2008 και αμφιβάλω αν με την αναβάθμιση θα φτιάξει
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2016 παιδιά σήμερα μου πέταξε bsod πολλές φορές είναι προβληματική θα την πάω πίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα