Προς το περιεχόμενο

fhd tv 50-55'' 800€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή είμαι κι εγώ ολοκαίνουριος κάτοχος της 55KU6400 τι εννοείς δεν έχει smart remote; Μόνο smart remote έχει :P

Εννοώ δεν λειτουργεί σαν ποντίκι όπως σε πιο ακριβά μοντέλα αλλά με τα βελάκια και κουράζει αυτό

Δημοσ.

Μιας και πιάσαμε τη συζήτηση, οποιοδήποτε ασύρματο ποντίκι για PC μπορεί να κάνει τη δουλειά;

Επίσης, ισχύει το ίδιο και για πληκτρολόγιο;

Δημοσ.

Ούτε στα ακριβά μοντέλα έχει mouse. Πάρε ένα απλό ασύρματο για PC η κάνα φθηνό air mouse

εχω δει σε προπερσινο μοντελο τηλεκοντρολ το οποιο δουλευε και σαν airmouse
Δημοσ.

Ισχυει, και εγω ειχα μοντελο 2014 lg με το magic mouse του. πλεον νομιζω μονο η lg το εχει κρατησει αυτο στα ακριβα μοντελα.
Δημοσ.

Αλλο τα προπερυσινα. Φετος εχουν αλλαξει τα πραγματα

Και συνδέεις τον πομπό σε USB ή παίζει και Bluetooth;

Και τα δυο μπορει. Αυτα με το πομπο ειναι ακομα πιο ευκολα στην συνδεση με μεγαλύτερη συμβατότητα. Η 6400 πάντως τα υποστηρίζει και τα δυο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση smart tv 50-55"  fhd ακόμα και για 60'' αν αξίζει η περίπτωση διαθέτω μέχρι και 1000 ευρώ. Θα προτιμούσα 4K αλλά επειδή δεν διαθέτω πολλά χρήματα προτιμώ να τα δώσω για μεγαλύτερο πάνελ αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ακόμα υλικό 4K. Η τηλεόραση προορίζετε κυρίως για ταινίες και αθλητικά. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια.

προτείνω μια 55άρα  

Επεξ/σία από KINGLUCAS

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...