thpon Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Επειδή είμαι κι εγώ ολοκαίνουριος κάτοχος της 55KU6400 τι εννοείς δεν έχει smart remote; Μόνο smart remote έχει Εννοώ δεν λειτουργεί σαν ποντίκι όπως σε πιο ακριβά μοντέλα αλλά με τα βελάκια και κουράζει αυτό
graphist83 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Ούτε στα ακριβά μοντέλα έχει mouse. Πάρε ένα απλό ασύρματο για PC η κάνα φθηνό air mouse
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Μιας και πιάσαμε τη συζήτηση, οποιοδήποτε ασύρματο ποντίκι για PC μπορεί να κάνει τη δουλειά; Επίσης, ισχύει το ίδιο και για πληκτρολόγιο;
phanispal Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2016 Και συνδέεις τον πομπό σε USB ή παίζει και Bluetooth;
thpon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Ούτε στα ακριβά μοντέλα έχει mouse. Πάρε ένα απλό ασύρματο για PC η κάνα φθηνό air mouse εχω δει σε προπερσινο μοντελο τηλεκοντρολ το οποιο δουλευε και σαν airmouse
heavyrain Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εχω δει σε προπερσινο μοντελο τηλεκοντρολ το οποιο δουλευε και σαν airmouseΙσχυει, και εγω ειχα μοντελο 2014 lg με το magic mouse του. πλεον νομιζω μονο η lg το εχει κρατησει αυτο στα ακριβα μοντελα.
graphist83 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2016 εχω δει σε προπερσινο μοντελο τηλεκοντρολ το οποιο δουλευε και σαν airmouse Αλλο τα προπερυσινα. Φετος εχουν αλλαξει τα πραγματα Και συνδέεις τον πομπό σε USB ή παίζει και Bluetooth; Και τα δυο μπορει. Αυτα με το πομπο ειναι ακομα πιο ευκολα στην συνδεση με μεγαλύτερη συμβατότητα. Η 6400 πάντως τα υποστηρίζει και τα δυο.
KINGLUCAS Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ενδιαφέρομαι για τηλεόραση smart tv 50-55" fhd ακόμα και για 60'' αν αξίζει η περίπτωση διαθέτω μέχρι και 1000 ευρώ. Θα προτιμούσα 4K αλλά επειδή δεν διαθέτω πολλά χρήματα προτιμώ να τα δώσω για μεγαλύτερο πάνελ αφού έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει ακόμα υλικό 4K. Η τηλεόραση προορίζετε κυρίως για ταινίες και αθλητικά. Δεν παίζω καθόλου παιχνίδια. προτείνω μια 55άρα Επεξ/σία 3 Δεκεμβρίου 2016 από KINGLUCAS
heavyrain Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2016 εχει αγορασει ηδη τηλεοραση....αλλα προκειμενου να παρεις views παλι δεν διαβασες το θεμα... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα